Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 hour ago, MaZZeo said:Jedno jest pewne, jak wyjdą nowe konsole to będzie się opłacać kupować je na premierę xDXboxa 360 zmieniałem na słomkę, bo była tańsza i z lepszych materiałów. Xbox One to samo, potem zmieniłem na One X. Series X trzymam już prawie 5 lat ten sam sprzęt.No bo nie ma lepszego Xboxa niż XSX to go trzymasz.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 21 minut temu, Czoperrr napisał(a):No bo nie ma lepszego Xboxa niż XSX to go trzymasz.Jest, nazywa się PC. :)
Opublikowano 37 minut temu37 min 4 hours ago, MaZZeo said:Jedno jest pewne, jak wyjdą nowe konsole to będzie się opłacać kupować je na premierę xDXboxa 360 zmieniałem na słomkę, bo była tańsza i z lepszych materiałów. Xbox One to samo, potem zmieniłem na One X. Series X trzymam już prawie 5 lat ten sam sprzęt.U mnie tak samo. Najlepiej niech jeszcze podniosą cenę XSX, to zaraz zarobię na sprzedaży premierowej konsoli.
Opublikowano 26 minut temu26 min Autor Problem w tym że ktoś by musiał jeszcze kupić tę używaną konsole po tej cenie :)
Opublikowano 14 minut temu14 min W dniu 19.09.2025 o 22:03, Figaro napisał(a):Dziękuję Trump. Ale @Homelander i tak będzie coś pierdolił o braku zmian cen. Dziwne że tak głośno kwiczył o jajkach za Bidena.https://www.gamesradar.com/hardware/as-xbox-console-prices-rise-usd200-in-a-year-former-blizzard-president-blasts-microsofts-price-hikes-console-price-increases-are-not-tariff-issues-they-are-profit-issues/As Xbox console prices rise $200 in a year, former Blizzard president blasts Microsoft's price hikes: "Console price increases are not tariff issues, they are profit issues"Oczywiście Figaro pierwszy do obrony korporacji, typowy lewacki jezus obmywa stopy miliarderów z grzechu podnoszenia cen