Opublikowano 22 kwietnia 20232 l 4 godziny temu, KJL napisał: Ta pościel w Zeldę + figurki z gry to idealny zestaw, żeby zniechęcić potencjalną kandydatkę na dziewczynę jak odwiedzi ciebie w mieszkaniu. A tak poważnie o grze - chciałbym, żeby w grze było więcej dungeonów + na końcu każdego z nich inny boss, pasujący tematycznie. Powinni pójść w większą różnorodność, bo w BotW jej właśnie brakowało - i to w wielu kwestiach, zresztą samych przeciwników (jeżeli chodzi o rodzaje) też było mało. Twoja modlitwa została wysłuchana.
Opublikowano 25 kwietnia 20231 r W dniu 21.04.2023 o 14:07, zdrowywariat napisał: 21 dni Człowieku, wszyscy mamy kalendarz. Nie obrzydzaj gry ludziom na forum.
Opublikowano 25 kwietnia 20231 r 7 minut temu, LiŚciu napisał: Człowieku, wszyscy mamy kalendarz. Nie obrzydzaj gry ludziom na forum. To był krótki komentarz do filmów, które wrzucił kolega, ale specjalnie dla Ciebie wrzucę jeszcze 14 i 7
Opublikowano 25 kwietnia 20231 r 9 minut temu, LiŚciu napisał: Człowieku, wszyscy mamy kalendarz. Nie obrzydzaj gry ludziom na forum.
Opublikowano 25 kwietnia 20231 r 5 minut temu, zdrowywariat napisał: To był krótki komentarz do filmów, które wrzucił kolega, ale specjalnie dla Ciebie wrzucę jeszcze 14 i 7 A jest szansa ze od 12 maja się zamkniesz? Bo jeśli to odliczanie do tego to możesz nawet codziennie przypominać
Opublikowano 25 kwietnia 20231 r 8 minut temu, LiŚciu napisał: A jest szansa ze od 12 maja się zamkniesz? Bo jeśli to odliczanie do tego to możesz nawet codziennie przypominać Przecież mało co piszę w tym wątku ostatnio, więc nie wiem o co Ci chodzi, ograniczyłem pisanie? Ale po 12 maja będę napierdalał postami jaka ta gra zajebista i że Spoiler a nie mówiłem?
Opublikowano 25 kwietnia 20231 r 21 minutes ago, LiŚciu said: A jest szansa ze od 12 maja się zamkniesz? Bo jeśli to odliczanie do tego to możesz nawet codziennie przypominać Sam żeś zacytował post sprzed 4 dni i zdrowego wywołał. Trzeba było siedzieć cicho
Opublikowano 25 kwietnia 20231 r Zdrowy przestań obrzydzać mi grę pisząc w dodatku w temacie do tego przeznaczonym. Jak śmiesz podnosić kiedy zostało jeszcze tyle dni
Opublikowano 25 kwietnia 20231 r Jakies ploty kraza, ze niby jutro maja pojawic sie zapowiedzi pismakow. Zobaczymy.
Opublikowano 25 kwietnia 20231 r 58 minut temu, Homelander napisał: Sam żeś zacytował post sprzed 4 dni i zdrowego wywołał. Trzeba było siedzieć cicho Sam widzisz, wyciągnął posta sprzed 4 dni, gdy celowo mało piszę w wątku, żeby nie męczyć. Strach cokolwiek pisać, czy wyrażać swoje zdanie na dany temat, bo zaraz banda małp się zlatuje z krucjatą na zdrowego, patologia, nie ważne o co, byle się dojebać. Zelda Was rozjebie
Opublikowano 25 kwietnia 20231 r Jak słyszę "17 dni to Zeldy" to myślę głównie "uff, aż 17 dni, powinno dać się wpierdolić cały dodatek do Xenoblade w tym czasie". Potem napie'rdalać Zeldę bo w czerwcu Street Fighter i FF, to będą ciężkie miesiące, mój HC rok zaczyna się jutro, a ofiarą jest mój cały czas...
Opublikowano 26 kwietnia 20231 r 3 minuty temu, Bzduras napisał: Gra będzie zajebista itd. itp. ALE Jak to fatalnie wygląda graficznie. i performance 20 FPS, ***wa szkoda, że tak zajebiste i innowacyjne dwie ostatnie Zeldy muszą być ekskluzywne na tak chujowym sprzęcie, a w 2023 to boli dużo bardziej, niż w 2017.
Opublikowano 26 kwietnia 20231 r Masz rację, znacznie lepiej jest poczytać posty takie dwójki na forumku, obrzydzenie gwarantowane. W przypadku filmików z preview nie jest to takie oczywiste.
Opublikowano 26 kwietnia 20231 r Po filmikach z TCHIA i tego co oferuje to taka średnia ta Zelda oglądając reckę demka Skillupa.
Opublikowano 26 kwietnia 20231 r Ten filmik jest "safe" nie ma nic o fabule i ogólnie tylko kilka mechanik pokazuje.
Opublikowano 26 kwietnia 20231 r 2 minuty temu, Bzduras napisał: Masz rację, znacznie lepiej jest poczytać posty takie dwójki na forumku, obrzydzenie gwarantowane. W przypadku filmików z preview nie jest to takie oczywiste. Wystarczy, że tu piszesz