Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod V: Free-For-All

Featured Replies

• Odpowiedzi 659
  • Wyświetleń 65,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dziekuje wszystkim za wziecie udziału w evencie, było w tym roku naprawde ostro a niektórym puściły hamulce. Musze specjalnie wymienic @Rayos oraz @Matriks_1111 bo chłopaki zaatakowali mimo ze nie gra

• Polazlem do wyrka, zamykam oczy i sie telefon zaswiecil, to sprawdze co to bo przeciez jeszcze nie spie.       Co tu sie odyebalo przed spaniem jaka bomba na twarz @Shank

Opublikowano

Kaaaa...

Meee...

<sfx_ładująca_się_energia.flac>

Haaaa...

Meee...

HAAAAAA!

<I NA JAPĘ OD VELIUSA, PROSTO MIĘDZY OCZY> :dog:

Mxfp2Qd.jpg

A na dokładkę Final Flash, jakby mało było :banderas:Vegito SSJ Blue, here I come!

lkmsdOt.jpg

O fuck, jest tego więcej :obama: Nie dam rady, chłopaki - zostawcie mnie na glebie i idźcie dalej,bo tu już nie ma typa... Dziękuję z całego serca!

2r9d3DG.jpg

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Co tu się od(pipi)owywywowowało? :mog: Nie było mnie 2h, przeglądnąłem ostatnie 2 stronki... SZACUN panowie za te gity. Co jeden to lepszy.

Opublikowano

Nie wiem kto nie wiem skąd. ale strzał prosto w szczęśliwe serduszko. 
Zwłaszcza po Wiesiu z Netflixa.
cRuzCKc.png

@Grabek Partyzant. Me serce się raduje.

Opublikowano

Nie wiem jak to przekazać, a więc po koleji

vnE75yA.png

w kodach
PJwJOiz.png

G3NdK16.png

Dalej
IhTEnvY.png

N2KYGEQ.png

Skomentuję jak dojdę do siebie, bo to co się tu właśnie stało przerosło nawet steam bo jak nigdy się zawiesił

Opublikowano

PNEbIU4.png

A w środku jeszcze Resident Evil: Revelations :lapka: Nieeeee wiem kiedy ja to wszystko ogram :dunno:  Miałem czekać do jutro ale pasuje jeszcze coś dzisiaj puścić :obama:

Opublikowano
  • Autor

Człowiek myslal ze to koniec a jemu tez cos wpadło.

OypaOpn.png

Dziekuje @Krzysztof Tomczak ale juz za dużo tego, moge zaraz poważnie zejść a o tej porze karetki mogą nie zdążyć :obama:

Opublikowano
  • Autor

0jTMOq9.png

BlaringFewBigmouthbass-size_restricted.g

Ambulans nie dojedzie, róbcie pogrzeb :obama:@Mild_smoker jaki wariat, postradał zmysły albo własnie sie dowiedzial ze wygral w totka, jaka bomba przed wigilia.

Opublikowano

To już tradycja, że to najlepszy temat na forum na święta! Aż się czeka na te strzały... I tylko zastanawiam się kto w lepszych humorach - strzelajacy czy ustrzelony? Ja na PC nie gram wcale, więc robię za widza, jednak na te salwy patrzy się aż miło! :popcorn:Do boju! ;)

Najlepszego!

Opublikowano

Nie zasnę... @Ukukuki, pięknie dziękuję, kłaniam się, będę grać dużo :touche:

iJTGuXA.jpg

Opublikowano

Doszedłem do siebie.
Nie wiem jak, ale w jednym czasie 3 ( a w zasadzie 5) giftów, sekunda po sekundzie. Na dzień dobry Hentai Nazi, @Homer S nie wiem co to, ale myślę ze po Pony Island będzie się czym odmóżdżyć, strzelając do nazistów, zombie i znowu nazistów, czy tam prusaków.;)
RDR2, @Krzysztof Tomczak dla żartów mało co mi zawału nie przyprawił
Za to ekipa @Velius, @WolfVeto, @Bzduras, @Dr.Czekoladaoraz @Matriks_1111 Trafili centralnie w serducho, Utajniona "Jedynka" F14 do DCS'a wyszła na światło dzienne i odegrali się bardzo skutecznie.Dowaliliście mi kolejne 200 godzin w dcs'a by przynajmniej nauczyć się tym latać;D
Piękny event. Dzięki wam poczułem magię świąt

Edytowane przez Mild_smoker

Opublikowano

Ładnie lecicie w tym roku :obama:

Mikolaj w tym roku strzela z railguna