Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

XBOX (XBOX Series X|S, XBOX on PC, XBOX Cloud) - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

jason Schreier: "there are a lot of people out there in studio leadership within xbox who absolutely detest game pass"

there are a lot of people out there in studio leadership within xbox who absolutely detest game pass and think it has destroyed the value of their games, think it has taken away the value from all games in general and has been a detriment to the games industry in those people's view, because of how it devalues games

popcorn

• Odpowiedzi 39,9 tys.
  • Wyświetleń 3,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Kilka słów o nowej strategii od Ashy Sharmy XBOX:

Opublikowano

Mi jako klientowi Gamepass bardzo się podoba i gdyby nie on to pewnie nawet nie kupiłbym XSX. Wziąłem na premierę z GP na 3 lata i były to jedne z najlepszych lat growych jakie pamiętam, tysiące godzin dobrej zabawy niskim kosztem. Nie jestem developerem ani wydawcą więc mam w pompce, że ich potencjalny zysk był gorszy lub nie, jako klientowi podobało mi się.

Fajnie jakby w tej wypowiedzi były jakieś konkrety jakie studia ma na myśli albo które gry na tym ucierpiały bo póki co to takie pierdolenie bez podawania faktów i podania źródła.

Opublikowano
5 minut temu, Figaro napisał(a):

popcorn

A o tym to już wcześniej słyszałem, nie wiem czy nawet nie w podcaście Jeza. Że wielu developerów nie lubi Gamepassa.

Do tego stopnia że czekali na wydanie na Ps5 żeby normalnie mogli grę sprzedać

Opublikowano

Mi się też gamepass podoba bo można z niego korzystać za grosze i cebulić ale chyba każdy tutaj od dawna zdawał sobie sprawę że średnio to się sprawdza w pełnej cenie i ogólnie abonament na gry to średni pomysł na dłuższą metę.

Wszyscy też domyślamy się ile m$ dopłaca/dopłacał do naszych zdrapek za 4zł.

Nie potrzebujemy boga guru Szreiera żeby to wiedzieć. Ale jak widać niektóre barany muszą mieć pasterza który przeprowadzi ich przez trudy i komplikacje tej branży.

Opublikowano

Jako opcja abonament jakikolwiek jest spoko.

Po prostu niektórym to pierdoli zarobek a innym czasem pomaga. Ale jeśli chodzi o gry MS to nie powinny być tam Day One. Ten pomysł ewidentnie się nie sprawdził

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał(a):

Ten pomysł ewidentnie się nie sprawdził

Czy dla nas graczy się nie sprawdził przez całą tę generację? Ich słupki mnie średnio interesują, bawiłem się przez 5 lat wybornie.

Opublikowano

No ja również, ale między innymi dzięki temu musieliśmy się zastanawiać czy będzie nowa konsola i czy będzie cokolwiek.

Więc raczej wybiorę brak w abo i fajny sprzęt z grami tylko do kupienia

Opublikowano

Nie zrezygnują z gamepassa, już pomijając nierealny cel 70mln to te 30 mln subskrybcji które mają to nadal sporo.

Wszystko wskazuje na to, że po prostu sami nie będą tyle do niego produkować, a tylko kupować deale do abo od innych wydawców.

Opublikowano

Co gruby z kanału o technologii pisze że zaorano działy Xbox Polska i Bethesda Polska

Opublikowano
3 godziny temu, devilbot napisał(a):

Mi się też gamepass podoba bo można z niego korzystać za grosze i cebulić ale chyba każdy tutaj od dawna zdawał sobie sprawę że średnio to się sprawdza w pełnej cenie i ogólnie abonament na gry to średni pomysł na dłuższą metę.

Wszyscy też domyślamy się ile m$ dopłaca/dopłacał do naszych zdrapek za 4zł.

Nie potrzebujemy boga guru Szreiera żeby to wiedzieć. Ale jak widać niektóre barany muszą mieć pasterza który przeprowadzi ich przez trudy i komplikacje tej branży.

69zl srednio sie opłaca? Kupowanie tanich kodów tylko git.

Ty na serio WYPIERDOLILES 400zl na wyścigi Sonica i piszesz takiego posta?

Opublikowano

Będą robić wszystko po trochu. Trochę gamepassa, trochę exow, trochę multiplatform i nic z tego nie wyjdzie. Bez sensu.

Albo niech się bawią sie w platformę i budują zamkniety ekosystem albo wydawca na wszystkie platformy.

https://www.gamesradar.com/games/xbox-exec-tells-fans-not-to-overly-fixate-on-single-player-games-becoming-console-exclusives-because-its-not-carved-in-stone/

Idioci

Opublikowano
34 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Co gruby z kanału o technologii pisze że zaorano działy Xbox Polska i Bethesda Polska

o ile xbox polska to tam chuja robili, to polska bethesda robiła tłumaczenia, często nawet pełne plus tam dupę influencerom lizali wysyłając press packi

Opublikowano
10 godzin temu, drozdu7 napisał(a):

Trochę moja wina, od lat nie miałem ustawionego polskiego regionu w konsoli. No i nie ma się co oszukiwać sam też praktycznie nie kupujesz w naszym regionie, a dla jednego ASAXA nie będą przecież utrzymywać całych struktur.

Opublikowano

No ja to tylko pisałem w obawie o brak wersji PL ewentualnych. Że na Nintendo będą a na Xbox nie hehe

Anyway to mega forumek się zrobił wchodzisz tu i piętro niżej żeby patrzeć gdzie jest bardziej hooyowo

Opublikowano
13 hours ago, wojtas011 said:

o ile xbox polska to tam chuja robili, to polska bethesda robiła tłumaczenia, często nawet pełne plus tam dupę influencerom lizali wysyłając press packi

Spokojnie, Rysław będzie tłumaczył

Opublikowano

Barona Xboxa tez wyje.bali? Jaki on tu mial nick, juz nie pamietam.

Opublikowano

nie no mieli bardzo ważne zadania, wysyłanie press packów, kluczy i organizowanie eventów dla influencerów

Opublikowano
3 minuty temu, Mejm napisał(a):

Barona Xboxa tez wyje.bali? Jaki on tu mial nick, juz nie pamietam.

Keymaker, czy coś w tym stylu. Protoplasta asaksa xd

Opublikowano

To ten.

Opublikowano

Bardzo dobrze, a płacić więcej dla ludzi z xbox Islandia i Węgry zamiast dla tych nierobów.

Opublikowano
  • Autor

Najpierw PlayStation, teraz Xbox i Bethesda. I tak jak pisze to również skutek cyfryzacji, bo gdy coraz więcej sprzedszy odbywa się cyfrowo, coraz mniej potrzebne są te lokalne oddziały