Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Zostając przy wydaniach fizycznych Xbox mógłby dużo zyskać, no ale... Ja się zastanawiam czy nie kupić jednak jeszcze raz tego Series X, bo jeżeli mam wejść w cyfrę to chyba wolę to zrobić ze sprzętem M$, bo jakoś tak sam nie wiem... lepszy mi się wydaje... bardziej dopracowany z szansą, że pociągnie dłużej niż PS5. A na PS6 ogra się kiedyś tam te kilka ekskluziwów, jak na jakiejś promocji będą. No i wsteczna chyba też jest lepiej ogarnięta na X-klocku moim zdaniem.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nie ma szans na zostanie przy nośniku, już teraz w produkcji jest tylko series x bez napędu
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Przede wszystkim cyfra na Xboxie ma tę zaletę że niektóre gry są w programie Play Anywhere dzięki temu nie jesteś ograniczony tylko do wersji na konsolę. Płacić tyle samo, ale może grać też na PC czy handheldzie
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Który wrzucił ta promke na białego Xboxa w którymś temacie w połowie miesiąca? Muszę dać serduszka bo prawie kupiłem ps5pro z napędem ale mnie skusiło na xsx. Dzięki za uratowanie dupy.
Opublikowano 33 minuty temu33 min 1 hour ago, devilbot said:Nie ma szans na zostanie przy nośniku, już teraz w produkcji jest tylko series x bez napęduA nie ma już tego XSX z napędem i 2TB dyskiem w kolorze czarnym space? No i ten zielony na rocznicę też ma napęd.
Opublikowano 31 minut temu31 min 2 minuty temu, Czoperrr napisał(a):A nie ma już tego XSX z napędem i 2TB dyskiem w kolorze czarnym space? No i ten zielony na rocznicę też ma napęd.To jest limitka.
Opublikowano 30 minut temu30 min 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):A nie ma już tego XSX z napędem i 2TB dyskiem w kolorze czarnym space? No i ten zielony na rocznicę też ma napęd.Na rocznicę ma ale to mały nakład. Gdzieś czytałem, że nie będzie już produkowany z napędem tylko jedna opcja series x i jeden series s
Opublikowano 30 minut temu30 min Autor 3 minuty temu, Czoperrr napisał(a):A nie ma już tego XSX z napędem i 2TB dyskiem w kolorze czarnym space? No i ten zielony na rocznicę też ma napęd.Ogłosili że przestają produkować ten 2tb ostatnio
Opublikowano 30 minut temu30 min Just now, Ukukuki said:To jest limitka.Zielona? No tak, ale dziwne że z napędem.
Opublikowano 29 minut temu29 min Tak tak, będzie napęd, fizyki i zajebiste exy, Asia gotuje, i tak dalej:
Opublikowano 27 minut temu27 min Tylko że tu nikt nie liczył na napęd bo w series x mało kto już potrzebował i nikt się nie łudził.Lepiej też kupować gierki cyfrowo na Xboxa są o wiele tańsze, jest pełno tanich kluczy, bezproblemowe wycieczki po regionach no i gamepass znowu nie wydaje się teraz taki głupi.
Opublikowano 25 minut temu25 min 1 minute ago, devilbot said:Tylko że tu nikt nie liczył na napęd bo w series x mało kto już potrzebował i nikt się nie łudził.Lepiej też kupować gierki cyfrowo na Xboxa są o wiele tańsze, jest pełno tanich kluczy, bezproblemowe wycieczki po regionach no i gamepass znowu nie wydaje się teraz taki głupi.Otóż to, jedynie Xbox będzie miał sens z uwagi na tanie granie w cyfrze.
Opublikowano 2 minuty temu2 min I po co ludzie sprzedawali xsx jak teraz jest problem kupić XDJeszcze w chuj drożej od premierowych konsol.