Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Więc to jest ta cała przyszłość Xboksa i gotowanie Asi? To jest ten POSITRON (brzmi jak wirus, który rozwija się umysłach niektórych użytkowników)? Tak średnio bym powiedział.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 3 minuty temu, Rozi napisał(a):Więc to jest ta cała przyszłość Xboksa i gotowanie Asi?Nie.3 minuty temu, Rozi napisał(a):To jest ten POSITRON (brzmi jak wirus, który rozwija się umysłach niektórych użytkowników)?Nie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor Ludzie chyba naprawdę mają alergię na pozytywne informacje dot. Xboxa.No pewnie lepiej byłoby dostać natywne porty gier z konsol na PC, pewnie jeszcze lepiej byłoby dostać natywne rimejki. Ale i tak nie da się zaprzeczyć temu zrobili więcej dla zachowania tych gier ze starych konsol niż którakolwiek inna firma, darmowa wsteczna kompatybilność Xboxa na PC, która będzie rozwijana o kolejne tytuły to jest tylko kolejny krok. A Positron jeśli wejdzie w życie to pewnie coś co przywitałby każdy posiadacz Playstation czy Nintendo zbierający nośniki fizyczne.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Najbardziej niezadowoleni są ci którzy mają wyjebane na Xboxa i nie korzystają z ultymatywnego EKOSYSTEMU.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ostatnio powiększam swoją kolekcję gier W PUDEŁKACH na Xboksie, celem PREZERWACJI tychże gier (szczególnie niedostępnych cyfrowo), więc akurat mi zależy na dobrej alternatywie od KRWIOŻERCZEGO Playstation.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Te porty to głównie ukłon dla użytkowników handheldów a szczególnie tego przenośnego Xboxa. Nie ma sensu granie w nie stricte na PC gdzie nie ma Quick Resume a rozdziałka i tak jest podniesiona wystarczająco na XSX. Plus taki, że jak kiedyś mi się popsuje konsola to nadal będzie można je odpalić na PC. Wciąż jednak czekam na Positrona ponieważ większość tych staroci mam na płytach bo były kurewsko tanie zanim ludzie się zorientowali, że są wstecznie kompatybilne.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Positron nie zadziała z og Xboxem i Xboxem 360. Płyty z tych konsol nie miały unikatowego numeru seryjnego.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. A no to pozostaje chuchać i dmuchać na konsolę żeby służyła jak najdłużej.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Poziom skomplikowania zaleznosci w ekosystemie xboxa jeszcze wiekszy niz nazewnictwo konsoli za czasow xboxa one.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. W dniu 21.07.2026 o 22:24, devilbot napisał(a):Phil rozdawał kasę jak chciał:Jednak nie:Insider GamingSTALKER 2 Studio Shuts Down Recent Xbox Funding ClaimsIn a response from recent claims regarding Xbox funding, STALKER 2 developer GSC Game World has refuted the company founder's statements.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja tam kupiłem wszystko ze wstecznej na Xbox i 360 cyfrowo mimo, że mam też sporo tych rzeczy na płytach. Uważam, że mimo wszystko biblioteka cyfrowa będzie żyć dłużej niż stare konsole i nośniki i będzie ze mną na każdym kolejnym sprzęcie dopóki ten się bedzie pojawiał.A teraz nawet jak się nie pojawi to znaczna jej część przetrwa na Windowsie. To jest potęga tego ekosystemu.