Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Nie no ale serio (pipi) im w dupe, no :/  Kiedy sony wydało jakiegoś exa z multi (nie wspominając o dobrym multi)?

Za to MS sra tym na lewo i prawo. 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 360,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Może bardziej opłaca im się dopracowywac singla niż dodawać jakieś crapowate multiplayery dla nastolatkow? Patrząc po sprzedaży ich exow to chyba dobra taktyka

Opublikowano
5 minut temu, Observer napisał:

Grać online xd

hehehe ja tam wolę sobie pograć na easy z wallhackiem, lubię mieć kontrolę nad przeciwnikiem :nosacz:

Opublikowano
6 minut temu, Kyo napisał:

Nie no ale serio (pipi) im w dupe, no :/  Kiedy sony wydało jakiegoś exa z multi (nie wspominając o dobrym multi)?

Jak zagramy w singla na party to będzie liczyło się jako multiplayer? :ragus:

Opublikowano
4 minuty temu, Kyo napisał:

To prawda wystarczy popatrzeć jak dopakowane są ostatnie Gearsy 

- najdluzsza i najwieksza kampania w historii serii

- klasyczny multik

- horda

- i tryb escape

Pełen zestaw za jedynie 4 zł:nosacz3:

Opublikowano
5 minut temu, teddy napisał:

Może bardziej opłaca im się dopracowywac singla niż dodawać jakieś crapowate multiplayery dla nastolatkow?

z7eam2bzyik21.gif

Opublikowano

Yeti już na piwku xd no ale trzeba przyznać że nie kłamał mówiąc, że tlou jest najlepszym multi zarówno na PS3 jak i na PS4 :kaz:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

(pipi)ać multi, największy rak branży, niszczy wspaniałe serie. Gdzie dodatki single do GTA? Nie ma bo przyglupy graja online jak ich idole youtuberzy. Zamiast KOTOR albo porządnego ME od głównego teamu Bioware jakis z dupy Anthem online żeby sprostac oczekiwaniom gimbów w headsetach. Rare niegdyś wspaniała firma zmuszona żeby robić jakies popłuczyny 5/10. Zamiast dzieł sztuki jakieś Pubg i Fortnite. Zamiast fabuly - lootboxy i pay2win. Tfu.

Tylko single. Brawo Sony.

Opublikowano
5 minut temu, Observer napisał:

(pipi)ać multi, największy rak branży, niszczy wspaniałe serie. Gdzie dodatki single do GTA? Nie ma bo przyglupy graja online jak ich idole youtuberzy. Zamiast KOTOR albo porządnego ME od głównego teamu Bioware jakis z dupy Anthem online żeby sprostac oczekiwaniom gimbów w headsetach. Rare niegdyś wspaniała firma zmuszona żeby robić jakies popłuczyny 5/10. Zamiast dzieł sztuki jakieś Pubg i Fortnite. Zamiast fabuly - lootboxy i pay2win. Tfu.

Dokładnie nawet Kojima jest teraz zmuszony robić grę online, co za czasy

Opublikowano
28 minut temu, Observer napisał:

No jak się nie ma skilla i obrywa od jakiś Mohammedów z bliskiego wschodu, to pewnie tak jest. 

Ale spoko ND na bank zadba o poziom trudności dla emerytów z WH i przeciwnikami, którzy będą atakować w odstępie 50s. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

TLoU miało multi? Nie zauważyłem nawet.

Opublikowano

Twoja strata :dunno:

klapy niesamowite stwory. :fsg: brak multi? dobrze, łatwiej platynke będzie wbić 

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Twoja strata :dunno:

klapy niesamowite stwory. :fsg: brak multi? dobrze, łatwiej platynke będzie wbić 

Mnie podoba się argument: po co multi w tlou, skoro jest PUBG

a coś mi się wydaje że to nie koniec xd

Opublikowano

ja pjerdole co za poyebana akcja ;/ Yeti masz komplet do piwka z kolegi?

Opublikowano

W LGBT2 brak multi?

Oto nołbady rajt nał...

zqkBQVp.gif

Opublikowano

nadal mniej żałośnie niż twoje czekanie na Nioh :)

Opublikowano

Bossowie w gow? Oj nie mordeczko nie da rady za dużo roboty. Multi w TLOU2? Oj nie ryju zarobiony jestem zadzwoń jutro.

Ja yebie xD. Co dalej, wipeout bez hamulców powietrznych? Co ja piszę jaki wipeout przecież studio zarżnęli ahahahahahhahaha.

Sony PlayStation :yeti:

Opublikowano
4 minuty temu, ragus napisał:

Co dalej, wipeout bez hamulców powietrznych?

Xbox bez exów.

Opublikowano

A ZA PEŁO

OH NO NO NO NO NO

Opublikowano

Widzisz tego wielkiego ptaszora w hadesie? chcesz z nim zawalczyć? Chuy ci w dupe klapie :kaz: 

Opublikowano

Ale się wtedy wqrwilem jak znowu trol wylazl xd

Opublikowano

A krzyczał że to jego bagno?

Opublikowano

Krzyczał że pomsci śmierć swoich 8 braci których ubilem

Opublikowano
45 minut temu, Observer napisał:

Xbox bez exów.

Chyba w twojej głowie, człowieku bez skilla. 

Opublikowano

No to akurat prawda. Szybciej się znajdzie multi w tlou 2 niż ex albo dobra gra na c00rwe xboxa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.