Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, C1REX napisał:

Sony na 100% ma problem z chłodzeniem. 

Wygląd konsoli i słaba moc to jedno, ale podczas pierwszej konferencji ten koleś w okularach i roztrzepanych włosach mówił, że developerzy będą mieć wpływ na temperaturę konsoli. 

Po ch.uj taki temat poruszał, kiedy takiego tematu nie powinno nawet być? 

No to czekamy na dopracowane Pro i to w drugiej czy trzeciej wersji za jakieś 2-3 lata. Może akurat zaczną wychodzić jakieś gry, których nie będzie na ps4  albo PC..

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
12 minut temu, Shago napisał:

W temacie Xboxa impra na Maxa, fun i zabawa, wódka lejąca się strumieniem.

A w dziale PS5? Cóż.. na pogrzebie jest weselej..

Niebiescy nie chleją wódy w środku tygodnia. 

Opublikowano

No z tego co widzę, to prawie wszyscy niebiescy siedzą już w dziale Xboxa :kaz:

Opublikowano

Mam nadzieję, że Demon's Souls zostanie exem sony, bo to byłby już gwóźdź do trumny, a konkurencja nie może umrzeć. 

Opublikowano

Na ps5 ma podobno działać 99% gier z ps4. Czyli blisko 4000.

Jakoś mam przeczucie, że to będzie 1%

Opublikowano
16 minut temu, ListuniO napisał:

Niebiescy nie chleją wódy w środku tygodnia. 

Po premierze przy tych cenach to tylko na denaturat starczy.

Opublikowano

Mi się wydaje, ze ten rzekomy brak dostępności i niemal przerzucenie znacznej części sprzedaży ps5 na przyszły rok to nie przypadek. Wypuszczają bubla i grają na czas...

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Mi się wydaje, ze ten rzekomy brak dostępności i niemal przerzucenie znacznej części sprzedaży ps5 na przyszły rok to nie przypadek. Wypuszczają bubla i grają na czas...

Jak mnie pamięć nie myli to była jakaś plotka o problemach z hardwarem w PS5, wiec kto tam wie.

Opublikowano

Ej ale czaice jaka będzie premiera?

Przychodzi Pan kurier z nowym Xboxem bez gier, odpala bot, chapie cebule i ogrywa stare gry? :D tak to chyba jeszcze nie było. 

Sytuacja z PS5, pan Kurier wręcza pudełko wraz z grami, odpalasz bibliotekę PS i wrzucasz płytkę z Demon Souls i doznajesz uderzenia Next Gen.

ps. A odnośnie pisanych tu postów i kwestii dziwienia się czemu jest tak mało niebieskich i gdzie oni są. No jakto gdzie? Ogrywają gry na PS bo tyle ich jest a boty? Siedzą tutaj i walą smuty albo cebula i taktyki cebulowe na GP gdzie jarają się UWAGA - DOOM Eternal gdzie większość już dawno ograła premierowo :D

Opublikowano

Bardzo niepokojące plotki były, że procesory nawet w 50% nie przechodzą testów. 

Niby dementowali, ale ch.uj ich wie jak ciągle kłamią. 

Ps5 wyjdzie w 2021 poza limitowaną edycją dla najmocniej zjaranych raperów. 

Opublikowano
3 minuty temu, Wesker napisał:

Przychodzi Pan kurier z nowym Xboxem bez gier, odpala bot, chapie cebule i ogrywa stare gry? :D tak to chyba jeszcze nie było. 

Sytuacja z PS5, pan Kurier wręcza pudełko wraz z grami, odpalasz bibliotekę PS i wrzucasz płytkę z Demon Souls i doznajesz uderzenia Next Gen.

ps. A odnośnie pisanych tu postów i kwestii dziwienia się czemu jest tak mało niebieskich i gdzie oni są. No jakto gdzie? Ogrywają gry na PS bo tyle ich jest a boty? Siedzą tutaj i walą smuty albo cebula i taktyki cebulowe na GP gdzie jarają się UWAGA - DOOM Eternal gdzie większość już dawno ograła premierowo :D

Jedyny problem jest taki, ze te boty to wszystko użytkownicy ps4 na obecnej generacji:) 

Opublikowano

Bardzo niepokojące plotki były, że procesory nawet w 50% nie przechodzą testów. 

Niby dementowali, ale ch.uj ich wie jak ciągle kłamią. 

Ps5 wyjdzie w 2021 poza limitowaną edycją dla najmocniej zjaranych raperów. 

A co mieli powiedzieć, że tak jest (pipi)nia? To już by leżeli i płakali xD

Opublikowano
5 minut temu, izon napisał:

Jedyny problem jest taki, ze te boty to wszystko użytkownicy ps4 na obecnej generacji:) 

Którzy zapewne oddadzą konsole do lombardu / sklepu po tygodniu jak zobaczą jaka chu.jnia jest na GP (abonament!) a nowe gry dopiero za dwa lata. Przeproszą się z plejem i znów zasmakują next genowych gier :D i znów zobaczą jak to jest trzymać nowoczesny pad bez baterii :D

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Ale sony zj.eb.alo.

Założę się, że te procesory normalne są, bo m$ też na amd nie ma problemów. 

Pewnie tak ch.ujowe jest chłodzenie w tej szkaradnej muszli, że tylko 10% produkcji nie przegrzewa się za mocno. 

Tzn. Wszystko sie przegrzewa, ale te najlepsze dają radę się nie zawiesić. 

Platny remaster pająka na ps5 chodzi w 1080p.

No ja pjer.do.le

Opublikowano

Platny remaster pająka na ps5 chodzi w 1080p.

Co (pipi)a???!

Opublikowano

Wiecie, że jak ktoś ma nicka jak postać z gierki, to lubi chłopców? True story.

Opublikowano

W ogóle czaicie? Pad do nowego Xa jest dalej na baterię, myślałem ze zrobili krok w nowoczesność ale te barany każą latać graczom do sklepu po bateryjki jak w PRL. Kiedyś pamietam takie pady na bazarze z wymiennymi bateriami to jakiś Mongoł się wycwanił i akumulatory kupił które mu się rozlały i pad w dupe. 

Opublikowano
13 minut temu, Wesker napisał:

Opublikowano

O kur.wa no na to nie zwróciłem uwagi. Nadal yebaniutke paluchy będziecie wciskać żeby coś wibrowało? Może do Monsterka Wam akumulatorki powinny dorzucać żebyście mogli yebac w te 250 + 80 giereczek, głównie indyków:dynia:

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

Beka, typ dostał depresji od info o ps5 i nie chce mu się grać.

Opublikowano

@ListuniOja wiem, ze to CW ale trzymaj flaku poziom, używaj jakiś prawdziwych argumentów a nie jakieś pier.do.lenie o 80% indykow.

Opublikowano

Mi się tez odechciało grać na plejsteszjyn po the Last Of Us 2.

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Beka, typ dostał depresji od info o ps5 i nie chce mu się grać.

Nie no, ale co by nie patrzeć to mam nadzieję, że jednak Sony się nie stoczy następnej generacji, bo silne Sony to silny MS. Inaczej samowolka i ruchanie graczy.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Nie no, ale co by nie patrzeć to mam nadzieję, że jednak Sony się nie stoczy następnej generacji, bo silne Sony to silny MS. Inaczej samowolka i ruchanie graczy.

Dlatego nie podoba mi się ten przeskok klapów do działu xboxa :/ chorągiewki jeszcze zabiją sony i się skonczy eldorado. Wolę MS na drugim miejscu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.