Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Chłopie, jak Ty olałeś X360 w generacji w której ta konsola była dominującą to oznacza tyle, że nieważne co do zaofeorwania ma konkurencja ty łeb masz zakuty na niebiesko. Czyli stworzeni do tego by z nich napyerdalać w tym temacie. :)

Była dominująca dla mnie również. Oyebalem Gearsy, Lost planet i inne ale w grudniu 2008 kupiłem ps3 i jak odpaliłem Uncharted a następnie od razu MGS IV to Xboxa360 nakrylem serwetka i postawiłem na nim świecznik. Teraz wiem która marka dostarcza gry a która kupę śmiechu :)

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Widziałem co tam oyebales teoretyku.:)

Opublikowano

No ty gałę opiedalasz kutaragiemu. 

Opublikowano

Jak klapy postrzegaja granie na PS5:

Goa-party-new-year.jpg?width=1200&height

Jak to będzie naprawdę:

AR-301239719.jpg?imageversion=Artykul&la

Opublikowano
14 minut temu, dee napisał:

Jak klapy postrzegaja granie na PS5:

spacer.png

fixed

Opublikowano

Każde forum potrzebuje wiejskiego głupka, to tez ma swojego chłopaka z Podlasia:lapka:

Opublikowano

EkSWaYBWoAEkGPs?format=jpg&name=large

The sound of the cooling fan during the game varies depending on the situation, bu "PS5 is generally quieter than PS4"

depending on the situation

generally

generally

generally

beka ze śmiecia, będzie powtórka :)

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Największe hiciory posprawdzane, czego nie mogę powiedzieć o Twoich doświadczeniach z X360 i zm listerine. :) 

:dynia:

Opublikowano

Nie wiem, ja tam gratuluję inżynierom Sony że zrobili konsolę która ma w końcu wydajne (jak na standardy Sony) chłodzneie.

Szkoda tylko, że samo w sobie jest wielkości XSX, a konsola wyraźnie od konkurenta słabsza. :daddy:

Opublikowano

Plejkurwa 5 kolejnym odrzutowcem? No nic klapy nie widzą nic złego jak leci trochę krwi z uszu  :)

Opublikowano

Jak będą widziec dodatkowo guwno rozmazane to jeszcze z oczu będzie krew lecieć.

Opublikowano

Kutanga w dupie, krew z oczu i uszu, ale przynajmniej z duszą i w duchu tradycji

Opublikowano
3 godziny temu, ListuniO napisał:

Była dominująca dla mnie również. Oyebalem Gearsy, Lost planet i inne ale w grudniu 2008 kupiłem ps3 i jak odpaliłem Uncharted a następnie od razu MGS IV to Xboxa360 nakrylem serwetka i postawiłem na nim świecznik. Teraz wiem która marka dostarcza gry a która kupę śmiechu :)

MGS4? Ta gra, gdzie stosunek gra - filmiki wynosi 20% do 80% czasu spędzonego przy tym tytule? I która momentami chodzi w 15fps albo i gorzej?

Opublikowano

Fajnie stukać nowe laski zamiast stare ale z ryjem troche pomalowanym. Czaicie czy znowu o krwi będziecie? DMS mnie nie...

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano
10 minut temu, Shago napisał:

MGS4? Ta gra, gdzie stosunek gra - filmiki wynosi 20% do 80% czasu spędzonego przy tym tytule? I która momentami chodzi w 15fps albo i gorzej?

Jest mniej więcej fifty-fifty.

Opublikowano
1 minutę temu, SlimShady napisał:

Jest mniej więcej fifty-fifty.

Nawet mi się nie chciało mu odpisywać :wacko:

Opublikowano

Producenci akcesoriów już maja w ofercie gejmingowe chłodnie dla PS5

Cofrentes_nuclear_power_plant_cooling_towers.jpg

Opublikowano

Ej, a może byśmy tak dla odmiany pośmiali się z Xboxa zamiast ciągle gnoić śmiecia niebieskiego? Ja wiem, ze sam się podkłada, ale historia PS3 pokazuje, że i z gó,wna da się ostatecznie uformować coś przypominajacego konsolę. :) 

Opublikowano

Soniary gorsze niż koniary. Konsola sony, telewizor sony, jeszcze tylko buttpluga brakuje od nich.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ej, a może byśmy tak dla odmiany pośmiali się z Xboxa zamiast ciągle gnoić śmiecia niebieskiego? Ja wiem, ze sam się podkłada, ale historia PS3 pokazuje, że i z gó,wna da się ostatecznie uformować coś przypominajacego konsolę. :) 

z xboxa była beka całą generację

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Soniary gorsze niż koniary. Konsola sony, telewizor sony, jeszcze tylko buttpluga brakuje od nich.

Klapy w tym związku są bardziej jak konie: wytresowane, posłuszne i z klapkami na oczach.

No i srają po siebie. :)

Opublikowano

Ale dużą pałę to mają w du.pie, a nie gaciach. Ladna penetracja przez Sony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.