Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Xbox All Access będzie dostępny również w Polsce 

566536B1-246B-440F-BF91-82DDFC01EAFB.png

• Odpowiedzi 35,1 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

image0.png?width=807&height=671

Xbox w Polsce będzie dostępny w All Accessie w sieci Media Expert 

Opublikowano

Ciekawe jaka jest strona prawna All Access - liczą to jako kredyt czy co, nie powiem XsX za jakieś 120zł miesiecznie bez oprocentowania? :banderas:

Edytowane przez Bartg

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Właśnie ja też mam pytanko o FIFĘ: w EA Access jest zawsze najnowsza odsłona, w pełnej wersji?

Nie, najnowsza wjeżdża jakoś po pół roku zawsze

Opublikowano

Zaraz to all Access umożliwia mi wymianę xoxa na xsx? Czy nie? I czy tylko jak na raty? Bo coś takiego czytam.

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Właśnie ja też mam pytanko o FIFĘ: w EA Access jest zawsze najnowsza odsłona, w pełnej wersji?

na premiere masz zawsze 10h trial najnowszej edycji, po kilku miesiącach dodają ją na stałe do abonamentu.

Kilka razy spróbowałem tej usługi i szczerze mówiąc nigdy nie wykorzystłem tego triala w całości, tak bardzo podobały mi się te gry EA xd

Edytowane przez ASX

Opublikowano

No jeszcze ten all access u nas xd

Powiem tak, niech sony juz serio ruszy lepiej pisde i wyklada wszystko na stol bo mam coraz wieksza ochote spyerdolic na zielona strone mocy jak tu takie frykasy za pol darmo niz czekac i sie prosic az skosniaki rzuca w koncu jakies info :dunno:

Opublikowano
7 minut temu, Figuś napisał:

Nie, najnowsza wjeżdża jakoś po pół roku zawsze

Kurcze to w sumie nieźle, bo kto będzie chciał to poczeka, a kto ma ciśnienie kupi. Kurcze, XSS jako FIFA machine za 299 USD to może być naprawdę hit. :obama: 

Opublikowano

No nie powiem ze ten program teraz mi nie zrobił. Nie spodziewałem się że to będzie u nas na start. Tak teraz srogo się zastanawiam czy ten Xbox nie wjedzie na premierę. 

Opublikowano

Ja myślę, że ludzi, którzy grają tylko w fifki to nie przekonają. Taniej kupić grę niż być subskrybentem.

Opublikowano

Eh czyli nie wymienią mi xoxa. Łech. 

Raty mnie walą, ale dla wielu ludzi bedzie spoko.

Opublikowano

Czym się w sumie różni ten All-Access od wzięcia konsoli+gp na raty? Wychodzi mniej więcej to samo. W sensie spoko, że taki program oferują, ale kraje w których go nie ma raczej nie są jakoś bardzo pokrzywdzone. 

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, MBeniek napisał:

Czym się w sumie różni ten All-Access od wzięcia konsoli+gp na raty? Wychodzi mniej więcej to samo. W sensie spoko, że taki program oferują, ale kraje w których go nie ma raczej nie są jakoś bardzo pokrzywdzone. 

W skrócie to niczym

Opublikowano

Przy tych cenach w All Access to GP Ultimate wychodzi za darmo praktycznie.

EDIT: a jednak nie :potter: 

Edytowane przez MYSZa7