Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Swoją drogą, jutro premiera Tell Me Trans. :obama: Co za miesiąc.

Nigdy wiecej gier od dontnod

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Maniak ma ten prototyp, który ostatni ktoś fotografował na targach w niemczech, można dokładnie zobaczyć jak wyglada rozmiarowo etc

Opublikowano
54 minuty temu, bluber napisał:

Maniak ma ten prototyp, który ostatni ktoś fotografował na targach w niemczech, można dokładnie zobaczyć jak wyglada rozmiarowo etc

Piękna jest ta konsola 

118611094_844835356052624_2432703815165726578_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=tJovvOPMSYoAX8V8sHH&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=9e1ef6852810ba5712df8fa3908f1101&oe=5F6D05CC

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Zayebali w raichu z Saturna pewnie, a tak po prawdzie to M$ widzę coraz mocniej wysyła działa u nas na wzór Polskiego oddziału PS i robi eventy premierowe i fajne promki rozsyła.

Opublikowano
2 minuty temu, bluber napisał:

Soul skąd to macie? xD

Ma się te znajomości :D

Opublikowano
4 minuty temu, Figuś napisał:

tak po prawdzie to M$ widzę coraz mocniej wysyła działa u nas na wzór Polskiego oddziału PS i robi eventy premierowe i fajne promki rozsyła.

Tak po prawdzie z takich kampanii reklamowych widziałem raczej tylko konsole w niektórych elektromarketach, a i to nie zawsze włączone. :dunno: 

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak po prawdzie z takich kampanii reklamowych widziałem raczej tylko konsole w niektórych elektromarketach, a i to nie zawsze włączone. :dunno: 

Ten akurat to agent i akwizytor xboxa no ale

nieśmiało ale zaczynają coś robić w tym kieunku

Opublikowano

Podoba mi się, że ta zielona wstawka to jest tylko kolorowy plastik, a nie jakieś diody, które tylko irytują i potem jeszcze odbijają się w ekranie tv - tak jak to pewnie będzie w przypadku ps5.

Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał:

nieśmiało ale zaczynają coś robić w tym kieunku

<3 Liczę, że to pierwsze jaskółki MSu który ma zamiar podjąć rękawicę rzuconą przez Sony i zawalczy o portfele polskich graczy.

2 minuty temu, MBeniek napisał:

tak jak to pewnie będzie w przypadku ps5.

W PS5 to zapewne będzie z przodu więc raczej świeciło w oczy. ;) 

Opublikowano

Jezu ale maniak jest tragiczny, boli oglądanie jego materiałów. Idealnie by pasował żeby stworzyć trio z bolkiem i vasterem vaperem czy jak on tam miał

Opublikowano
  • Autor

maniaka można oglądać tylko ironicznie, bo poziom jego wiedzy na temat branży jest na poziomie gości z CW.

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, Observer napisał:

Ty jesteś gościem z CW.

oho chyba moje słowa zabolały użytkownika który skasował tutaj konto by potem zrobić altera do pisania w CW

Opublikowano

Przecież ja mam to konto od 11 lat, dłużej niż ty. I nic nie skasowałem, Mendrek mnie zbanował, a wiadomo że ban od Mendrka się nie liczy.

Opublikowano
4 godziny temu, Soul napisał:

Piękna jest ta konsola 

118611094_844835356052624_2432703815165726578_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=tJovvOPMSYoAX8V8sHH&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=9e1ef6852810ba5712df8fa3908f1101&oe=5F6D05CC

te upchnięte kartony u góry coś pięknego, jak mozaika w notre dame  :corvo:

Opublikowano
  • Autor

Niezły fejm. Maniak gaming ma swoje 5 minut

Opublikowano

Asx chyba ból dupy masz o maniaka co? :) 

Opublikowano

Dziwisz się? pracuje dla MS a nawet konsoli(pustego pudełka) mu nie dali potrzymać.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, Daddy napisał:

Asx chyba ból dupy masz o maniaka co? :) 

Niesamowity jutuber, jestem fanem od samych początków kanału

Opublikowano

Maniak i brygada są spoko, nie każdy musi mieć magistra z gier i wyglądać pięknie jak mendrek.

Wole taki ''amatorski'' kanał niż wielu gigantów pizdeczek casuali jak Remigiusz Maciaszek itp. 

Opublikowano

Najlepsi sa ci, ktorzy sami kupuja gierke albo konsole do testow. W kazdym innym przypadku recenzja to filmik z lokowaniem produktu i wychodza slodko pierdzace 'obiektywne' peany jak posty asaxa o wszystkim co microsoft.