Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

Moja wrzutka nie miała na celu poniżenie Sony, oni i tak już są na podłodze, bardziej chodzi o fakt ze gra z 3 generacji jest sprzedawana w pełnej cenie, jakim debilem trzeba być żeby ja kupić w pełnej cenie.

Sam się czaje na 4k60fps GTA V bo 26fps skutecznie mi utrudniało grę na aktualnej generacji ale w życiu nie zapłacę tyle pieniędzy, ewentualnie kupię jakieś konto dzielone czy co kolwiek żeby nie zarobili na mnie grosza.

Jeśli odpowiadałeś do mnie (tak to wyglada) to chce powiedzieć ze ja nie pisałem do Ciebie:)

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 365,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Tak patrzę na ceny i Cyberpunk 2077 jest do kupienia za 199zł a teraz EGS rozdaje kupony na -10 EUR czyli wyjdzie z 160zł za totalnie nową doje,baną gierke AAA vs remake starych soulsów za 359zł - tam kogoś srogo poje,bało 

Opublikowano

Nie zapominaj że dostaniesz ulepszenie na nextgenie za fryla. A u sony? Co chłopcze kupiłeś spidermena z dodatkami za full Price na ps4? Chuy Ci w dupe chuopcze i dawaj 360zł wstrętny gnoju  jak chcesz zagrać w remasterka :)

Opublikowano

save'y z a pojonka z ps4 nie zadziałają na śmieciu 4.5 gracze muszą zacząć od nowa  xDDDD  

Opublikowano

Ale jak ty to widzisz? Że ten sam sejw na dwóch konsolach? Przecież to gra by zwariowała, nie da się tak.

XD

Opublikowano

Sony jest sto lat za murzynami z rozwiązaniami Pro-Konsumenckimi. To jest przepaść pomiędzy MS i Sony :yao: 

Jak dla mnie Sony jest kompletnie niegotowe na nową generację i wykonują nerwowe ruchy, bo MS daje ognia :obama:

Edytowane przez Shago

Opublikowano
22 minuty temu, Bzduras napisał:

Ale jak ty to widzisz? Że ten sam sejw na dwóch konsolach? Przecież to gra by zwariowała, nie da się tak.

XD

Klapy będą wbijać drugi raz trofea za 360 zł sony wie co robi. 

Opublikowano

A jak w ogóle ta wsteczna na PS5? Wsadzam płyte z swoim spidermenem do PS5 i gram? (nawet bez sejwów no)

Opublikowano

Jak dobrze, że jest xbox ze wsteczną bez żadnych cyrków:obama:

Opublikowano

Ba, jak grałeś w coś na 360 i przesłałeś sejwa do chmury to dwie generacje później włączasz tą samą grę, a sejwik sam się zassa z sieci. 

The future is now, old man

Opublikowano
1 godzinę temu, Bzduras napisał:

Ba, jak grałeś w coś na 360 i przesłałeś sejwa do chmury to dwie generacje później włączasz tą samą grę, a sejwik sam się zassa z sieci. 

The future is now, old man

No o ile go wrzuciłeś do chmury to tak :)

Opublikowano

No, na to wskazuje ten fragment, gdzie napisałem

1 godzinę temu, Bzduras napisał:

przesłałeś sejwa do chmury

Opublikowano

:smarters: 

BethesdaXbox_HERO.jpg?w=1200

No i ch,uj no i cześć zaorane 

tenor.gif?width=199&height=300

Opublikowano

Doom+The Elder Scrools+Starfield day one w gamepassie za 4 zł :banderas:

Opublikowano
3 minuty temu, bluber napisał:

:smarters: 

BethesdaXbox_HERO.jpg?w=1200

No i ch,uj no i cześć zaorane 

tenor.gif?width=199&height=300

spacer.png

Opublikowano

Ja (pipi)e Spencer nie bierze jeńców :banderas:

Opublikowano

oranie - Uprawa i uszlachetnianie roślin

Opublikowano

Kusi jednak wziac tego xboxa na premiere :obama: nawet troche szkoda mi tych ostatnich klapów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.