Opublikowano 3 czerwca3 cze Dobra przeszedłem Vessel of Hatred i Lord of Hatred przy okazji wbijania trofki za 50 lvl postacią hardcore. Zdania po podstawce nie zmieniam, te kampanie są fatalne - dziecinne, infantylne, źle napisane, idiotyczne i o niczym. Nie wiem co się temu Blizzardowi stało, ale każdy dialog i każdy side/main quest jest tak nudny i nieangażujacy, że nic tylko skipować.Ale ciacha się fajnie i akurat ten endgame w najnowszym dodatku zapowiada się naprawdę dobrze. Plany Wojenne wreszcie porządkują cały ten burdel na mapie. Może zostanę na dłużej i w końcu wbiję platynę.
Opublikowano niedziela o 15:393 dni Ktoś podpowie jak odblokować Doły? Kiedyś ukończyłem podstawkę (całą kampanię) i sezon jak wyszedł spirytysta. Teraz kupiłem Lord of Hatred, zacząłem od razu od fabuły tego dodatku, ukończyłem ją, poziom świata najwyższy możliwy czyli Pokuta, poziom postaci już mistrzowski (aktualnie 30), oraz aktualnie jestem na randze 2 sezonu (jeszcze nie wszystko w niej wykonane). Wejście do dołów zablokowane i info żeby ukończyć kampanie podstawową a w sferze sezonowej osiągnąć rangę 2. Czy to problem z kampanią podstawową? Jak to w ogóle ruszyć?edit nie było pytania, musiałem ukończyć range 2 sezonu Edytowane niedziela o 16:383 dni przez Lipert
Opublikowano poniedziałek o 13:482 dni Udręka XII odblokowana. Liczę, że dodadzą 3-4 skrzynie. Jest ich stanowczo za mało. Jedną mam w całości przedmiotami mitycznymi wypełnioną, a i tak już na przemiał poszło kilkadziesiąt z nich. Udało się zdobyć kilka pieczęci o randze mitycznej. Mam już 4 sztuki z możliwością odblokowania sześciu gniazd (sprawa jeszcze rzadsza). Mój pierwszy przedmiot z pięcioma wzmocnieniami. Edytowane poniedziałek o 13:492 dni przez Sylvan Wielki
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Startuję niedługo ponowne przejście razem z dodatkami. Poprzednio przeszedłem podstawkę nekromantą, jakoś w okolicach premiery. Grało się fajnie. Jaką obecnie postać polecacie do przejścia kampanii solo? Pograłem sobie trochę paladynem i jakoś mnie nie porwał. Skłaniam się ku Warlockowi lub Czarodziejce Edytowane 21 godzin temu21 godz. przez second
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Barbarzyńca pod okrzyki i whirlwind+ połączone z tymi dust devils.Piękna rzeźnia
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 9 godzin temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a):Barbarzyńca pod okrzyki i whirlwind+ połączone z tymi dust devils.Piękna rzeźniaDaj spokój. Rzygac się już chce jak to widzę. Robią buildy skopiowane z neta i jazda. Tak samo jak czarodziejka z kulami. Najlepiej samemu kombinować i grać tym co najlepiej pasuje.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 2 minutes ago, Plugawy said:Daj spokój. Rzygac się już chce jak to widzę. Robią buildy skopiowane z neta i jazda. Tak samo jak czarodziejka z kulami. Najlepiej samemu kombinować i grać tym co najlepiej pasuje.Ale ja tego bulidu nie wziąłem z neta ja kompletnie nie korzystam z poradników.Ja grając w ta grę polegam na najprostszych bulidach bo nic innego nie potrafię wymyśleć.