Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

[`] yeti

Jak sony nie dostarczy, to nigdy nie wroci na forum.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 391,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ostatnie tygodnie to newsy od MS a Sony siedzi cicho - pokazało tylko nowe gry (wiem że nie wiecie boty specjalnie co to jest ale ja nie o tym). Jakby mieli spine to już dawno by zdjeli embargo. Ale nie, spokojnie sobie siedzą, patrzą jak się konkurencja sra żeby konsole sprzedać i czekają do  4.10.  Jak samuraj który czeka aż przeciwnik się wystawi żeby zayebać finalne cięcie.

Pewnie po tej dacie rozpruję się też  DF i inni których opinie zaakceptujecie. 

Ja wierze nadal w coś dobrego. :)

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano
1 minutę temu, ListuniO napisał:

Ostatnie tygodnie to newsy od MS a Sony siedzi cicho - pokazało tylko nowe gry (wiem że nie wiecie boty specjalnie co to jest ale ja nie o tym). Jakby mieli spine to już dawno by zdjeli embargo. Ale nie, spokojnie sobie siedzą, patrzą jak się konkurencja sra żeby konsole sprzedać i czekają do  4.10.  Jak samuraj który czeka aż przeciwnik się wystawi.

Chyba jak samuraj przed harakiri :)

Opublikowano
31 minut temu, ListuniO napisał:

Ostatnie tygodnie to newsy od MS a Sony siedzi cicho - pokazało tylko nowe gry (wiem że nie wiecie boty specjalnie co to jest ale ja nie o tym). Jakby mieli spine to już dawno by zdjeli embargo. Ale nie, spokojnie sobie siedzą, patrzą jak się konkurencja sra żeby konsole sprzedać i czekają do  4.10.  Jak samuraj który czeka aż przeciwnik się wystawi żeby zayebać finalne cięcie.

Matka wie ze ćpasz ?

Opublikowano

Dobra, boty, plan na jutro wieczór jest taki że lepiej się mocno nayebcie. Jak przyjdzie niedziela to przynajmniej będziecie mogli swojemu najbliższemu otoczeniu jakoś próby samobójcze wyjaśnić.  Po reveleach chinoli może być tak:

a: niewiele zrozumiemy co skosy mówią ale i tak będzie dobrze, jak zawsze

b: zielony padół zostanie spalony torpedą która wejdzie niczym roundup "stotysięcy"

c: będziecie nadal prężyć swoje kulosy aż do najntinelewen po to żeby Was później słupki sprzedaży wyjasniły

Opublikowano

Ale dalej ciężko uwierzyć ze przed konferencją Sony nastroje były totalnie odmienne. To Sony miało wszystko w swoich rękach i mogli załatwić sprawę w przedbiegach.

Nigdy bym nie przewidział że tak to się ułoży. 

Dziś MS walczy jak może, dla mnie jako konsumenta cudowna sprawa. 

Tymczasem wierność marce Sony zostaje wystawiona na próbę, śmiać się chce z motających sie starych chłopów (teraz gdy Sonka was rucha, myślcie o psx będzie mniej bolało). Popijam piwko i myślę że będzie ciekawie

Opublikowano
6 minut temu, ListuniO napisał:

Dobra, boty, plan na jutro wieczór jest taki że lepiej się mocno nayebcie. Jak przyjdzie niedziela to przynajmniej będziecie mogli swojemu najbliższemu otoczeniu jakoś próby samobójcze wyjaśnić.  Po reveleach chinoli może być tak:

b: zielony padół zostanie spalony torpedą która wejdzie niczym roundup "stotysięcy"

c: będziecie nadal prężyć swoje kulosy aż do najntinelewen po to żeby Was później słupki sprzedaży wyjasniły

d: przyjdzie wreszcie jesień i liście opadną.

Opublikowano
5 minut temu, eX4cT_PL napisał:

d: przyjdzie wreszcie jesień i liście opadną.

Jak już przyjacielu chcesz zobaczyć jak coś opadło to popatrz w dół:rotfl: 

Zamawiaj flache, jutro bauns, dziffki i melanż. Ostatnie chwile z poczuciem że 250 + 80 dostarczyło. 

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano
2 minuty temu, ListuniO napisał:

Jak już przyjacielu chcesz zobaczyć jak coś opadło to popatrz w dół:rotfl: 

No tu Ci muszę przyznać racje, jeszcze miesiąc temu nie sądziłem ze zacznę nowa generacje z Series X.

Opublikowano

pad jak do polystation a obudowa jak fragment od suszarki do grzybów

600GB na gry  xD

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Podróbki PlayStation na targu wyglądały na lepiej wykonane, i to nie prowo, powaga, w szczególności patrząc na tego pada.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
Teraz, eX4cT_PL napisał:

Podróbki PlayStation na targu wyglądały na lepiej wykonane, i to mie prawo, powaga, w szczególności patrząc na tego pada.

Nie ma (pipi)a żebym postawił coś takiego pod tv. Oby za te dwa lata wydali jakiegoś slima  czy Pro..

Opublikowano
9 minut temu, izon napisał:

Nie ma (pipi)a żebym postawił coś takiego pod tv. Oby za te dwa lata wydali jakiegoś slima  czy Pro..

Myśle że do Tv będzie u Ciebie pasowałimages?q=tbn:ANd9GcR7GPUq8JnzmzCWx78oKJ-

Opublikowano
Troche stare ale dalej mam beczunie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
Teraz, ListuniO napisał:

Myśle że do Tv będzie u Ciebie pasowałimages?q=tbn:ANd9GcR7GPUq8JnzmzCWx78oKJ-

Oszpecił by TV. Fajnie masz w domu, brak książek tłumaczy pustostan umysłowy:)

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

Oszpecił by TV. Fajnie masz w domu, brak książek tłumaczy pustostan umysłowy:)

Ja nie trzymam ksiązek na parapecie:) 

Opublikowano
1 minutę temu, ListuniO napisał:

Ja nie trzymam ksiązek na parapecie:) 

No tak parapet zajmie ps5 żeby mógł się chłodzić przy otwartym oknie. Uważaj tylko na sąsiadów, mogą się w(pipi)ic o hałas :)

Opublikowano

Bardzo przepraszam, czy na sali jest jakiś lekarz?
Opublikowano

ALE BOMBA!!!

Jest pierwsza gwiazda internetowa, która właśnie rozkpakowała ps5.

Spoiler

r/playstation - Unboxing the PS5 like

Opublikowano
9 godzin temu, ListuniO napisał:

Dobra, boty, plan na jutro wieczór jest taki że lepiej się mocno nayebcie. Jak przyjdzie niedziela to przynajmniej będziecie mogli swojemu najbliższemu otoczeniu jakoś próby samobójcze wyjaśnić.

Dzieki mordko, ale plan na dzisiejszy wieczor to RM58, OLED i DOOM fuckin’ Eternal aż zasnę. :banderas:

Opublikowano

Start ps5

Start xboxa

Opublikowano

Podobnie

Opublikowano

Koleś na ps5 nie wbił do menu tylko do ekranu logowania a i tak dłużej xD. 

To jest ten super ssd?  :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.