Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Jak ktoś ma rgh/bad update i plugin rgh to można sobie wrócić do tego dasha, co prawda potem jest trochę kombinacji z odpalaniem gier bo nie obsługiwał formatu .god który został wprowadzony w następnym dashu
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 8 godzin temu, Figaro napisał(a):chuja tam. mam nadzieję, że nie już nigdy nie będę musiał patrzeć na te kafelki i nieintuicyjny interfejsa na playstation nie masz kafli? to samo tylko jedni maja na gorze, a drudzy na dole. Co to znaczy nieintuicyjny interfejs do cholery. Ciagle to jest rzucane tutaj i nigdy nie wiem o co chodzi. Dostęp do najważniejszych funkcji jest szybszy niz na playstation.a blades ssą pałę, to co jest teraz jest lepsze, ale wiadomo "kiedys to było"
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Tylko dash na sonce działa szybko i nie zamula, na xboxie już muli, więcej reklam trzeba tam wpierdolić to się poprawi. Pewnie się źle po nim poruszam jeszcze świetna zmiana od jakiegoś czasu że jak klikam kafelek z grą to zamiast ją odpalać inżynierowie microslopu wprowadzili że to odpali wpierw kartę gry zwyczajnie
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 5 minut temu, messer33 napisał(a):Tylko dash na sonce działa szybko i nie zamula, na xboxie już muli, więcej reklam trzeba tam wpierdolić to się poprawi. Pewnie się źle po nim poruszam Ja ostatnio wrzuciłem gry do instalacji na Sonce i już tak nie zapierdalał tylko się dławił ;)Kwestia gustu i przyzwyczajenia, to że Figariszcz mówi że dla niego jest nieintuicyjny to nie znaczy że dla wszystkich tak jest.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Godzinę temu, messer33 napisał(a):Tylko dash na sonce działa szybko i nie zamula, na xboxie już muli, więcej reklam trzeba tam wpierdolić to się poprawi. Pewnie się źle po nim poruszam jeszcze świetna zmiana od jakiegoś czasu że jak klikam kafelek z grą to zamiast ją odpalać inżynierowie microslopu wprowadzili że to odpali wpierw kartę gry zwyczajnie to można akurat w opcjach wyłączyć. czy ma się odpalić od razu gra czy karta gry.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 3 godziny temu, messer33 napisał(a):Tylko dash na sonce działa szybko i nie zamula, na xboxie już muli, więcej reklam trzeba tam wpierdolić to się poprawi. Pewnie się źle po nim poruszam U mnie nie ma z tym problemu, ale mam światłowód i otwarty NAT. A jak masz z tym problem, to napisałem ci, żebyś nie schodził na dół, bo nic tam pożytecznego nie ma, a kiedy przewijasz listę, wtedy pobiera się wall.Ja też nie rozumiem, co to znaczy nieintuicyjny. Ja tam napyerdalam na szybko z pamięci w konkretne miejsca, w ogóle nie muszę myśleć, gdzie co jest.
Opublikowano 8 minut temu8 min Ten obrazek ze starym dashem o czymś mi przypomniał:Na konsoli Xbox 360 istniały tzw. Strefy Gracza (Gamer Zones: Recreation, Pro, Family, Underground), które miały wpływać na matchmaking i łączenie z graczami o podobnym styluStrefy Gracza (Gamer Zones)Cel: Łączenie graczy o podobnych preferencjach i stylu gry online, choć faktyczny wpływ na matchmaking był zmienny.Dostępne Strefy:Recreation: Dla graczy relaksujących się.Pro: Dla bardziej zaangażowanych graczy.Family: Dla graczy grających z rodziną.Underground: Dla graczy o mroczniejszym lub bardziej niszowym guście.sama idea była fajna