Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Co oznacza idiom chopping block?na bloku do krojenianieformalnie. : prawdopodobnie zostanie zwolniony, usunięty ze stanowiska itp . Kilka programów rządowych było na celowniku. [=kilka programów rządowych, które miały zostać wycięte/wyeliminowane]
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Bardziej mnie dziwi że jakimś cudem trafiłeś na post z jednym lajkiem i jednym komentarzem i postanowiłeś się nim z nami podzielić. To jest wiral jak na standardy blue sky?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 5 minutes ago, Figaro said:Co oznacza idiom chopping block?na bloku do krojenianieformalnie. : prawdopodobnie zostanie zwolniony, usunięty ze stanowiska itp . Kilka programów rządowych było na celowniku. [=kilka programów rządowych, które miały zostać wycięte/wyeliminowane]jakby w oryginalym poście było "chopping" zamiast samo "block" to byłoby jaśniej
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 minutę temu, Observer napisał(a):Bardziej mnie dziwi że jakimś cudem trafiłeś na post z jednym lajkiem i jednym komentarzem i postanowiłeś się nim z nami podzielić. To jest wiral jak na standardy blue sky?świeżutki post założyciela VG247.
Opublikowano 41 minut temu41 min Wiem, że Rare w serduszku mocno u wielu, bo era N64, ale możemy już odczarować to studio?