Opublikowano 8 stycznia8 sty W pierwszej minucie widać polski smaczek, a co do A.I. to już z tego skorzystali przy spolszczeniu do FIST. Nie wiem kto pozwala na takie gówno, ale chyba jest tego dużo więcej.
Opublikowano 19 stycznia19 sty Liczę na to, szczególnie teraz, jak gra jest w abonamencie, że więcej graczy wcieli się w Uszatego, bo warto. Od siebie dodam, że w kolekcji posiadam wersję zarówno na PS5, jak i na Słiczerka. Piękne wydanie wycenione premierowo na okolice 140 zł. Obecnie można je kupić poniżej stu złotych, ale z dostępnością bywa różnie. Kto nie grał, nawet niech się nie zastanawia. Mnie ta gra kupiła swoim pierwszym zwiastunem. Nie zawiodłem się.
Opublikowano 13 marca13 mar Z racji, że za 2 tygodnie kończy mi się extra to postanowiłem coś w miarę, krótkiego ograć i całkiem fajna gierka. Co prawda mam sam początek i trochę mam chaosu w walce jeszcze, a widzę, że umiejętności do odblokowania masa ale zapowiada się fajowo.
Opublikowano 13 marca13 mar Niezła gierka, taka na 6-7. Jakby trzeba bylo zapłacić kasę, to są lepsze gry w tym gatunku.
Opublikowano 13 marca13 mar Pewnie tak, ale tak w ramach krótszej gierki całkiem przyjemnie się ją ogrywa między Resident Evil 3 Remake
Opublikowano 13 marca13 mar Autor No, czyli wszystko się zgadza, bo RE3 to jakieś 6 https://howlongtobeat.com/game/72822 Edytowane 13 marca13 mar przez Luqat
Opublikowano 13 marca13 mar Autor 19 minut temu, mario10 napisał(a): Pewnie tak, ale tak w ramach krótszej gierki całkiem przyjemnie się ją ogrywa między Resident Evil 3 Remake No to, chyba jednak powinieneś napisać na odwrót, bo coś się zeznania nie zgadzają, skoro ponad dwa razy dłuższa gra jest krótszym "przerywnikiem" od krótszej gry
Opublikowano 13 marca13 mar No tak, trochę inaczej mogłem ubrać w słowa. Chodziło mi,że krótszej gierki w stosunku do tego co ostatnio ogrywałem te kolosy Jak się zmieszczę w 20 godzinach w FIST będzie spoko. A RE3 to tak bardziej z ciekawości jak to wygląda bo RE2 Remake bardzo mi pasował.