Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Sony przegrało, co wy sie pulputacie tutaj z rana jeszcze?

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Poważnie chce wam się szarpać z jakimiś gimbami?

No jest w tym jakiś herozim.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Czy dzbany, czy bieda, czy cisza czy wojna. Show must go on, machina CW musi pędzić przed siebie.

Ale szanujmy się, machine można było napędzać z Yetim czy Mendrkiem ale nie z gościem który sam nie wie do którego obozu należeć i typem co nie nie wie czym jest niezależna produkcja.

Opublikowano
Just now, eX4cT_PL said:

Ale szanujmy się, machine można było napędzać z Yetim czy Mendrkiem ale nie z gościem który sam nie wie do którego obozu należeć i typem co nie nie wie czym jest niezależna produkcja.

To na ch.uj tu wchodzisz? 

Idź do działu xboksa gdzie chłopaki sobie pałki nawzajem liżą. 

Opublikowano
1 minutę temu, C1REX napisał:

To na ch.uj tu wchodzisz? 

Idź do działu xboksa gdzie chłopaki sobie pałki nawzajem liżą. 

No na pewno nie wchodzę tu czytać Twoich komentarzy :dynia:, pałki to sobie za to dobrze liżą w dziale PS5 przygotowując się na seks analny i wmawiając sobie że na pewno nie będzie tak źle jak wygląda, bo honor, bo znaczek, bo tradycja, bo 20 lat temu były fajne gry.

Opublikowano
8 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Ty C1PEX ale równaj randomie jak mówisz do wyższych rangą i stażem.

A to tutaj jakieś rangi się dostaje za lizanie pałek? A to sorry wielmożny Panie Wasza Wysokość. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

spacer.png

Nawet mi ich nie żal.

spacer.png

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
5 minut temu, eX4cT_PL napisał:

spacer.png

Nawet mi ich nie żal.

spacer.png

Polecą do sklepów z kasą w pyskach i łykną jak pelikany, tak zostali wytresowani. Nic nie poradzisz.

Opublikowano

Ja mam platyne w Spidermana i bardzo mi ta gra przypadła do gustu ale za ten Black lives matter dlc nie dałbym więcej niż 20 euro

Opublikowano

Dlaczego? Każdy wie że Miles morales to lepszy spidermen niż Peter parker (Teraz jak dostał wylew w wersji na ps5 to już w ogóle)

Opublikowano

Xbox Śmieć

Spoiler

Chłopaki. Nie wiem, czy długo sam wytrzymam. Sony samo się zaorało i kasuje pre ordery. Temat martwy. Tylko ja i ListuniO trolujemy po stronie martwego zawodnika.
Musimy się chyba podzielić 50-50 by było o czym pisać. By było sprawiedliwie, możemy co tydzień zmieniać strony.

Czasem wychodzę z tego tematu bronić np. Demon's Souls w pełnej wersji tylko w pre orderze cyfrowym za 449zł, ale nie wiem, czy to nie jest zbyt okrutne.
Tak samo jak bronić Spidermana.    Że niby inna architektura, że trzeba grę przekompilować. Że to nie takie proste. Że nawet jak nie ma poprawy graficznej, to cena patchu uzasadniona. Że nowy parker może kłuć w oczy fanów, ale to kwestia przyzwyczajenia i z czasem docenimy. 

Martwię się też o intencję niektórych tu braci konsolowych. Staram się pomóc i ratować temat, a minusy dostaję. Nie będę krył - serduszko zabolało :(

Opublikowano

Czyli specjalnie robisz z siebie debila.

Wracając do tematu:

Insomniac, tak się stoczyć, po zrobieniu niesamowitego Sunset Overdrive. [*]

Sony niszczy branże!

Opublikowano

Sunset 2 to w końcu szansa na coś ciekawego od tego studia. W ogóle czaicie? Tak kreatywne i uzdolnione studio, a Sony zmusza ich do robienia jakiś tie-in'ów pod Sony template. Koszmar mieć takie szefostwo. :O 

Opublikowano

Eejj klapy A to nie jest tak ze developerzy gadali jak to łatwo sie robi gierki na ps4.5? A potem no wiecie trzeba się narobić nad updejtem do spidjego, i jeszcze co łaska 350pln. 

Opublikowano

łatwo się im robi, bo robią pod ps4, które już znają :kaz:

do 2023 będą robić crossgeny?

Opublikowano

jakies bomby od króla Spencera po przejeciu bethesdy czy cisza? nie jestem na biezaco ostatnio

Opublikowano
1 godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

spacer.png

Nawet mi ich nie żal.

spacer.png

Opublikowano

Ten spiderman to spluniecie w twarz. Niesamowity remaster.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.