Opublikowano 22 września22 wrz 1 hour ago, MaZZeo said:Jedno jest pewne, jak wyjdą nowe konsole to będzie się opłacać kupować je na premierę xDXboxa 360 zmieniałem na słomkę, bo była tańsza i z lepszych materiałów. Xbox One to samo, potem zmieniłem na One X. Series X trzymam już prawie 5 lat ten sam sprzęt.No bo nie ma lepszego Xboxa niż XSX to go trzymasz.
Opublikowano 22 września22 wrz 21 minut temu, Czoperrr napisał(a):No bo nie ma lepszego Xboxa niż XSX to go trzymasz.Jest, nazywa się PC. :)
Opublikowano 22 września22 wrz 4 hours ago, MaZZeo said:Jedno jest pewne, jak wyjdą nowe konsole to będzie się opłacać kupować je na premierę xDXboxa 360 zmieniałem na słomkę, bo była tańsza i z lepszych materiałów. Xbox One to samo, potem zmieniłem na One X. Series X trzymam już prawie 5 lat ten sam sprzęt.U mnie tak samo. Najlepiej niech jeszcze podniosą cenę XSX, to zaraz zarobię na sprzedaży premierowej konsoli.
Opublikowano 22 września22 wrz Autor Problem w tym że ktoś by musiał jeszcze kupić tę używaną konsole po tej cenie :)
Opublikowano 22 września22 wrz W dniu 19.09.2025 o 22:03, Figaro napisał(a):Dziękuję Trump. Ale @Homelander i tak będzie coś pierdolił o braku zmian cen. Dziwne że tak głośno kwiczył o jajkach za Bidena.https://www.gamesradar.com/hardware/as-xbox-console-prices-rise-usd200-in-a-year-former-blizzard-president-blasts-microsofts-price-hikes-console-price-increases-are-not-tariff-issues-they-are-profit-issues/As Xbox console prices rise $200 in a year, former Blizzard president blasts Microsoft's price hikes: "Console price increases are not tariff issues, they are profit issues"Oczywiście Figaro pierwszy do obrony korporacji, typowy lewacki jezus obmywa stopy miliarderów z grzechu podnoszenia cen
Opublikowano 22 września22 wrz Na forumku ludzie sprzedają XSX za 1200 zł więc raczej fortuny na nich nikt nie zbije.
Opublikowano wtorek o 13:425 dni Na naszym poletku to już w ogóle ceny nowych Series X są śmieszne - ok. 3000 w porównaniu do PS5 Slim z napędęm w okolicach 2250. Casuale to musielby upaść na głowę, żeby wybrać iXa.
Opublikowano wtorek o 14:045 dni Autor Casuale i tak coraz rzadziej grają na konsolach, a pierwszym wyborem staje się dla nich coraz częściej staje się telefon, tablet lub PC. Konsole pozostaną jeszcze przez długi czas, tak jak teraz, stabilnym, dojrzałym rynkiem, ale coraz mniej będą miały argumentów by przekonać do siebie casuali.
Opublikowano czwartek o 10:223 dni Petarda jak na razie TGS - 18 minut, a mam 2 gry które chcę ograć (GuneGore, FatalFrame). No i Forza, ale jej jeszcze technicznie nie pokazano.
Opublikowano czwartek o 10:233 dni Z Xboksem nie było nigdy tak dobrze, pokonał stagnację.Albo i nie, bo nikt nie ogląda nawet prezentacji bomb z TGS :(
Opublikowano czwartek o 10:373 dni Gun GoreFatal Frame 2Ninja Gaiden 4Forza Horizon 6a to wszystko na jakimś pobocznym pokazie który dla niektórych uchodziłby za najlepszy tej generacji :)
Opublikowano czwartek o 10:503 dni Ja pierdole, 4 lata od 5, a oni pokazują taki kurwa teaser, nie mają kurwa wstydu XDDDDDDDDDDDDDFDDDD
Opublikowano czwartek o 10:503 dni Teaser xd lmaoNo ale grubo - Gearsy, Fable, Forza, a to pewnie połowa zapowiedzi na 2026.
Opublikowano czwartek o 10:523 dni Dowalili tym pokazem nowej forzy hahah zaraz PPE da newsa że był pokaz znamy datę premiery !!![emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Opublikowano czwartek o 10:553 dni Słaby pokaz. Tylko marnują czas ludzi co rok, bo jedyne dobre show sa w styczniu i czerwcu. Edytowane czwartek o 10:553 dni przez Beelzeboss
Opublikowano czwartek o 11:013 dni Autor Czyli oficjalnie mamy Gearsy i Forze Horizon na 2026, jeszcze tylko zapowiedź Halo w październiku i święta trójca w komplecie. Nie było takiej sytuacji od wielu lat. A do tego będzie przecież jeszcze Fable.
Opublikowano czwartek o 11:073 dni Autor 3 minuty temu, Ukukuki napisał(a):Jak nowe Halo jak ostatnia część jest grą na 10 lat.
Opublikowano czwartek o 11:443 dni Ciekawe, czy na nowym Xboksie (w sensie konsoli) już wszystkie gry będą Play Anywhere (raz kupujesz i masz wersję na nowego Xboksa oraz automatycznie możesz też grać w apce Xbox PC), czy jednak będzie tak jak teraz, gdzie Series S/X dostaje i będzie dostawał też swoje dedykowane wersje (plotka, według której tylko konsola MS ma odpalać wsteczną, a reszta będzie po prostu brandowanymi pecetami z pecetową apką Xbox). Teoretycznie nic już nie stroi na przeszkodzie, aby nowe gry EA były wydawane w ramach PA, aby były sprzedawane w apce Xbox, a jednak nie są i jeśli ktoś chce acziwmenty w grach EA, to tylko na konsoli. To samo Ubisoft, chociaż takie The Crew Motorfest wyjątkowo ma osiągnięcia.
Opublikowano czwartek o 11:583 dni 59 minut temu, Beelzeboss napisał(a):Słaby pokaz. Tylko marnują czas ludzi co rok, bo jedyne dobre show sa w styczniu i czerwcu.Wiesz, to jakieś randomowe show w kraju w którym praktycznie nie istnieją, a i tak nadchodzi kilka sztosów na konsole która nie dość, że od 15 lat wciąż nie chce zdechnąć to jeszcze zdobywa gry z KKW i powoli zaczyna podbierać exy konkurencji.To prezentacja która pokazuje, że to całe pierdolenie o wycofaniu się z konsol to no, zwykłe pierdolenie.
Opublikowano czwartek o 12:423 dni Microsoft to juz ma totalnie w dupie sprzedawanie plastikowych trumien? Byłem w media expert i sie zesralem ze smiechu jak zobaczylem, ze series x bez napedu kosztuje 2650 xdSeries X z napedem to juz cena ps5 pro, wiec spencer knur to chyba juz totalnie wylozyl lache na hardware skoro wszystko jest xbox.Aktualnie to trzeba byc srogim pojebem by kupic xboxa zamiast ps5.
Opublikowano czwartek o 12:443 dni 1 minutę temu, Soban napisał(a):Aktualnie to trzeba byc srogim pojebem by kupic xboxa zamiast ps5.Nowego*