Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, Soban napisał:

Kazuma Kiryu? Bohater tej serii gier co 7 część ominie plej(pipi)e przez pierwsze kilka miesięcy xD ?

Ominie tylko patch podciągający pod next gena, gra dalej wychodzi w tym samym terminie co na Xboxa i będzie można ograć we wstecznej :lapka: 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Kreowanie rzeczywistości w boćlandi.

To je zielone, nie pomalujesz. 

Opublikowano

Zawsze odwrócisz kota ogonem? Skoro Xbox potrafi ulepszać gry z 3 generacji wstecz to czemu sobie nie radzi i z tą? A może Xbox jest ciężki do programowania?

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Zawsze odwrócisz kota ogonem? Skoro Xbox potrafi ulepszać gry z 3 generacji wstecz to czemu sobie nie radzi i z tą? A może Xbox jest ciężki do programowania?

A skąd to wiesz, czy jak zwykle błądzisz jak niewidomy i głuchy w burdelu?

Opublikowano

To teraz na podstawie jednej gry chodzącej na słabszym modelu w 900p (lub 1440p30) oceniamy nowe Xboxy?

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Może po prostu ta gra jest technologicznym śmieciem? :) Przypominam, że na słabszym XOX Rockstar zrobił wyśmienicie wyglądającego RDR2 w natywnym 4K, więc to raczej nie wina sprzętu, że Japończycy nie ogarniają.

Opublikowano

No Yakuza 6 to już działała jak g.ówno na ps4 pro, a nie wyglądała jakoś zbyt dobrze, więc tak SEGA nie umie w optymalizacje i to co jest zapowiedziane na XSX na papierze brzmi jak na nich zjawiskowo.

Opublikowano

Oj plejka może sobie nie poradzić z nową jakuzą  :)

Opublikowano

Na plejbece tryb quality będzie w 1800p :usmiech:

Opublikowano

No nie leży mi to UI

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
3 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

No nie leży mi to UI

Nie leży Ci bo jest nowoczesne i wychodzące na przeciw konsumentom którzy chcą mieć przyszłościowy dashboard. 

Dla takich jak Ty są kafelki na wzór starych telewizorów z pierwszym androidem. :yakubu:

Opublikowano

Wiocha i odpust czyli to co sebki z plejstejszon lubią najbardziej. 

Opublikowano

Sporo podobieństw do starego dashboardu Xboxa one -kanał aktywności gier, wskaźniki progresu, snapowanie obrazu. 

Niestety zabrakło odpowiednika quick resume, takie rzeczy pewnie dopiero w PS6

Opublikowano

Pamiętam jak była beka z dasha Xboxa ze cięzko się w tym połapać, a sami dostali dashboard który wygląda jak projekt początkującego designera. XDDD Tam serio musi pracować ktoś z MSu i sabotować ten sprzęt, bo nie jestem w stanie uwierzyć, że PS5 zalicza klapę za klapą: od PRowe, przez sprzętową aż do UI. Jedynie beton jest zbyt głupi żeby to zauważyć. :) 

Karma to suka klapy, Macie za swoje.

Opublikowano

Niby nie jestem stary ale ten dash wydaje się tak nieczytelny i niewygodny że mam ochotę wrócić na potężne ps2 gdzie wrzucały się płytę i grało :pechowiec:

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Niby nie jestem stary ale ten dash wydaje się tak nieczytelny i niewygodny że mam ochotę wrócić na potężne ps2 gdzie wrzucały się płytę i grało :pechowiec:

przytłaczający - to dobre słowo

Opublikowano
15 minut temu, LiŚciu napisał:

Nie leży Ci bo jest nowoczesne i wychodzące na przeciw konsumentom którzy chcą mieć przyszłościowy dashboard. 

Dla takich jak Ty są kafelki na wzór starych telewizorów z pierwszym androidem. :yakubu:

mi to przypomina wiejski tuning, naj.ebane wszystkiego, nie da się w tym połapać.

Opublikowano

Opublikowano

Liściu już spusy, że nie ma kafli, ale chyba nie obejrzał filmiku. Kwadrat na kwadracie.

Opublikowano

No to quick resume to tak potrzebna funkcja, przecież każdy zawsze marzył o kilku grach odpalonych w jednym momencie :rotfl:

Opublikowano

quick resume działa nawet jak się wyłączy konsolę :banderas:coorva ale gamechanger

Opublikowano

Sony nie chce wprowadzić quick resume bo jakby klapy przeskakiwały z jednego third person adventure exa do drugiego third person adventure exa to by w końcu zrozumieli na czym polega Sony template

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.