Opublikowano 2 września2 wrz Polecałem ostatnio drugi sezon Platonic, ale w połowie historii stwierdzam, ze jest gruby regres w porównaniu do pierwszego. To zawsze byla taka dosc głupawa komedyjka, absolutnie bez podjazdu do wybitnego The Studio, ale w pierwszym sezonie miało to swój urok. W drugim robi sie juz niestety momentami niedorzeczne. Jeszcze kilka odcinków do końca, moze bedzie lepiej. :D
Opublikowano 7 września7 wrz Studio zbiera nagrody Emmy jedna za drugą, poki co nawet wiecej od Rozdzielenia.W pełni zasłużone. Kto nie widzial, niech nadrabia! Dla tego serialu moim zdaniem warto nawet specjalnie zasubskrybować jabłko, jeśli sie nie ma dostępu.https://www.filmweb.pl/news/Nagrody+Emmy+2025%3A+%22Studio%22+wielkim+wygranym+pierwszej+ceremonii-162821 Edytowane 7 września7 wrz przez LeifErikson
Opublikowano 25 września25 wrz 1 miesiąc za darmo dla wszystkich.https://redeem.services.apple/pl-pl/morningshow-offer-2025-emeia
Opublikowano 26 września26 wrz W dniu 7.08.2025 o 16:32, LeifErikson napisał(a):Drugi sezon Platonic wlatuje. Jak ktos lubi poczucie humoru Setha Rogena (The Studio), to można obejrzeć.Co ciekawe, twórca Platonic jest Nick Stoller, czyli jeden z bohaterow Studio. Studio i Platonic całe obejrzałem strasznie siadły oba, mega śmieszne :D , zacząłem wyciągać niektóre filmy Setha Rogena, masz coś jeszcze? polecasz coś?
Opublikowano 26 września26 wrz 1 godzinę temu, Fanek napisał(a):Studio i Platonic całe obejrzałem strasznie siadły oba, mega śmieszne :D , zacząłem wyciągać niektóre filmy Setha Rogena, masz coś jeszcze? polecasz coś?Ja go przed The Studio średnio kojarzylem, wiec niestety nic mi nie przychodzi do glowy.
Opublikowano 10 października10 paź Jezu jak ja walczę z Silo. Oglądam z ciekawości podobnej do snowpiercera i no dobra, dla pięknej Rebecci, ale leci 6 czy 7 odcinek i zaczynam się irytować widząc te dłużyzny i beznadziejnych bohaterów. Pytanie więc, czy to się jakoś zacznie wyjaśniać czy lepiej od razu odłożyć?Bo całe to uniwersum jest jakieś 100 razy głupsze niż pociąg mknący po torach.Tim Robbins gra tak infantylnie że chce się przewijać jego występy. Te teksty o opróżnianiu barku po pani burmistrz. Tragedia.
Opublikowano 10 października10 paź Mi się podobało i Rebecca robi ten serial, dla mnie ten łysy w skórze najbardziej nijaki jako czarny charakter. Jak pierwszy sezon Ci nie podchodzi to odpuść bo drugi jest słabszy moim zdaniem. Aha I odpowiadając na pytanie tak dużo się wyjaśnia ale nie chcę spoilerować, 3 sezon zapowiada się ciekawie po końcówce 2 ale zawsze duża szansa, że to zjebią. Edytowane 10 października10 paź przez Chewie
Opublikowano wtorek o 07:173 dni Serial od Vince'a? Rhea Seehorn w roli głównej? "Pluribus, yellow bus, pink bus, just keep bringing me that!".
Opublikowano wtorek o 10:193 dni W dniu 10.10.2025 o 23:30, Rtooj napisał(a):Jezu jak ja walczę z Silo. Oglądam z ciekawości podobnej do snowpiercera i no dobra, dla pięknej Rebecci, ale leci 6 czy 7 odcinek i zaczynam się irytować widząc te dłużyzny i beznadziejnych bohaterów. Pytanie więc, czy to się jakoś zacznie wyjaśniać czy lepiej od razu odłożyć?Bo całe to uniwersum jest jakieś 100 razy głupsze niż pociąg mknący po torach.Tim Robbins gra tak infantylnie że chce się przewijać jego występy. Te teksty o opróżnianiu barku po pani burmistrz. Tragedia.Czytałem książkę i po pierwszym odcinku sobie odpuściłem-nie ma podjazdu.
Opublikowano czwartek o 13:111 dzień Piąty sezon Kulawych koni poki co bardzo dobry, chyba najlepiej mi siadł z dotychczasowych.