Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

oddajmy to easyemu że cały tydzień szukał brzydkich screenów z gearsów i w końcu znalazł i to nawet dwa. Brawo, sukces

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Caly 3 akt zapowiada się mniej wiecej na poziom 2006r.

Opublikowano

Akurat piątka czasem jest coś nierówna. Ja dopiero pierwszy akt, więc dużo przede mną, ale nie porywa póki co. Dużo pomieszczeń średniej jakości

d6f2b5f185d5f49c2ad797aa10b2ce11.jpg

Ogień to padaka, samo oświetlenie jest ograniczone mocno i czasem dziwnie zachowują się cienie. Ewidentnie jest mało źródeł światła.

https://youtu.be/sg3TkSsUkrs

A postacie to już w tlou były lepsze

f79cb15625218f254a4c89147d03eeae.jpg

Ogólnie gra świetna, po prostu petarda, ale graficznie czasem ma się wrażenie, że czwórka wyglądała lepiej, ale już usunięta więc nie porównam. Ofc to dopiero pierwszy akt i ponoć najlepsze dopiero przede mną, ale póki co, nie rzuciło mnie na kolana. Szkoda, że nie dali trybu 4k w 30 fps jako opcji.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Witajcie forumowicze, tak tylko wpadłem podziękować easey'owi bo chciałem kupić Xboxa One X dla Gears'ów (bo chwalili je Mazzeo, czy Daddy), ale na szczęście w porę przeczytałem jego posty i oszczędziłem sporo kasy która poszła by w błoto. Dzięki stary, masz u mnie piwo! :D

Kurde, że pewni ludzie trollują pisząć że warto, a tu taka prawda brzydka :/ Mam nadzieję tylko, że inni niezdecydowani zdążą tu wpaść i przeczytać twoje posty, nim się dadzą nabrać...

Opublikowano
7 godzin temu, Moldar napisał:

czasem ma się wrażenie, że czwórka wyglądała lepiej, ale już usunięta więc nie porównam.

Opublikowano
10 godzin temu, Starh napisał:

Sunset - jeden z najlepszych exow na x1.

Ex na x1? Nie kojarzę ani jednej takiej gierki :yao:

Opublikowano
10 godzin temu, easye napisał:

warto było dojść do meksyku :dynia:

tobie polecam autobus do domu 

7K4Zbpb.jpg

Opublikowano

Ladnie dupa piecze, że w tych "najładniejszych Gearsach, wyznaczających nowe standardy" 1/4 gry jest wykonana tak, że chyba nawet Gearsy z 2006r się lepiej prezentują.

Opublikowano

To już nawet PUBG wygląda lepiej na najniższych ustawieniach :yao:

Opublikowano

Śmieszny jesteś izi z tym hejtem na MS. Plujesz jadem, a potem jak piesek każda premiera grana day1,. Do tego piszesz te swoje wyrzygi na poziomie yetiego, coś w stylu "mam 144 w 4K na ultra", "lower than low" i tam inne zgrywanie masterrejsa kiedy w międzyczasie żebrzesz o kody z kart graficznych.

Twój foruming to nie jest gó,wno, on dawno jest poniżej gó,wna.

Opublikowano
W dniu 16.09.2019 o 19:34, Yakubu napisał:

wow włączylem grę która jest za darmo xddd

Nawet 4k i 144 fps nie uratuje tego co zaprezentował Akt 3 w "najladniejszej grze Xboxa" - pogódź się z tym!

Opublikowano

Przypominam, że GoW też miał chuyowe etapy 

535627545.jpg

God_of_War_The_Sickness_collectibles__00

jak ten caly pie,rdolony hellheim, więcej mi sie nie chce szukac ale im dalej w grze tym gorzej z lokacjami i jakoś to nie przeskadza yetiemu pisać bzdury o najpiękniejszej grze xD

:dynia::dynia::dynia: 

co to kooorwa jest 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

+

DbQKdovW4AAqTMX.jpg:large

no ale gierka nie wyszła na xboxa więc nie było tematu

Opublikowano

No z tym, ze GoW to gra na 30h, a nie 10, z pośród których 3 to męczarnia z grafiką z przed 13 lat.

A wrzucanie screnow, gdzie komus sie nie zaczytała tekstura to jest dopiero Asax wirazka.

Edytowane przez easye

Opublikowano

botom jak psychiczka siada bo gearsy nieładnie wyglądają :)

Opublikowano

Rzeczywiście ten screen z God of Wara to podobno jakiś glitch, sorry

Opublikowano

ihlZM5d.jpg

Zsdx2ZT.png

4LCuzCl.jpg

mmmmmmm ku,rwa ale to jest dobre

Opublikowano

No - tez nie wiem, jak oni po takim wstępie mogli sobie pozowolic na coś takiego! Lepiej byłoby gdyby chyba cały ten akt wycieli i zostawili grę na 7h. To dopiero wygląda jakby im sie glitch wdarł...

Opublikowano
4 minuty temu, easye napisał:

No - tez nie wiem, jak oni po takim wstępie mogli sobie pozowolic na coś takiego! Lepiej byłoby gdyby chyba cały ten akt wycieli i zostawili grę na 7h. To dopiero wygląda jakby im sie glitch wdarł...

przecież masz tu screeny z 3 aktu:

4LCuzCl.jpg

Pe4FZ0TKUfOa45hAQ0jIeR9EqWBLpJQe0ubM=

kqk8=

serio twój trajhard robi się za mocny

Edytowane przez ASX

Opublikowano

no tyle ze przez 3/4 czasu 3 akt wygląda z goła inaczej. Jeszcze ten HDR w niektórych otwartych lokacjach, czy fabryce wygląda tak jakby wyświetlał 3 kolory na krzyż - no niesmak jak (pipi) i ocena końcowa do grafiki od razu oczko w dół!

Edytowane przez easye

Opublikowano

mi się wydaję że przez 3/4 czasu wygląda właśnie tak jak na screenach powyżej, no ale nie będe się kłócił bo wiem że trochę inaczej odbierasz rzeczywistość

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.