Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Ale z tym lataniem na nowej generacji to już zaleciałeś za daleko 

no problemo mordko, dzięki dobroci króla spencera zawsze mogę ograć to na PC :banderas:

1 minutę temu, 20inchDT napisał:

JEZU PRZENAJŚWIĘTSZY, dejcie dla mnie tego tetrisa connected.

ale będzie rozwalanie bossa we 3 :banderas:

oj tak byczQ +1 :fsg: ORGAZM

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 392,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Te gry którymi boty wojują ostatnia stronę to przegryw totalny. Xbox = konsola bez gier nabiera kolejnego znaczenia :obama:

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Tylko to było 11 lat temu, do tego czasu powstało Dark Souls Bloodborne, a samo From porzuciło już zwietrzały gatunek rozwijając się w nowych kierunkach. Wiesz, kto stoi w miejscu ten się cofa. :)

Souls zwietrzałe, ale nowe Halo to już delicje. 

Opublikowano

Nie wierzę, że te burki wciąż podniecają się soulsami. Przeruchane jak 2d metroidvanie.

Opublikowano
5 minut temu, japco napisał:

No Halo wychodzi raz na 5 lat a gier typu soul like 5 w jednym roku, taka qrva delikatna różnica xd

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Mówi to typ który jara się Tetrisem:obama:

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Mówi to typ który jara się Tetrisem:obama:

Ale bomba prawdy :D a odnośnie soulsow to pamiętaj ze to nie jest jedno Lore, sam Bloodborne zamiata a Souls Like akurat jestem fanem

Opublikowano

Ja pier.dole czaicie, że ta (pipi) sony wie, że jego konsola niedomaga i nie puści gier w natywnym 4K i 120fpsach więc nie dali HDMI 2.1 w swoim flagowym telewizorze ale również nie dodają kabla 2.1 z konsolą :dynia:

https://polygamia.pl/playstation-5-i-kabel-do-hdmi-2-1-koniecznie-zwroc-na-to-uwage,6571590285843232a?fbclid=IwAR1pSNGO3X1bhWvDArgrhJgIaNMsbyaTYMpIbqMVYk7leN8QsvDkM54PIXo

Tymczasem bestia :banderas:

Cytat

Jak się okazało, w zestawie w przeciwieństwie do PS5, znajdziemy pełnoprawny kabel oficjalnie spełniający wszystkie normy standardu HDMI 2.1. Jest on bowiem oznaczony jako ULTRA HIGH SPEED co oznacza pełne i pewne wsparcie dla sygnału 4K w 120 FPS oraz 8K HDR 60Hz. Jego długość to 2 metry a wykonanie stoi na niezłym poziomie.
Źródło: https://hdtvpolska.com/otwieramy-pudlo-z-xbox-series-x-sprawdzamy-m-in-dolaczony-kabel-hdmi-czy-wspiera-standard-2-1/

Opublikowano
4 minuty temu, japco napisał:

Nie moja wina, że Halo wciąż najlepsze multi i unikatowy feeling, a Souslów wyszło już tyle, że nawet sami twórcy porzucili temat. :) Za 11 lat jaranko ekskluzywnym remakem pierwszego Ridge Racer? :dynia: 

12 minut temu, Soul napisał:

Halo wychodzi raz na 5 lat a gier typu soul like 5 w jednym roku

piękne wyjaśnienie niebieskich śmieci, serio serduszkuję mocno :hi:

Opublikowano

Oni tak serio z tym remasterem soulsów? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
3 minuty temu, bluber napisał:

Oni tak serio z tym remasterem soulsów? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Na razie cały świat się podnieca jakością wiec wiesz ;)

Opublikowano

Kij z Soulsami, czaicie? otwieracie pudełko z PS5 i 

spacer.png

Opublikowano
3 minuty temu, Wesker napisał:

Na razie cały świat się podnieca jakością wiec wiesz ;)

No wkoncu zobaczycie jak wyglądaj gry w 4K

Opublikowano

Remaster a nawet RT w nią nie włożyli, tak jak odpowiedniego kabla do pudełka, Sony na kolanach z pełnymi ustami.

Opublikowano
27 minut temu, Soul napisał:

No Halo wychodzi raz na 5 lat a gier typu soul like 5 w jednym roku, taka qrva delikatna różnica xd

Gier typu "Halo-like" wychodzi jednak chyba więcej. 

Opublikowano
4 minuty temu, japco napisał:

Gier typu "Halo-like" wychodzi jednak chyba więcej. 

Wymień te gry.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Jednak nie, bo nie ma na rynku nic jak Halo.

Swoją drogą dziekuję chłopakom z "wrogiego" zespołu: w końcu coś się w temacie zaczyna dziać, a Sony nie jest skazane na mierność Listunia. ;) 

Jak mówiłem wcześniej, wchodzisz do schroniska sam a tam stado kundli Cię zaszczeka. Inna sprawa ze jak się kilku userow pojawiło z właściwego obozu to wystarczyły dwie strony żebyś Ty z Twoimi żałosnymi onelinerami i Twoi kumple zostali wyjaśnieni do zera.:)

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Swoją drogą dziekuję chłopakom z "wrogiego" zespołu: w końcu coś się w temacie zaczyna dziać, a Sony nie jest skazane na mierność Listunia. ;) 

jak dla mnie to Wesker wygląda na jeszcze większego fanatyka i wyznawcę marki 

Opublikowano

Klapy tylko nie stawiajcie tego routera w pobliżu choinki, bo może się zacząć "świecić" przez te powykręcane zegary.

Ale to będzie grzało, ja pierrrrr

Opublikowano
57 minut temu, 20inchDT napisał:

JEZU PRZENAJŚWIĘTSZY, dejcie dla mnie tego tetrisa connected.

ale będzie rozwalanie bossa we 3 :banderas:

Bedzie w GamePass? To ważne!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.