Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Myślę, że dla niego to bardziej jakiś niemiecki sex dungeon, a nie taka amatorska zabawa z jakas piłeczkom co to może zrobić wrażenie jedynie na yetim i mendrku

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nowa generacja rozdzieli mężczyzn od chłopców. Wolisz wyżynać demony w Doomie czy biegać sackboyem? Avowed lub nowy Elder Scrolls czy japońskie erpegi dla zboczeńców?

Opublikowano

Na szczęście rpgi dla stulejek będą raz na xboxie bo Japonia ma w chuyu plejstejszyn  :fsg:

Opublikowano

Jezeli ktoś lubi gry RPG to nie wyobrażam sobie nie subskrybować Xbox gamepassa

Opublikowano
23 minuty temu, ASX napisał:

Jezeli ktoś lubi gry to nie wyobrażam sobie nie subskrybować Xbox gamepassa

Teraz jest dobrze!

Opublikowano

Tales of Vesperia REMASTER w GP - kolejny dżeJ aR PG do ogrania w ramach abonamentu.

Spencer, dziękuję!

A na PS4 jakiś szrot od EA w plusie xD

Opublikowano

PlayStation to teraz sra do gęby swoim wiernym fanom, a fani mówią, czym mam srać jak nic nie zjem?

Nie ma problemu, tresura na wyższym poziomie niż w cyrku.

Opublikowano

@eX4cT_PL jak tak czytam Twoje wpisy to mam wrażenie że Ty jesteś amatorem niezłych fekaliowo - gangbangowych imprezek ze znajomymi. Mam nadzieje że zwierząt w to nie mieszacie;) I tak z grubsza, sympatyczny z Ciebie człowieczek to jednak dobrze że wybrałes obóz zielonych i nie trafie na Ciebie zwyrolu na wspaniałych serwerach Sony PlayStation:)

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

wspaniałych serwerach Sony PlayStation:)

Widzę, że mimo pogody humor Ci dopisuje i się na żarty zebrało

Opublikowano

11 mam urodziny.

Idealnie trafili z tą premierą.

Opublikowano

Jedyne wspaniałe serwery na sonce będą jak Pan Microsoft pozwoli. Nie inaczej. Niech skośni płacą za Azure i może doświadczycie wyższej kultury konsolowości chociaż w kilku procentach.

Edytowane przez zloto

Opublikowano

@UberAdi humor dopisuje bo za miesiąc i dwa dni zacznie się nowa generacja prwadziwej konsoli nastawionej na SAME (pipi) NOWOŚCI. Na Xboxie granie to jak chodzenie na grilla z karkówką po terminie przydatności ale posypaną kolorowym pieprzem i marynatą dla niepoznaki. 

Opublikowano

Ciężko uwierzyć że na forum dla GRACZY są jeszcze jednostki które chcą ps5 zamiast prawdziwej konsoli dla prawdziwych graczy! Masakra  :)

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

@UberAdi humor dopisuje bo za miesiąc i dwa dni zacznie się nowa generacja prwadziwej konsoli nastawionej na SAME (pipi) NOWOŚCI. Na Xboxie granie to jak chodzenie na grilla z karkówką po terminie przydatności ale posypaną kolorowym pieprzem i marynatą dla niepoznaki. 

No widzisz, a PS5 to jak wzięcie podobnej karkówki tylko bez żadnej marynaty, po prostu świadomie bierzesz gówno, wpierdalasz je z uśmiechem i jeszcze mówisz innym: o (pipi)a jakie dobre, spróbujcie! No chore...

20 minut temu, beardo0 napisał:

A ps ma ciekły metal, ładny duży radiator i ten design ma coś w sobie, że z czasem się podoba

A to z tematu PS5, tam klapy sami próbuję się przekonać do tego zakupu, muszę przyznać niesamowita siła marki, masz przed sobą totalną s(pipi)ine i powtarzasz sobie - ale to za(pipi)iste i tak w kółko, aż w końcu zaczynasz w to wierzyć..

Edytowane przez izon

Opublikowano

Xbox kojarzy mi się z argentyńską wołowiną. Zapoznawanie się z arcydziełami za sprawą cudownego abonamentu Game Pass. Pogłębianie wiedzy ludologicznej. Kulturalna wymiana zdań przez Xbox Live Party.

Plejka? Kilo najtańszej kiełby z dyskontu. 20 żubrów. FIFA. "Granie na PLEJCE". Nawet musieli zacząć nagrywać voice chat, bo takie ancymony tam przyłaziły.

Opublikowano

Ładny, duży radiator. O (pipi)a. 

Biorę xboxa bo ma ładny, czarny kolor. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
5 minut temu, lpcl napisał:

Ładny, duży radiator. O (pipi)a. 

Biorę xboxa bo ma ładny, czarny kolor. 

No na pewno nie dlatego że Xbox jest innowacyjny w jakimkolwiek stopniu. Ot, kolejna konsola tylko z lepszymi bebechami.

A Pleyka? Sam Dualsense jest bardziej innowacyjny niż ta czarna popielniczka. Nie mówiąc już o całej reszcie. Ale skoro tylko takie macie oczekiwania...:)

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

No na pewno nie dlatego że Xbox jest innowacyjny w jakimkolwiek stopniu. Ot, kolejna konsola tylko z lepszymi bebechami.

A Pleyka? Sam Dualsense jest bardziej innowacyjny niż ta czarna popielniczka. Nie mówiąc już o całej reszcie. Ale skoro tylko takie macie oczekiwania...:)

Zwłaszcza ta podstawka na śrubki jest innowacyjna na miarę nagrody Darwina. 

Opublikowano
Just now, LiŚciu said:

Tylko zastanawiam się na co ta innowacyjność. Sam posiadam PS4, ale mam zmartwienia, że za dwa lata ps5 będzie ledwo gry ciągnąć... A w tej generacji moc konsol to był jakiś dramat i znowu powtarzają ten sam błąd. Dodatkowo gry za 350 zł? Po(pipi)ało ich po całości. 

Opublikowano

Dualsense? Sony już starało sie pod.(pipi)ać pomysły od Nintendo przy padzie do PS3. Teraz znowu to robi. Na PS5 też pomysłu nie mają.

Opublikowano
Just now, SetoPL said:

Tylko zastanawiam się na co ta innowacyjność. Za pół roku nikt z tego korzystać nie będzie. Sam posiadam PS4, ale mam zmartwienia, że za dwa lata ps5 będzie ledwo gry ciągnąć... A w tej generacji moc konsol to był jakiś dramat i znowu powtarzają ten sam błąd. Dodatkowo gry za 350 zł? Po(pipi)ało ich po całości. 

Opublikowano

Ten kształt to też pewnie innowacyjnie ms zerżnął od sony, bo przecież nie na odwrót. 

Opublikowano

Kolega @SetoPLWam się chyba nie przelogował. 

Edytowane przez LiŚciu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.