Opublikowano 23 grudnia 20195 l Kaaaa... Meee... <sfx_ładująca_się_energia.flac> Haaaa... Meee... HAAAAAA! <I NA JAPĘ OD VELIUSA, PROSTO MIĘDZY OCZY> A na dokładkę Final Flash, jakby mało było Vegito SSJ Blue, here I come! O fuck, jest tego więcej Nie dam rady, chłopaki - zostawcie mnie na glebie i idźcie dalej,bo tu już nie ma typa... Dziękuję z całego serca! Edytowane 23 grudnia 20195 l przez Bzduras
Opublikowano 23 grudnia 20195 l Co tu się od(pipi)owywywowowało? Nie było mnie 2h, przeglądnąłem ostatnie 2 stronki... SZACUN panowie za te gity. Co jeden to lepszy.
Opublikowano 23 grudnia 20195 l Nie wiem kto nie wiem skąd. ale strzał prosto w szczęśliwe serduszko. Zwłaszcza po Wiesiu z Netflixa. @Grabek Partyzant. Me serce się raduje.
Opublikowano 23 grudnia 20195 l Nie wiem jak to przekazać, a więc po koleji w kodach Dalej Skomentuję jak dojdę do siebie, bo to co się tu właśnie stało przerosło nawet steam bo jak nigdy się zawiesił
Opublikowano 23 grudnia 20195 l Chciałem ale się wstydziłem dać na listę. Pięknie dziękuje W w kodzie skromne Sudden Strike 4
Opublikowano 23 grudnia 20195 l Było napisane na discordzie ale powtórzę - Ta dziewczyna powinna się tobie oświadczyć. W tym roku to chyba jakaś vandetta na mnie
Opublikowano 23 grudnia 20195 l A w środku jeszcze Resident Evil: Revelations Nieeeee wiem kiedy ja to wszystko ogram Miałem czekać do jutro ale pasuje jeszcze coś dzisiaj puścić
Opublikowano 23 grudnia 20195 l Autor Człowiek myslal ze to koniec a jemu tez cos wpadło. Dziekuje @Krzysztof Tomczak ale juz za dużo tego, moge zaraz poważnie zejść a o tej porze karetki mogą nie zdążyć
Opublikowano 23 grudnia 20195 l @Mild_smoker na co mnie drażniłeś, a tak to sobie po PROSTU PRZYPOMNIAŁEM w co lubisz grać i NIECHCĄCY o tym WSPOMNIAŁEM
Opublikowano 23 grudnia 20195 l Autor Ambulans nie dojedzie, róbcie pogrzeb @Mild_smoker jaki wariat, postradał zmysły albo własnie sie dowiedzial ze wygral w totka, jaka bomba przed wigilia.
Opublikowano 23 grudnia 20195 l To już tradycja, że to najlepszy temat na forum na święta! Aż się czeka na te strzały... I tylko zastanawiam się kto w lepszych humorach - strzelajacy czy ustrzelony? Ja na PC nie gram wcale, więc robię za widza, jednak na te salwy patrzy się aż miło! Do boju! Najlepszego!
Opublikowano 23 grudnia 20195 l Bez sensu, że bony z punktów nie wchodzą na prezent dla kogoś. Nie żebym żałował ale Gaben to jednak jest gupi.
Opublikowano 23 grudnia 20195 l Doszedłem do siebie. Nie wiem jak, ale w jednym czasie 3 ( a w zasadzie 5) giftów, sekunda po sekundzie. Na dzień dobry Hentai Nazi, @Homer S nie wiem co to, ale myślę ze po Pony Island będzie się czym odmóżdżyć, strzelając do nazistów, zombie i znowu nazistów, czy tam prusaków.;) RDR2, @Krzysztof Tomczak dla żartów mało co mi zawału nie przyprawił Za to ekipa @Velius, @WolfVeto, @Bzduras, @Dr.Czekoladaoraz @Matriks_1111 Trafili centralnie w serducho, Utajniona "Jedynka" F14 do DCS'a wyszła na światło dzienne i odegrali się bardzo skutecznie.Dowaliliście mi kolejne 200 godzin w dcs'a by przynajmniej nauczyć się tym latać;D Piękny event. Dzięki wam poczułem magię świąt Edytowane 23 grudnia 20195 l przez Mild_smoker