Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Przekazali też przecież Spyro ale to nie o takie przekazanie chyba chodzi.Nie potrafią zapanować nad własnymi studiami a wtedy jeszcze by doszedł nadzór nad studiem zewnętrznym
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor no to musimy ustalić czy chodzi o przekazanie IP do zrobienia nowej gry, czy o jakieś inne
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nieraz ktoś przekazuje IP za kasę i ma wszystko w dupie jak np Sega ze streets of rage 4 itp.Raczej czegoś takiego m$ by nie zrobił.
Opublikowano 58 minut temu58 min No ja mówiłem o takim wewnętrznym wymieszaniu. Typu Maszynowi robią Dooma, a ID Wolfa.Wiem że to raczej niewykonalne, zwracam tylko uwagę że takie inne spojrzenie mogłoby przynieść powiew świeżości
Opublikowano 56 minut temu56 min Z Matem Booty u steru to może być po maszynowych.Gość zostawi na bank tylko studia co robią konkretną kasę.Imo obsydian niezagrożone dzięki temu że robią grounded które jest hitem.
Opublikowano 24 minuty temu24 min Konsola bez quick resume w 2026 to też niezła beka a są podobno takie