Opublikowano 22 listopada22 lis No to mnie teraz srogo zaskoczyliście bo nigdy wcześniej nie rzuciło mi się to w oczy. No cóż
Opublikowano środa o 10:242 dni Jest jakaś promka na Apple TV za 16.99 za miesiąc przez 6 miesięcy. Nie każdemu działa, u mnie też na początku nie poszło, ale wszedłem przez inną przeglądarkę i się udało. Obejrzę sobie drugi sezon Pachinko, bo nie zdążyłem jak był ostatnio darmowy miesiąc. No i Pluribusa się obczai.https://www.pepper.pl/promocje/apple-tv-6-miesiecy-za-50-1162259?utm_source=notification&utm_medium=kwa_notification&utm_campaign=keyword_alert&utm_content=1162262
Opublikowano środa o 13:422 dni U mnie nie szło w żaden sposób, ale przez Amazon Prime poszło już bez problemu. Także jak ktoś ma Amazona to niech sprawdzi tam.
Opublikowano środa o 19:322 dni Tylko podobno aktywując przez Prime Video ma się tylko napisy CC, czyli prócz przetłumaczonych dialogów dodane są też opisy czynności np. [dzwoni telefon] i nie można tego zmienić…Bezpośrednio w Apple TV tego nie ma. Edytowane środa o 19:322 dni przez Grzes!ek
Opublikowano środa o 20:412 dni Tak, jeśli aktywujesz Apple TV przez Prime Video, to wtedy będziesz mógł oglądać wyłącznie przez aplikację Prime. Wyrywkowo sprawdziłem szczegóły kilku tytułów i każdy miał polskie napisy z tym CC, więc na dłuższą metę będzie to irytujące.