Opublikowano 20 grudnia 202520 gru Dzisiaj żona mi pokazywała Wrap Up Lidla i całkiem dobrze im wyszło. Szkoda że MS nie mógł sobie pozwolić w tym roku xd
Opublikowano 20 grudnia 202520 gru Lidl nie ma w 2026 żadnej rocznicy to mogą sobie poszaleć. Musisz zrozumieć, Microsoft to mała rodzinna firma spod Podlasia i nie stać ich na takie fanaberie.
Opublikowano 28 grudnia 202528 gru Wróciłem do XSX i płakać mi się chce... Taka to zajebista konsola Mam nadzieję, że naprawdę nie wycofają się ze sprzętu i po nowym Xboksie będzie kolejny Xbox. Paolo i ASX umarli, czy to nie wystarczają ofiara na zielonym ołtarzu?PS. Konsola, którą kupiłem została wyprodukowana w czerwcu 2025. Tak że jescze pół roku temu na pewno produkowali nowe...
Opublikowano 28 grudnia 202528 gru 6 minutes ago, krzysiek923 said:Wróciłem do XSX i płakać mi się chce... Taka to zajebista konsola Mam nadzieję, że naprawdę nie wycofają się ze sprzętu i po nowym Xboksie będzie kolejny Xbox. Paolo i ASX umarli, czy to nie wystarczają ofiara na zielonym ołtarzu?PS. Konsola, którą kupiłem została wyprodukowana w czerwcu 2025. Tak że jescze pół roku temu na pewno produkowali nowe...Gdzie kupiłeś tak nowy egzemplarz ?
Opublikowano 28 grudnia 202528 gru 3 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Gdzie kupiłeś tak nowy egzemplarz ?MS Store.Swoją drogą, nie polecam już MS Store, jeśli ktoś nie chce się martwić, czy konsola dotrze w jednym kawałku, a w najgorszym wypadku nie chce jej zwracać i wymieniać na działający egzemplarz.Wszystkie konsole w Europie, w tym moja, są wysyłane z Holandii.
Opublikowano 31 grudnia 202531 gru Kurde, nie wspomniałem o tym, a jednak jest to historyczne wydarzenie, bo prawdopdobnie jestem pierwszym użytkownikiem forum (i może ostatnim nabywcą nowego egzemplarza tutaj), który nabył XSX Digital.
Opublikowano 1 stycznia1 sty 16 hours ago, krzysiek923 said:Kurde, nie wspomniałem o tym, a jednak jest to historyczne wydarzenie, bo prawdopdobnie jestem pierwszym użytkownikiem forum (i może ostatnim nabywcą nowego egzemplarza tutaj), który nabył XSX Digital.Brawo ty. Dla mnie digital nie ma żadnego sensu bo pozbawia jednej z niewielu zalet tego złomu czyli odpalania gier we wstecznej.
Opublikowano 1 stycznia1 sty Przecież odpala gry z X360 "we wstecznej", mam je zakupione cyfrowo (tak, nie wszystkie są w sprzedaży, ale żadnej z nich mi nie brakuje, w ostateczności mam peceta). Twoje fizyczne płyty i tak są tylko tokenem do pobrania gry z serwerów, więc bez internetu niczego nie uruchomisz.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Xbox WireDeveloper_Direct Returns January 22: Watch Fable, Forza H...We're kicking off 2026 with the fourth installment of Developer_Direct on January 22 – bringing you new gameplay and insights for Fable, Forza Horizon 6, and Beast of Reincarnation.22.01 o 1800
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. W dniu 1.01.2026 o 12:09, krzysiek923 napisał(a):Przecież odpala gry z X360 "we wstecznej", mam je zakupione cyfrowo (tak, nie wszystkie są w sprzedaży, ale żadnej z nich mi nie brakuje, w ostateczności mam peceta). Twoje fizyczne płyty i tak są tylko tokenem do pobrania gry z serwerów, więc bez internetu niczego nie uruchomisz.Są gry ze wstecznej wyłącznie na płytach jak 50 Cent: Blood on the Sand (całkiem fajna Gearso-podobna rozgrywka). Jak nie masz płyty to nie zagrasz a wersji PC brak.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Godzinę temu, Bzduras napisał(a):Xbox WireDeveloper_Direct Returns January 22: Watch Fable, Forza H...We're kicking off 2026 with the fourth installment of Developer_Direct on January 22 – bringing you new gameplay and insights for Fable, Forza Horizon 6, and Beast of Reincarnation.22.01 o 1800No ciekawe czy tylko dwie gry od MS będą na ten rok.Tyle to sobie może Sony wydawać
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Zamiast zrobić porządne zniszczalne otoczenie tak by nie dało się ciągle strzelać z jednego miejsca to wymyślili jazdę na sankach po pustym terenie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 15 godzin temu, drozdu7 napisał(a):No ciekawe czy tylko dwie gry od MS będą na ten rok.Tyle to sobie może Sony wydawaćTo jest pokaz na styczeń, a rok jest trochę dłuższy ;)Ciekawe tylko czy z Gears of War zdążą, na to najbardziej czekam.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 3 minuty temu, SnoD napisał(a):To jest pokaz na styczeń, a rok jest trochę dłuższy ;)Ja to wiem tylko te styczniowe Directy były taką roadmapa na dany rok, co wydaje MS. Czerwcowe pokazy to raczej na lata następne
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Mnie ciekawi co MS zostawi na ostatni kwartal biorac pod uwage premiere GTA. Tak jak Drozdu pisze. Pokaz w styczniu to niejako potwierdzenie tego co bedzie grane w danym roku. Ciekawe czy Halo sie pojawi.
Opublikowano 39 minut temu39 min 30 minutes ago, pawelgr5 said:Mnie ciekawi co MS zostawi na ostatni kwartal biorac pod uwage premiere GTA. Tak jak Drozdu pisze. Pokaz w styczniu to niejako potwierdzenie tego co bedzie grane w danym roku. Ciekawe czy Halo sie pojawi.Microsoft raczej się nie przejmuje GTA bo z tym i tak nie wygrasz. Zresztą oni robią co chcą z nikim i z niczym się nie licząc popełniają dobre, złe i gorsze decyzje.
Opublikowano 32 minuty temu32 min No tak ale jeśli ten direct to tylko 3 gry i jakaś niespodzianka typu Fallout 3 Remaster to może sugerować że to huczne 25lecie Xboxa to będa Gearsy i Halo, ale wyrzucone na kolejny rok z potencjalną premierą sprzętu
Opublikowano 9 minut temu9 min 21 minutes ago, drozdu7 said:No tak ale jeśli ten direct to tylko 3 gry i jakaś niespodzianka typu Fallout 3 Remaster to może sugerować że to huczne 25lecie Xboxa to będa Gearsy i Halo, ale wyrzucone na kolejny rok z potencjalną premierą sprzętuSzczerze? Nie jestem pewien, czy Halo i Gearsy to marki, które jeszcze kogokolwiek grzeją. Ostatnia hitowa seria jaka została Xboxowi to Forza Horizon.