Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
1 minute ago, drozdu7 said:

Oczywiście nikt nie wyjdzie żeby zlikwidować ten negatywny przekaz, zatrzymać to morze guwna które się wylewa na Xboxa. Po huj.

Spróbować nakreślić jakąś wizję, jakieś konkrety, nie w filmiku 30sekundowym. Żeby spróbować odzyskać jakieś zaufanie, wszak będą chcieli ludziom sprzedać nowe sprzęty.

Ktoś tu pisał, że Microsoftowi nie zależy na sprzedaży sprzętu, a nawet wolą jak nikt tego sprzętu nie kupuje )

• Odpowiedzi 36,5 tys.
  • Wyświetleń 2,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
  • Autor

Do tego to zmierza od dłuższego czasu, jeśli będziesz miał Xboxa na każdym urządzeniu to będzie im bez różnicy, na czym grasz tak długo jak będziesz płacił im pieniądze.

Oczywiście wciąż będą urządzenia jak np. ten Xbox ROG Ally, dla tych którzy bedą chcieli je kupić. Ale nie będą obowiązkowe bo wszystkie gry będą dostępne na innych urządzeniach.

Pisałem o tym jeszcze przed premierą XSX i XSS. Podoba się to starym fanom czy nie, xbox coraz bardziej odchodzi od tradycyjnego modelu konsolowego opartego na sprzedaży pudełka pod tv.

Opublikowano
  • Autor

No i będą wydawcą, ale wciąż też będą mieli własną platformę do sprzedawania gier i GP czy coś co nie każdy wydawcy posiada. No i nie każdy wydawca wypuszcza też własny hardware.

Opublikowano

To fajnie ze tyle beda mieli. A ktos bedzie chcial od nich to kupowac?

Opublikowano
  • Autor

Jeśli będzie to dobry sprzęt, odpowiednio wyceniony, z dużą biblioteką gier to być może ktoś się znajdzie. A o ile sporo rzeczy można im zarzucić, to akurat hardware od dłuższego czasu robią bardzo dobry, więc jest szansa że i tym razem mogą zrobić coś fajnego.

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

Kurde XSX jest tak dobry! Gdzie go można kupić?

We wspomnieniach.

Opublikowano

Mejm jaki sęp, tylko lata nad truchłem i czai się żeby coś uszczknąć xD

Opublikowano

Ja naprawdę chciałem, żeby Xbox utarł nosa PlayStation i przez 4 lata był moją główną platformą i jedyną z tej generacji konsolą. Ale kurwa, nie będę bronił drugiej najbogatszej firmy świata, która udaje biednego i wije się jak piskorz nie potrafiąc zachować spójnej polityki na przestrzeni lat i plując na fanów marki.

Opublikowano
8 minut temu, Bzduras napisał(a):

Mejm jaki sęp, tylko lata nad truchłem i czai się żeby coś uszczknąć xD

Jestem zawiedziony ze zespawnowales mi sie za plecami bronic marki dopiero w 3min od napisania postu. Zazwyczaj jestes znacznie szybszy.

Opublikowano
1 minutę temu, iluck85 napisał(a):

Tu bez zmian.

IMG_8846.jpeg

Niestety, ale jebany Xbox wciąż nie chce zdechnąć (chociaż tym razem może się uda). Przynajmniej usual suspects zaznają w końcu spokoju, bo u takiego mejma XSX mieszka w głowie za darmo.

Opublikowano
2 minuty temu, Mejm napisał(a):

Jestem zawiedziony ze zespawnowales mi sie za plecami bronic marki dopiero w 3min od napisania postu. Zazwyczaj jestes znacznie szybszy.

Jeśli czytasz moje posty zamiast tylko podpinać się pod zbiorową histerię w temacie, w którym zazwyczaj nie masz nic do powiedzenia to ta "obrona marki" musi być jakimś sarkazmem z Twojej strony. To albo nie umiesz czytać, ale o to drugie to bym Cię jednak nie posądzał. Szkoda tylko, że w tematach sonki nie jesteś tak aktywny gdy są podwyżki i inne "wspaniałe" pomysły jak jeszcze wysiorbać z graczy sianko )

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał(a):

Szkoda tylko, że w tematach sonki nie jesteś tak aktywny gdy są podwyżki i inne "wspaniałe" pomysły jak jeszcze wysiorbać z graczy sianko )

Problemy PS5 dotkną Mejma w 2031 - w jego linii czasowej premierę miało dopiero PS3.

Opublikowano

Problemy Xboxa nie dotkną go z kolei w ogóle bo go nie ma i na jakieś 200% mieć nie będzie, więc.

Opublikowano

Widzę, że według najnowszych doniesień, nowy Xbox na 50% wyjdzie i na 50% będzie miał Steama.

Opublikowano
  • Autor

Kilka lat temu byłoby 100% na to że wyjdzie i 0% że będzie miał Steama. Więc sytuacja jest dynamiczna

Opublikowano
6 minutes ago, czarek250885 said:

Ja jestem pewien tego, że jeśli wyjdzie nowy xbox będzie mocnejszy od ps6.

Fajnie jakby jakieś gry to pokazały bo XSX też jest mocniejszy od plejki, a tego nie widać. Przyczyną pewnie jest to, że PS5 jest docelową platformą z uwagi na większą bazę użytkowników, a dopiero później optymalizacja robiona jest pod Xboxa. Microsoft też jakiegoś killera graficznego nie zrobił w tej generacji. Ah tęskno za czasami jak każda konsola miała swoją architekturę i exclusivy pokazywały pazur tak jak na Xbox OG, który sprowadzał konkurencję do parteru jeśli chodzi o wizualia.

Zaraz przyjdzie jeden z drugim mądralą i powie, że to dobrze, że architektury są podobne bo się prościej robi gry. Ale ja nie jestem developerem ani wydawcą więc mam to w pompce, dla mnie liczy się konsolowy pieprzy i unikatowość poszczególnej platformy bo za to pokochałem konsole.