Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod V: Free-For-All

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Mild_smoker napisał:

Człowiek po 8 godzinach inwertury  w pracy wraca do domu, a na forum 2 strony giftów... Nie ogarniam tego wszystkiego

Proszę mnie nie prowokować, tak? :D

• Odpowiedzi 659
  • Wyświetleń 65,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dziekuje wszystkim za wziecie udziału w evencie, było w tym roku naprawde ostro a niektórym puściły hamulce. Musze specjalnie wymienic @Rayos oraz @Matriks_1111 bo chłopaki zaatakowali mimo ze nie gra

• Polazlem do wyrka, zamykam oczy i sie telefon zaswiecil, to sprawdze co to bo przeciez jeszcze nie spie.       Co tu sie odyebalo przed spaniem jaka bomba na twarz @Shank

Opublikowano

@raven_raven zaskoczył totalnie, gierka bardzo chwalona w recenzjach i opiniach znajomych - koniecznie ląduje na liście do ogrania. Dzięki wielkie!

tBoL4rL.jpg

Opublikowano

@Stona chciałem zjeść obiad, mówię zajrzę na steama bo coś mi plumnęło. W te święta jak widać NIKT nie jest bezpieczny, kocham to co robimy <3   mRxHmWW.png

Opublikowano

Tym bardziej jestem wdzięczny, bo w tym roku mam jedną z trudniejszych list i bardziej byłem nastawiony na to by wam coś dać , (co robię z satysfakcją) ale to co robimy jest tak chore, że aż polecę klasykiem 

Opublikowano

Po szybkiej kalkulacji wyszlo, ze stac mnie na paliwo do tesciow i zakup dwoch kapiszonow ze sklepu Lorda Gabena. Do zobaczonka po nowym roku :lapka:

Opublikowano

JVRoNGg.png

Nagle oberwałem giereczką od @Mild_smoker i to nie byle jaką :obama: Jak tak dalej pójdzie to będę musiał chwilówkę wziąć by się wam odpłacić :kaz:

Edytowane przez tomzacz

Opublikowano

Miło mi patrzeć jak gifty latajo więc załadowałem rewolwer, wystrzeliłem i czekam na jęk ofiar;)

Opublikowano
2 minuty temu, Dr.Czekolada napisał:

W gamepassie to było kaman:yao:

Nie zarejestrowałem tego;/ Ale cóż, kolega i tak się "zesrał" na widok gifta :D

Opublikowano
4 minuty temu, Mild_smoker napisał:

Nie zarejestrowałem tego;/ Ale cóż, kolega i tak się "zesrał" na widok gifta :D

wciąż(pipi).... nie mogę podnieść się z kibla przez Ciebie

Opublikowano
  • Autor

Zadzwońcie po karetke, byłem tylko na zakupach z żoną i dalem rade ale to co zobaczylem po powrocie to juz przesada.

DGUhCC5.png

@Stona wnioskuje o zamkniecie forum a sam wali bombami po twarzy :obama:

wEFeNpg.png

@Grabek nie ma hajsu na przejazd do teściów ale nagle znalazł na prezent, tym bardziej bardzo doceniam i serdecznie dziekuje!

I3JLAZK.png

@pawelgr5 mówi zebym był spokojny w te swieta bo nie ma na czym grac ale sam puszcza na mnie bombe, co za hipokryzja!

Wariaty, wariaty wszedzie :banderas:

Opublikowano

rysgzZO.png

Cudowne community, nie ma co się rozwodzić.

:good:

Jeszcze ten tekst,  aż łezka się w oku kręci. <3

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Nie mam hajsu przez remont mieszkania, wiec przepraszam was ale musicie poczekać do Wigilii na jeden duży rzut ode mnie. Akurat będę miał służbę do 24 i siedział na dyżurce, to powysyłam gifty :kaz:

Edytowane przez Starh

Opublikowano
51 minut temu, WolfVeto napisał:

Czemu mnie @Grabek nie ma w znajomych,

Wczoraj Cie dodalem, Salter Wobchak to ja :lapka: wishlista i tak pusta bo mam grania chyba dwa lata do przodu :pechowiec: 

Opublikowano
1 minutę temu, Grabek napisał:

Wczoraj Cie dodalem, Salter Wobchak to ja :lapka: wishlista i tak pusta bo mam grania chyba dwa lata do przodu :pechowiec: 

Co kłamiesz że pusta jak jest Cyberpunk..... :D

Opublikowano
3 godziny temu, Velius napisał:

Zadzwońcie po karetke, byłem tylko na zakupach z żoną i dalem rade ale to co zobaczylem po powrocie to juz przesada.

DGUhCC5.png

@Stona wnioskuje o zamkniecie forum a sam wali bombami po twarzy :obama:

wEFeNpg.png

@Grabek nie ma hajsu na przejazd do teściów ale nagle znalazł na prezent, tym bardziej bardzo doceniam i serdecznie dziekuje!

I3JLAZK.png

@pawelgr5 mówi zebym był spokojny w te swieta bo nie ma na czym grac ale sam puszcza na mnie bombe, co za hipokryzja!

Wariaty, wariaty wszedzie :banderas:

Hipokryzja to by była jak bym wrzucał bomby zabraniając Ci tego samego ;) Nadal możesz robić co chcesz tylko celuj w kogos kto może chociażby te gierki właczyć ;). Ja nie mam kompa, mam potezny backlog i nie mam pojęcia kiedy kupie jakiegos PC zeby ograc co juz mam. 

Wesołych mordy i bawcie sie dobrze. Forum umiera ale dzieki wam niektórzy będą pamietać to miejsce na długo. (pipi)ać biede. 

Opublikowano

will ferrell christmas GIF

Ten wali jak z armaty kochaniutki :obama:

uiehvVx.png

a po wpisaniu kodu taka niespodzianka

7gdoTn1.png

ugly christmas sweater GIF

Dzieki Velsu

Opublikowano

@Velius ty chory człowieku. To ja się kitram, lurkuję żeby mnie nikt nie trafił, a tu cyk i po zawodach. Wielkie dzięki.

prezent-velsu.jpg