Opublikowano wczoraj o 09:09 1 dzień Ależ się spokojnie zrobiło, jutro niedziela a dział pr Microsoftu nie będzie musiał nic prostować ;)
Opublikowano wczoraj o 11:47 1 dzień W dniu 9.10.2025 o 20:43, ASX napisał(a):Co promował Xbox przy okazji ROG Ally? Konsolową wygodę polaczoną z wolnoscią Windowsa@drozdu7 mówisz - masz
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. W dniu 17.10.2025 o 21:36, Ukukuki napisał(a):Dwie generacje później :) Pierwszy xbox też miał płatny online.Można się śmiać z Xboxa, nawet trzeba bo to co się dzieje z tą platformą pokazuje ,że dywizje w tak dużych firmach jak MS powinny być autonomiczne. I to się nie dzieje od 2, 5 czy 10 lat. To się zaczęło od jebanego Kinecta na X360. Później fatalna zapowiedź One no i jesteśmy gdzie jesteśmy. Jednak ta firma pomimo wszystko dała mi świetnego Xboxa i genialnego X360 przy których spędziłem lata świetnie się bawiąc i grając w genialne tytuły.jednak te osoby które kupiły Xboxa do gamepassa i grają faktycznie dużo to wygrały. Teraz może usługa już nie jest opłacalna zbytnio tak przez te lata co się nagrały to ich. Dla mnie abonamenty growe nie istnieją, akceptuję tylko cyfrę i pudełka.GP w teorii cały czas się opłaca jeśli patrzymy na relację ceny do zawartości. Jest tylko jeden mały problem. Żaden dorosły, normalny gracz nie ma tyle czasu żeby tę wartość faktycznie zrealizować i od pewnego poziomu cenowego już mu nie robi różnicy, czy ma do dyspozycji 500 czy 1500 gier, bo jego rezerwy czasu nie rosną, a cena abonamentu rośnie względem stałej jaką jest liczba gier, którą jest w stanie przejść.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 2 godziny temu, SnoD napisał(a):Żaden dorosły, normalny gracz nie ma tyle czasu żeby tę wartość faktycznie zrealizować i od pewnego poziomu cenowego już mu nie robi różnicy, czy ma do dyspozycji 500 czy 1500 gier,i to jest 100% prawda. Sorry, ale jak mam wydać na abo 100zł miesięcznie by zagrać w może jedną grę to nie ma żadnego sensu, lepiej mi polować na świąteczne promki, bo i tak nie grywam w gry na premierę. Dla mnie abo straciło sens gdy gram kilka godzin w miesiącu.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Nie chce przerywać ten płomiennej dyskusji ale obecnej kończy mi się GPU (4 miechy w cenie jednego z żabki :) ) i widzę, że trochę fajnych gierek wpada.Teraz pytanie bo nie mogę odszukać konkretnej listy. Wiadomo co za gierki będą w w tym poziomie GP na konsole za ~ 60 zł?To że premiery po roku to kumam.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 24 minutes ago, balon said:Nie chce przerywać ten płomiennej dyskusji ale obecnej kończy mi się GPU (4 miechy w cenie jednego z żabki :) ) i widzę, że trochę fajnych gierek wpada.Teraz pytanie bo nie mogę odszukać konkretnej listy. Wiadomo co za gierki będą w w tym poziomie GP na konsole za ~ 60 zł?To że premiery po roku to kumam.Na kluczykowniach możesz kupić Ultimate na miesiąc za 40-50 zł
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 24 minuty temu, balon napisał(a):Teraz pytanie bo nie mogę odszukać konkretnej listy. Wiadomo co za gierki będą w w tym poziomie GP na konsole za ~ 60 zł?To że premiery po roku to kumam.Xbox.comPrzeglądaj całą bibliotekę gier Xbox Game PassPoznaj bibliotekę Game Pass i graj w setki tytułów.Ustaw sobie z boku który tier Cię interesuje i masz:
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Co do abonamentu to warto tylko dodać że jedną z największych zmian będzie to ze niedługo niższe Tiery Game Passa też dostaną możliwość grania w chmurze, co znaczaco obniża barierę wejścia, bo są one znacznie tańsze niż Ultimate.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 10 minut temu, messer33 napisał(a):Co do abonamentu to warto tylko dodać że jedną z największych zmian będzie to ze niedługo niższe Tiery Game Passa też dostaną możliwość grania w chmurze, co znaczaco obniża barierę wejścia, bo są one znacznie tańsze niż Ultimate.skąd masz to info?,wyślij link
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Odnośnie tego wrzucania gierek do premium po roku od premiery, to mówili gdzieś jak to będzie działać? Wybrane pozycje czy wsio z ultiamte po roku od premiery wleci do premium?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Microsoft dal jakiś update jeśli chodzi o logowanie na konto Xbox bo wcześniej wystarczyło email + hasło i teraz jakie kody QR lub klucz ,ktoś wie czy można to ominąć czy to musi być?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 13 minut temu, balon napisał(a):Odnośnie tego wrzucania gierek do premium po roku od premiery, to mówili gdzieś jak to będzie działać? Wybrane pozycje czy wsio z ultiamte po roku od premiery wleci do premium?No do roku taka gra ma dołączyć do niższego tieru, więc może to się stać po 3 miesiącach, ale również po 12.12 minut temu, tomkill napisał(a):Microsoft dal jakiś update jeśli chodzi o logowanie na konto Xbox bo wcześniej wystarczyło email + hasło i teraz jakie kody QR lub klucz ,ktoś wie czy można to ominąć czy to musi być?no ja klikam pomiń
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 1 hour ago, balon said:Odnośnie tego wrzucania gierek do premium po roku od premiery, to mówili gdzieś jak to będzie działać? Wybrane pozycje czy wsio z ultiamte po roku od premiery wleci do premium?Myślę, że chodzi o gry wydawane przez Microsoft.