Opublikowano 22 listopada22 lis No to mnie teraz srogo zaskoczyliście bo nigdy wcześniej nie rzuciło mi się to w oczy. No cóż
Opublikowano 26 listopada26 lis Jest jakaś promka na Apple TV za 16.99 za miesiąc przez 6 miesięcy. Nie każdemu działa, u mnie też na początku nie poszło, ale wszedłem przez inną przeglądarkę i się udało. Obejrzę sobie drugi sezon Pachinko, bo nie zdążyłem jak był ostatnio darmowy miesiąc. No i Pluribusa się obczai.https://www.pepper.pl/promocje/apple-tv-6-miesiecy-za-50-1162259?utm_source=notification&utm_medium=kwa_notification&utm_campaign=keyword_alert&utm_content=1162262
Opublikowano 26 listopada26 lis U mnie nie szło w żaden sposób, ale przez Amazon Prime poszło już bez problemu. Także jak ktoś ma Amazona to niech sprawdzi tam.
Opublikowano 26 listopada26 lis Tylko podobno aktywując przez Prime Video ma się tylko napisy CC, czyli prócz przetłumaczonych dialogów dodane są też opisy czynności np. [dzwoni telefon] i nie można tego zmienić…Bezpośrednio w Apple TV tego nie ma. Edytowane 26 listopada26 lis przez Grzes!ek
Opublikowano 26 listopada26 lis Tak, jeśli aktywujesz Apple TV przez Prime Video, to wtedy będziesz mógł oglądać wyłącznie przez aplikację Prime. Wyrywkowo sprawdziłem szczegóły kilku tytułów i każdy miał polskie napisy z tym CC, więc na dłuższą metę będzie to irytujące.