Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. zwycięstwo jest tutaj (wojenka na forumq) relatywne do platform, a skoro xbox zyskuje (np. eksy) a sony traci płyty, będące dotychczas wielkim plusem dla wielu, no to jednak jest to jakieś zwycięstwo xboksa xbox za spencera i bond zjebał, ale aśka wróciła do klasycznej retoryki rywalizacji platform, a sony, które jednak wciąz na tle xboksa miało opinię dobrego wujka - bo płyty właśnie - teraz podarowało xboksowi niezłego boosta w walce o odzyskiwanie klientów konsolowych
Opublikowano 52 minuty temu52 min 16 minutes ago, krzysiek923 said:zwycięstwo jest tutaj (wojenka na forumq) relatywne do platform, a skoro xbox zyskuje (np. eksy) a sony traci płyty, będące dotychczas wielkim plusem dla wielu, no to jednak jest to jakieś zwycięstwo xboksa xbox za spencera i bond zjebał, ale aśka wróciła do klasycznej retoryki rywalizacji platform, a sony, które jednak wciąz na tle xboksa miało opinię dobrego wujka - bo płyty właśnie - teraz podarowało xboksowi niezłego boosta w walce o odzyskiwanie klientów konsolowychAśka chuja robi przecież nic się nie zmieniło, coś sobie wkręciliście. Kurs Xbox ma już dawno ograny a to co tam pierdzą na Twitterach to mgła wojny.
Opublikowano 48 minut temu48 min 3 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Aśka chuja robi przecież nic się nie zmieniło, coś sobie wkręciliście.no to miłego grania w e-day na ps5 kolego czoper
Opublikowano 21 minut temu21 min 24 minutes ago, krzysiek923 said:no to miłego grania w e-day na ps5 kolego czoperBędę w to grał na Xboxie. Brak wersji na PS5 to kolejna spontaniczna zmiana i pewnie kiedyś i tak wyjdzie na PS. Ucięcie portu na inną konsolę nie uważam za świetną zmianę, raczej za coś obojętnego.
Opublikowano 12 minut temu12 min W dniu 30.06.2026 o 10:24, McDrive napisał(a):Trzeba im na jeszcze więcej pracy zdalnej pozwolić. Na pewno poprawi się wydajność pracyAkurat w ich biurach to więcej produktywności jest na remote. Ale polityka firmy zakłada 3 dni office z meetingami on site i lunchami/gierkami z kolegami i 2 dni remote. Co oznacza jakieś może 20 godzin pracy realnej na projekcie tygodniowo. Oni tam mają eldorado, w sensie Ci co jeszcze zostali.
Opublikowano 5 minut temu5 min czy ty przegapiłeś, że są teraz na etapie reanimacji konsoli? ty byś chciał żeby wszystko było jak za x360, kiedy nawet sony boże zmieniło podejście diametralnie na przestrzeni lat, więc nie bardzo rozumiem twoje realne oczekiwania w kwestii zmian na xboksie. xboksa miałem tak czy inaczej, ale jak zapowiedzieli, że na ps5 tej gry nie będzie, no to po prostu cieszę się, że akurat tego xboksa mam i nie sprzedałem, bo chcę sobie grać na konsoli pomimo posiadania niezłego peceta. nie cieszę się, że gracze ps5 nie zagrają, ale cieszę się, że ja zagram, a ekskluzywność wzmacnia platformę, na której lubię grać i być może utrzyma ją przy życiu. nie chciałbym, żeby ms zrezygnował z konsoli, bo to fajny sprzęt, a jeśli eksy są konieczne dla innych ludzi, żeby tę konsolę utrzymać na powierzchni, no to ok. czego właściwie oczekujesz?