Opublikowano 23 lipca23 lip Z tymi cyframi na x360 jest ciekawa sprawa, bo jak się je kupi na bieżącej albo poprzedniej generacji, to można pobrać na x360 mimo że sklep dawno zamknięty. Ostatnio tak sobie pobrałem RECVX które dostałem w GwG.
Opublikowano 23 lipca23 lip 5 minut temu, ASX napisał(a):Tylko że Positron nie zadziała z płytkami z X360 Ale w sumie jest cyfra NG2 do kupienia normalnie w sklepie, więc jest szansa.Faktycznie, wydusić ze mnie piniondze chcą złodzieje
Opublikowano 23 lipca23 lip Ciekawe jak z licencjami bo narazie wrzucili tylko gry do których microsoft ma prawa albo był wydawcą.Czeka moja kolekcja star wars żeby sobie zcalakować.Swoją drogą star warsy jak na takie wielkie ip i masę gier to te gry w większość są bardzo dobre.
Opublikowano 23 lipca23 lip 1 minute ago, devilbot said:Ciekawe jak z licencjami bo narazie wrzucili tylko gry do których microsoft ma prawa albo był wydawcą.Czeka moja kolekcja star wars żeby sobie zcalakować.Swoją drogą star warsy jak na takie wielkie ip i masę gier to te gry w większość są bardzo dobre.Wątpię, że będą dodawać achievementy do wszystkich gier niewydawanych przez Microsoft. Kto miałby to robić? Musieliby wziąć ludzi z community RetroAchievements to by szybciej poszło.
Opublikowano 23 lipca23 lip Nie wiemy tego jak tego czy te gry w ogóle będą w tym programie.No ale muszą jakieś dodawać bo tych do ktorych mają prawa naliczyłem że mało zostało:Oddworld munch odysseyMorrowindPsychonauts tu jest już natywna wersja pc w storze która widzę że mam a nie kupowałem więc pewnie ta gra już jest tak jakby PlayanywhereSpora część gier ze wstecznej na og Xboxa to gry Lucas film
Opublikowano 23 lipca23 lip 10 godzin temu, devilbot napisał(a):To teraz dodajcie do nich PlayanywhereI czemu to jest w temacie Xboksa? Jakie to przynosi korzyści posiadaczom tej konsoli, którzy nie grają na PC w te same gry?
Opublikowano 23 lipca23 lip Nie wiem ale taki drozdu już się o to spruł na serio zamiast jak człowiek kupić handheld Microsoftu i cieszyć się w pełni ekosystemem
Opublikowano 23 lipca23 lip Autor Pewnie jak w przypadku wstecznej z Xboxa 360 na Xboxie One, to licencje będą największym ograniczeniem.Opisywali często jaki to był problem, odnaleźć po latach kto posiada jakieś prawa do danej gry, gdy tę firmy przez lata upadały, łączyły się i dzieliły.Jeśli myśleli perspektywicznie (w co wątpię) to już wtedy powinni podpisywać umowy w taki sposób aby łatwo można było łatwo sprzedawać tę gry na PC.Trzeba zmienić nazwę tematu na XBOX EKOSYSTEM
Opublikowano 23 lipca23 lip Ale jeżeli gra już jest w sprzedaży cyfrowo to będzie łatwiej tzn że jest kontakt z wydawcą bo przecież co miesiąc mu wypłacają.
Opublikowano 23 lipca23 lip O jakiś moderator pozytywnie zaskoczył zmianą tematu cóż za wyczucie i dobór tytułu. Nie wiedziałem, że są tu jeszcze kumaci moderatorzy.Dobrze że temat zaczyna się caps lockiem - wizualnie góruje nad tematem PlayStation
Opublikowano 23 lipca23 lip XBOX (XBOX Series X|S, XBOX on PC, XBOX Cloud) - komentarze i inne rozmowyNie może być tak, bez tego "ekosystem"?
Opublikowano 23 lipca23 lip Zostawcie słowo ekosystem w spokoju.Przyszła Asia i zmiany dotknęły nawet forumMam nadzieję że zwolnienia też pozdro Square
Opublikowano 23 lipca23 lip W obecnych czasach "XBOX" sam w sobie jest marką będącą "ekosystemem", po to przecież jest zawartość w nawiasie.
Opublikowano 23 lipca23 lip Autor Tak jak Krzysiek pisze, Xbox sam w sobie jest już ekosystemem co pokazuje zawartość nawiasu, nie trzeba tego dodatkowo podkreślaćpoza tym słowo ekosystem może niektórych prowokować, lepiej będzie bez tego.
Opublikowano 23 lipca23 lip 2 minuty temu, ASX napisał(a):poza tym słowo ekosystem może niektórych prowokować, lepiej będzie bez tego.30 minut temu, ASX napisał(a):Trzeba zmienić nazwę tematu na XBOX EKOSYSTEMNo i czemu prowokujesz?
Opublikowano 23 lipca23 lip 55 minut temu, devilbot napisał(a):Nie wiem ale taki drozdu już się o to spruł na serio zamiast jak człowiek kupić handheld Microsoftu i cieszyć się w pełni ekosystememWcale nie na serio.A co do hh to są za drogie, a pozatym mam jeden już
Opublikowano 23 lipca23 lip Autor 31 minut temu, Mejm napisał(a):No i czemu prowokujesz?bądźmy poważni nikogo normalnego czyli poza jakimiś konsolowymi fundamentalistami słowo ekosystem w kontekście xboxa już nie prowokuje.
Opublikowano 23 lipca23 lip Autor od trzech tygodni może nie, ale wciąż pamiętam jak kilka lat temu ludzie na mnie naskakiwali że "Xbox to konsola, a nie żaden ekosystem!" xdnawet byłem w stanie znaleźć ten post (celowo zamazałem nazwę użytkownika żeby nie było że nagonkę teraz robię):
Opublikowano 23 lipca23 lip Ta mania asaxa przestaje być zabawna i zaczynam sie martwić Egzaltacja bo będą teraz porcjować emulacje xboxa na pc. Porty byłyby lepsze przecież. Jak ktos ma płytkę to i tak nie zagra
Opublikowano 23 lipca23 lip Bez przesady gry cyfrowe na og Xboxa to koszt około 10zł za grę na Węgrzech.Na przecenach nawet po 3zł.Dostępnych jest ich cyfrowo chyba coś około 55 tytułów.No i nie wolno się cieszyć że dają za darmo gry w które moge zagrać na pc czy handheldzie?Nawet na reseterze bojkot wstrzymany bo ludzie się jarają.Dajcie spokój
Opublikowano 23 lipca23 lip Wolałbym porty. To i tak ich gierki. Jakby emulacja pozwalalala im na omijanie ograniczeń licencji to niech emulują obce gry