Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 419,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Przeciez drejk nie ma juz w czworce animacji jak daun taknieok? 

Zasluzone 9/10, widoczki se manific oraz story telling + drejk w końcu porządne lore.

Jak twierdzisz inaczej to chyba w to nie grales... 

Opublikowano

Właśnie gram i jeśli to jest opus magnum serii to nie mam pytań :reggie: ... Quasi-open world na Madagaskarze czy możliwość podejścia stealth to nie jest jakiś niesamowity ficzer tylko coś co jest poniekąd już standardem w dzisiejszej branży i było nim w 2016. Zagadki środowiskowe takie, że aż szkoda gadać. No do poziomu Uncharted 2 w chuuuj daleko IMO.

Opublikowano
  • Autor
45 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

O jak się anczartedowcy obruszyli, dziwnym trafem jednoplatformowcy Sony. No kto by się spodziewał? xdd

Dziwnym trafem na Xboxie jest dostępny tylko Tomb Raider.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

No kwadrat, mamy 2019. Posiadanie 2-3 platform jest normą.

Jakbym był stulejarzem bez obowiazków to może bym mial tak jak Ty czas na 3 platformy. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Zagadki środowiskowe takie, że aż szkoda gadać. No do poziomu Uncharted 2 w chuuuj daleko IMO.

Xd przecież zagadki w U2 to taki chvj że ja pjerdole xd dosłownie jedną fajna pod koniec, a kompletnie zepsuta przez wykładanie praktycznie całego rozwiązania, przez "gadającego do siebie protagonistę". Tylko 3 ma je lepsze od 4. Paolo wszystko z tobą na wspak 

Opublikowano

Ale dowalił z tymi zagadkami w U2. 

U4 dosłownie gniecie wszystkie trzy Unchartedy razem wzięte. Inny poziom prowadzenia fabuły, duuzo lepszy gunplay, więcej eksploracji i możliwość rozegrania walk po cichu. Wcześniej tylko kill roomy + raz na jakiś czas ładne widoczki.

Opublikowano

To o Uncharted 2 powinno być w oddzielnym akapicie, bo odnosiłem się do caloksztaltu serii. 

Resztę powyższego postu przemilczę, bo wow bez zaskoczenia obruszył się kolejny którego światopogląd growy zaczyna i kończy na PlayStation. :) 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
12 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Nom, niektórzy nie mają czasu na inne platformy, bo np. muszą trzepać platynę w jakimś raku od Ubi na dwóch oddzielnych platformach :)

Albo po prostu mają pracę i rodzinę :reggie:

Opublikowano
13 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

No kwadrat, mamy 2019. Posiadanie 2-3 platform jest normą.

Nie w świecie plejstejszon gdzie lepiej ogrywać crapy z plusa niż najlepsze gry w swoich gatunkach na innych konsolach. 

I potem taki jeden z drugim wymienia ci lbp jako najlepsza platformowke. :rotfl:

Opublikowano

A co mamy grać w mario jak pedały? Lolz

Opublikowano

Uncharted > nowe odsłony TR

mam nadzieje ze pomogłem :lapka:

tr byłby spoko gdyby wyrzucili crafting i drzewko umiejętności, no ale dalej byłby daleko za Uncharted 

Opublikowano
W dniu 25.08.2019 o 08:37, milupl napisał:

Albo po prostu mają pracę i rodzinę :reggie:

mam prace i rodzinę i czas na 4 platformy. Wystarczy robić selekcje gier i nie grać we wszystko jak leci na jednej platformie :)  

A co do jednoplatformowców nadal śmieszy np narzekanie na gears 4 a nawet nie zagrali jednego meczu w multi.  Ja grałem w U4 i jak w singlu miał momentu to multi ssało. Wiadomo rzecz gustu ale krytykuje po kilka dłuższych sesjach z forumkiem a nie po opiniach z neta... Uwielbiam multi w gyrosach i w 4 bardzo miło wspominam nasze granie razem. Za niecałe 2 tygodnie powtórka :banderas:.  

Rozumiem że są tu osoby co w horizon zero spędzają 300 h a w multi u4 1000. Ich sprawa ale większość ludzi jednak przechodzi daną grę i ma czas na coś nowego. Na każdej platformie wychodzą jakieś ciekawe giereczki i warto czasem wyjść poza strefę komfortu. 

Opublikowano

Na xboxie nie wychodzą

Opublikowano

Multi w gyrosach jest jeszcze gorsze od tego crapa halo, fujka

Opublikowano
10 minut temu, Yakubu napisał:

Multi w gyrosach jest jeszcze gorsze od tego crapa halo, fujka

No jak się nie umie grać w bardziej wymagające gry.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

jakoś w fortnite miałem przez 100h k/d ratio na poziomie 0,7 i grałem dzień w dzień, bo to zayebista giereczka, a nie jak te crapy

w pubg też ponad 100h musiałem grać żeby mieć ratio powyżej 1,0

no a te guwno gyrosy gdzie 80% gameplayu to jest turlanie się od jednego murku do drugiego i halo na mapkach 5 na 5 metrów to dzięki, postoję

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano
W dniu 24.08.2019 o 19:54, oFi napisał:

Jakbym był stulejarzem bez obowiazków to może bym mial tak jak Ty czas na 3 platformy. 

Najlepsze w tym poscie jest to, że dostałeś plusa od mendrka xD 

Opublikowano
42 minuty temu, Yakubu napisał:

jakoś w fortnite miałem przez 100h k/d ratio na poziomie 0,7 i grałem dzień w dzień, bo to zayebista giereczka, a nie jak te crapy

w pubg też ponad 100h musiałem grać żeby mieć ratio powyżej 1,0

no a te guwno gyrosy gdzie 80% gameplayu to jest turlanie się od jednego murku do drugiego i halo na mapkach 5 na 5 metrów to dzięki, postoję

tak cie ośmiolatki cisnęły, że potrzebowałeś 100 godzin aby wyjść na 0? :pawel: 

to niezły skill xd

Edytowane przez suteq

Opublikowano

gry dla daunów i jakubu sie jara, że w to gra? no nie żebym był zdziwiony :ragus:

Opublikowano

zdziwiłbyś się jaka ta gierka jest trudna. zrobiłem sobie kilka miechów przerwy i teraz bym musiał z 20h grać żeby prezentować jakikolwiek poziom

Teraz, _Be_ napisał:

gry dla daunów i jakubu sie jara, że w to gra? no nie żebym był zdziwiony :ragus:

no sory ze lubie emocjonujace i trudne gierki

sory kek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.