Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Ten Listunio to niezły bystrzak

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

To wiedźmin 2, a tego nie ma na switchu... ale hej, może to wersja z ps3? :Coolface:

Ok, my bad. Jadłem jajecznice i się nie przyjrzałem. Posypuje głowę popiołem @ASX

Opublikowano

Nie ma sprawy, darmowy remaster jest tak dobry, że można pomylić z 3! Dzienkuje Spensor.

Opublikowano
22 minuty temu, Czoperrr napisał:

Grałem ostatnio w Skate 3 (PS3) na 42 cale 1080p i wyglądało ok, a takie GTA IV bardzo źle się prezentuje i jeszcze gorzej chodzi więc to raczej kwestia tytułu. Do 55 4K nie próbuję nawet podłączać :)

A na XSX 60fps :banderas:

Opublikowano

Poprzednią generację to polecam jednak ogrywać na Xboxie360. Większość gier ma wyższą rozdzielczość niż pstrójkowe odpowiedniki. Jesteśmy chyba świadomymi graczami co nie więc po co się katować.

Edytowane przez devilbot

Opublikowano
53 minuty temu, Bzduras napisał:

Na TV z maks 720p wyglądało okej, ale weź odpal sobie teraz gierki z 360/PS3 na ludzkim sprzęcie i zobaczysz, jak szybko czar pryska. Próbowałem jakiś czas temu pograć w Skate 2 na pożyczonej trójce, nie dałem rady.

Czy ja wiem... Przeszedłem ostatnio ponownie MGS2 i na 43 calach na XOX wyglądało bardzo przyzwoicie. MGS3 też bardzo spoko. No ale tak, na 55 calach może wyglądać znacznie gorzej, nie mówiąc o większych przekątnych.

Opublikowano
1 minutę temu, Shago napisał:

Czy ja wiem... Przeszedłem ostatnio ponownie MGS2 i na 43 calach na XOX wyglądało bardzo przyzwoicie. MGS3 też bardzo spoko. No ale tak, na 55 calach może wyglądać znacznie gorzej, nie mówiąc o większych przekątnych.

Metale ogrywam (ostatnio 2 i teraz 1) na Vicie. Mały ekran dobrze robi tym grom. 

Opublikowano
17 minut temu, Shago napisał:

Mówisz o gierkach w 1080p, ja mówię o fizycznym podłączeniu starszego sprzętu do obecnie używanych wyświetlaczy i włączenie na nim gry tak, jak je developer stworzył. Wsteczna z XOX Enhanced już za mocno mnie rozpieściła, przyzwyczaiłem się do obrazu ostrego jak żyletka :fsg:

Opublikowano

W Japonii gry na ps5 jak i sama konsola to porażka. Nikt tego nie kupuje stąd pojawiają się pierwsze wyprzedaże i przeceny gier:

6kqgqayscus51.jpg

Opublikowano

A ja myślę ze to tylko zwykły stand reklamujący PS5.

Opublikowano

Jak ch.ujo ch.ujo tetris potrafił golić czerwonych pedałów, to i takim tetrisem też zgolą graczy.

Opublikowano

To nowy puyo Tetris i Sega wydaje to za około 150zł nawet u nas za tyle jest.

Opublikowano

A co do zdjęcia z grami u góry to taki żarcik z mojej strony który strigerowal kilku klapow jak widać. Są to pudełka z preorderami o czym informuje czerwony napis na pudelku.

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

Ty już nikogo nie triggeruj tylko zamów ps5 i ciesz się grami i konsola przyszłości.:)

Opublikowano
1 minutę temu, blantman napisał:

Wygląda jak mój router stary sprzed 7 lat 

No to fajnie masz w domu. :pechowiec:

Opublikowano

Przecież on lubi być yebany w dupę, to co mu tam przeszkadzać będziecie.

Opublikowano

Bardziej niż listek (pipi)any lubi być Areka z tematu Playstation 5. To już jest ostatnie stadium syndromu sztokholmskiego.

Opublikowano
17 minut temu, Czoperrr napisał:

Listopad będzie ciężkim miesiącem dla Listunia.

Czeperinio, jeśli nie dadzą dupy z dostawa to od 19 zaczyna się kolejny genialny rozdział w historii mojego gamingu. Jak mnie wyruch... z dostawa to wezmę tego śmiecia żeby zobaczyć czy metal gear solid 3 chodzi w 3fps więcej 

13 minut temu, Faka napisał:

Przecież on lubi być yebany w dupę, to co mu tam przeszkadzać będziecie.

Zwierzasz się szczylu?

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano
23 minuty temu, ListuniO napisał:

Jak mnie wyruch... z dostawa to wezmę tego śmiecia żeby zobaczyć czy metal gear solid 3 chodzi w 3fps więcej 

Chłopie, jak Ty olałeś X360 w generacji w której ta konsola była dominującą to oznacza tyle, że nieważne co do zaofeorwania ma konkurencja ty łeb masz zakuty na niebiesko. Czyli stworzeni do tego by z nich napyerdalać w tym temacie. :)

nowa strona, a wiesz co to oznacza... :) 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.