Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Czytaliście ostatnie racjonalizacje list,unia? :pawel: ZESRAM SIĘ i będę głodem przymierał, ale nigdy Xbox.

Klapy na granicy wytrzymałości nerwowej chowają się w bunkrze, chcą przeczekać wojnę. Nie wiedzą jednak, że Król nie powiedział jeszcze ostatniego słowa.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 365,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
11 minut temu, ListuniO napisał:

Projekcje:) Sony ma podobną strategiie jak 7 lat temu. Wtedy też nie było za bardzo w co grać na premiere (pomijając SF ale to było raczej słabo oceniona gra). Jak wychodziło PS3 to też niewiele Ex-ów było. Różnica jest teraz w tym że MS wykłada zielone i nic więcej.

I jeszcze bóle tyłka za HZD2? Wiesz o tym że gdyby to wyszło tylko na PS5 to by wyglądało tak samo? Więc jedyna różnica w grze jest taka że wyjedzie na PS4 z pewnie swego rodzaju downgrade żeby dobrze szło. Mnie to nie boli że kolega z pS4 zagra. I tak ta gra będzie lepiej wyglądać niż jakakolwiek gra w analogicznym okresie na XSX.

z tematu plejśmiecia 4.5 bez gier, listerin faktycznie ładnie oderwany od świata xD

Opublikowano

Liściu kozak, "wierzę, że za 7 lat będzie dobrze" xd

Opublikowano
2 minuty temu, Daddy napisał:

z tematu plejśmiecia 4.5 bez gier, listerin faktycznie ładnie oderwany od świata xD

Widze że tutaj takie nudy przy wzajemnym lizaniu się po tyłkach że musisz po tematach biegać i posty kopiować. Za lekko ponad godzine spełni się Twój sen i będziesz mógł sobie kliknąć preorderka - nie cieszysz się?

Opublikowano

Dziwicie się? Wszystkie inne klapy wymarły, pozostał sam na tym padole, to i miota się jak ryba w sieci :yao:

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Czytaliście ostatnie racjonalizacje list,unia? :pawel: ZESRAM SIĘ i będę głodem przymierał, ale nigdy Xbox.

Klapy na granicy wytrzymałości nerwowej chowają się w bunkrze, chcą przeczekać wojnę. Nie wiedzą jednak, że Król nie powiedział jeszcze ostatniego słowa.

Wezyr, nie zesram się. Kupie XBOXA i nawet sobie yebne fote i Ci wyśle. 

1 minutę temu, Shago napisał:

Dziwicie się? Wszystkie inne klapy wymarły, pozostał sam na tym padole, to i miota się jak ryba w sieci :yao:

Dzięki!

Opublikowano

listerin kupi xboxa jak ten kolo który przez rok pisał o xbox one nie posiadając go i teraz tylko pojawia się na dole jak przegląda tematy xd

Opublikowano

@Daddy mówisz o sobie?

A tak na poważnie opcja tego XAA jest ok i tam kupie jakiś czas po premierze. Chuyowo się strzelać do konsoli której się nie ma. 

XOX i X360 miałem i tak se wspominam. Jak XSX nie będzie używany to dzieci będą miały żeby mi nadkonsoli nie orać. 

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

Gracze to podludzie. Widziałem juz kilka postow na zagranicznych forach, że zmieniają hobby, bo playstation nie ma kontry na to przejecie XDD

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

Klapy to podludzie. Widziałem juz kilka postow na zagranicznych forach, że zmieniają hobby, bo playstation nie ma kontry na to przejecie XDD

Fix.

Opublikowano

Całe media społecznościowe Sony są zawalone w(pipi)ionymi graczami :-D jeszcze chyba nigdy czegoś takiego nie było 

Opublikowano

SONY TO WASZA WINA!!! MACIE TEZ COS KUPIC

Opublikowano

https://www.ppe.pl/publicystyka/9484/horizon-forbidden-west-i-spider-man-miles-morales-rowniez-na-ps4-i-bardzo-dobrze.html

MS był jechany przez miesiące za pomysł ''wspierania'' XO swoimi grami przez 1-2 lata bo kula u nogi i gry się nie rozwiną z czego w 90% jednak zrezygnowali.

Sony będzie wydawać swoje gry przez 4 lata na jaguara/hdd w ps4  + ps5 ''bardzo dobrze''  ''pożegnanie z klasą'' 

Nie wiem co się stało z tymi hendrixowymi światami możliwymi tylko na ssd xD a Rogerowi chyba ktoś z sony polska musiał kebsa postawić na mieście.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

to poklepywanko po plecach klapów też dobre:

”ale Sony ma plan, spokojnie”

normalnie Dutch van der Linde wśród producentów konsol

Opublikowano
8 minut temu, Daddy napisał:

https://www.ppe.pl/publicystyka/9484/horizon-forbidden-west-i-spider-man-miles-morales-rowniez-na-ps4-i-bardzo-dobrze.html

MS był jechany przez miesiące za pomysł ''wspierania'' XO swoimi grami przez 1-2 lata bo kula u nogi i gry się nie rozwiną z czego w 90% jednak zrezygnowali.

Sony będzie wydawać swoje gry przez 4 lata na jaguara/hdd w ps4  + ps5 ''bardzo dobrze''  ''pożegnanie z klasą'' 

Nie wiem co się stało z tymi hendrixowymi światami możliwymi tylko na ssd xD a Rogerowi chyba ktoś z sony polska musiał kebsa postawić na mieście.

ogólnie nawet Ratchet śmigał na PS4 i w ostatniej chwili go dali na PS5

Opublikowano

jeszcze Bloodborne 2 to wszyscy się rzucą, spokojnie

Opublikowano

Te "exy" SOny są po to, żeby tylko listami wojować, mało który klap w nie gra :dunno:

Opublikowano

Ale 2,65 raza więcej na obecnej generacji robi wrażenie @Shago

"Jeśli tylko te dane są prawdziwe, to szacunkowo i po zaokrągleniu na aż 108,9 mln urządzeń z rodziny PlayStation 4 przypada jedynie 41,1 mln konsol marki Microsoft. Tym samym sprzęt Sony sprzedaje się ok. 2,65 raza lepiej niż jego bezpośredni rywal. Japończycy odpowiadają zaś łącznie za aż 72,6 proc. wspólnego rynku, a Amerykanie — zaledwie za 27,4 proc." Spidersweb.pl

Opublikowano

Super źródła listek. Podaj jeszcze coś z ppe.pl.

Opublikowano
Teraz, MYSZa7 napisał:

Super źródła listek. Podaj jeszcze coś z ppe.pl.

Moge wkleić, wszędzie liczby podobne więc sorry. Tfu Sony. 

Opublikowano
35 minut temu, MaZZeo napisał:

ale s-spokojnie, będzie Days Gone 2 w 2023 roku :kaz: 

34 minuty temu, Czoperrr napisał:

Klapy czekają na Days Gone 2 a większość z nich nawet jedynki nie grało. 

Jezu jedynka to takie parujące gówno i ktoś na 2 część czeka?  (przepraszam ale w cw chyba można jebać gierki )

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Chłopaki śniło mi się że Spencer kupił bethesde i mogłem grać w milion gier za 4zl na moim potężnym xboxie A listunio z yetim w tym czasie liczyli przy stole czy jak kupią remaster lgbt2 za 360zł to starczy im na chleb. MASAKRA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.