August 1, 20197 yr Tematu chyba nie ma, a gierka zapowiada się fajnie. Jak będzie dobra cena na premierę, to może się skuszę. Edited August 1, 20197 yr by Luqat
August 2, 20197 yr Tutaj można obejrzeć gameplay z dema https://gematsu.com/2019/08/fist-chinajoy-2019-gameplay-walkthrough
February 5, 20215 yr Wygląda super i chce sie grac. Szkoda, że zamiast królika nie ma kota chociaz to by było zbyt przewidywalne.
July 9, 20215 yr Author A jednak będzie jakaś kotka Jest data premiery i można już preorderować w sklepiku. 125 cebulionów lub 10% mniej z plusem. Czekam nadal, tym razem na opinie po premierze. Edited July 9, 20215 yr by Luqat
July 9, 20215 yr 9 minut temu, Luqat napisał: A jednak będzie jakaś kotka Własnie jak oglądałem wczoraj to mogliby dać jako grywalną postać. Na chwilę obecną też jeszcze poczekam, w sierpniu Kena to zobaczy się potem czy brać Fista od razu czy poczekac na promke.
August 26, 20215 yr Wygląda bardzo fajnie oraz klimatycznie. Czasem tylko jest dość pusto na ekranie. Mam nadzieję, że przeciwników będzie sporo i że będą zróżnicowani. Edited August 26, 20215 yr by giger_andrus
August 27, 20215 yr Szczerzę nie interesowałem się tematem, gdyż myślałem, patrząc na obrazek z grafiką, że to kolejny kolorowy sieciowy gniot, a tu taka mila niespodzianka. Mają moją uwagę, zapowiada się ciekawie.
September 6, 20215 yr Ja niestety czekam, za dużo do grania aktualnie, plus Kena za 2 tygodnie, która ma u mnie priorytet. Ale FIST wleci w niedalekiej przyszłości pewnie.
September 6, 20215 yr To nie miało czasem w plusie wylądować? Chyba warto wyławiać perełki z chin. Edited September 6, 20215 yr by PanKamil
September 6, 20215 yr 2 minuty temu, Square napisał: Ja niestety czekam, za dużo do grania aktualnie, plus Kena za 2 tygodnie, która ma u mnie priorytet. Ale FIST wleci w niedalekiej przyszłości pewnie. No u mnie raczej podobnie. Teraz męczę Psycho2, potem Kena ale na bank wezmę. Wygląda to mega.
September 7, 20215 yr Jeśli dobrze pamiętam, to jest gra z tego chińskiego programu Sony wspierającego twórców, tak więc może być z tym ciężko w najbliższym czasie.