Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 22 minuty temu, Czokosz napisał(a):przecież to prosta fabułka do ogarnięcia z podstawowym angielskim.tym bardziej nie ma żadnego uzasadnienia na olewanie rynku, na którym chce się zarabiać. Ja się skłaniam ku temu, że to nie jest wynik zajebiście skrupulatnej kalkulacji i badań a raczej wyłożona laga i niechęć do roboty. Jeśli dobrze to rozumiem: do 2020 seria miała normalnie napisy na premierę, przy RE8 coś się zesrało i nie było, to samo RE4R ale z jakiegoś powodu RE9 będzie miało napisy na starcie trochę to porąbane i dlatego bardziej mi to wygląda na burdel niż wynik genialnych obliczeń zysków i strat. 54 minuty temu, Szermac napisał(a):Wjeżdżaj w RE4 Remakno dobra skoro tak mówisz... szkoda mi trochę tych widoków jakie obiecuje mi ósemka.