Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Czas zostawić forumek i media z grami bo zaraz połowa rzeczy wycieknie, pamiętaj Spencer jak nie będzie nowych Gearsów... :shotgun:

• Odpowiedzi 35,1 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Wydaje mi się, że dodadzą jakieś gierki Acti do katalogu GP. Skoro najnowszy CoD ma mieć premiere w usłudze, to pewnie wrzucą też jakieś starsze części. Sam liczę na MWIII. 

W ogóle w GP nie ma nic od Activisona, nie licząc Diablo IV, które wrzucili, bo im się dupa paliła, po wydaniu Hi Fi Rusha i reszty na PS5. 

A jakiś głupie Spyro czy Crashe, które latają po kilkadziesiąt złotych na promocjach, a w katalogu ciągle ich brak. 

Opublikowano
  • Autor

Myślę że trzymają wszystko na dziś, i co tylko będzie się dało wszystkie CoDy, Crashe, Spyro, Tony Hawki i inne trafią do GP.

Opublikowano
33 minuty temu, Hubert249 napisał(a):

Wydaje mi się, że dodadzą jakieś gierki Acti do katalogu GP. Skoro najnowszy CoD ma mieć premiere w usłudze, to pewnie wrzucą też jakieś starsze części. Sam liczę na MWIII. 

W ogóle w GP nie ma nic od Activisona, nie licząc Diablo IV, które wrzucili, bo im się dupa paliła, po wydaniu Hi Fi Rusha i reszty na PS5. 

A jakiś głupie Spyro czy Crashe, które latają po kilkadziesiąt złotych na promocjach, a w katalogu ciągle ich brak. 

Rozkładają w czasie, może nie wszystko teraz wrzucą, ale myślę, że będzie dzisiaj konkretna wrzutka. Remaster TH1 i 2 został dodany 2 dni temu do sklepu MS na PC, więc szykują.

Opublikowano

Oby powrot jrpg z x360 to był blue dragon, a nie lost odyssey. W lost odyssey grałem i mi sie nie podobało, a bd to byłaby dla mnie świeża gra.

Opublikowano

Szczerze mówiąc to czekam co też oni powiedzą. Niech dadzą chociaż jedno coś co mnie zainteresuje i będzie git!

Opublikowano
4 godziny temu, ASX napisał(a):

Myślę że trzymają wszystko na dziś, i co tylko będzie się dało wszystkie CoDy, Crashe, Spyro, Tony Hawki i inne trafią do GP.

Wydaje mi się że stopniowo będą wrzucać, teraz pewnie wrzuca crash i spyro trilogy + tonego hawka. 

Opublikowano

Ciekawe czy puszczą coś na szybko w świecie Fallouta żeby jeszcze skorzystać z hajpu.

Opublikowano

Czekam tylko na trailer o nowym Doomie, żeby chociaż tym nas wynagrodzić te słabe poprzednie pokazy :frog:

Opublikowano
27 minutes ago, GearsUp said:

Ciekawe czy puszczą coś na szybko w świecie Fallouta żeby jeszcze skorzystać z hajpu.

Dokladnie tak moze byc w bazie Spencera

Opublikowano
Godzinę temu, Dragon13 napisał(a):

Mnie ciekawi czy to faktycznie nowy doom czy Heretic/hexen, oraz jaki będzie odbiór to że wyjdzie na PS5.

pewnie ukryja te informacje i dopiero po showcase bedzie wiadomo

Opublikowano
1 godzinę temu, GearsUp napisał(a):

Tak, atomówkę xD

Opublikowano

Będzie chyba jakiś nowy sprzęt:

Opublikowano

Dobra za 20 minut po raz kolejny bede siedzial z forumkiem zeby na koniec napisac ze to nie byl po raz kolejny show dla mnie. Niemniej jednak gdybym mial dostac w morde newsy po ktorych nie bede czul sie jak jebany przegryw ktory nie ma nic lepszego do roboty to chcialbym:

- zadnych CGI

- Gears 6

- Gears collection (na Xboxie chodzi jak zloto ale chce na Steam)

- SoD 3 gameplay

- Perfect Dark

- nowy Doom (chociaz cholernie chcialbym Quake 5 :( )

- gierki AB w GP (jak nie wszystkie to chociaz informacja jaki plan wypuszczania falami maja)

- malo gadania o Indiana Jones i Avoved bo skoro i tak zara beda to jebac

- nowy fabularny dodatek do Starfielda

- wszystko od Blizarda na Steam

Tyle mi styknie zeby nie myslec ze jestem najwiekszym frajerem na ziemi ktory siedzi przed tv zamiast siedziec na piwerku gdzies na miescie w ten piekny sloneczny wieczor.

Opublikowano
7 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Nie no pewnie będzie ten all digital Series X

To na pewno jest xbox, ale na nim coś jeszcze stoi. To wygląda jakby wszystko było opakowane w jakiś karton, ba dole xzarny, a u góry jest biały.

Opublikowano
6 minut temu, pawelgr5 napisał(a):

- Gears collection (na Xboxie chodzi jak zloto ale chce na Steam)

Taka kolekcja na oledowym deczku fajnie by chodziła, jedynka ma sporo ciemnych miejscówek

Opublikowano

Jak gałki w tym hh mają tak samo stukać jak w zwykłych padach to niech se darują xD

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano

Jest ciśnienie na YT już 295.000 ludzi czeka na stream :p

Edytowane przez SnoD