Opublikowano 3 lutego3 lut 22 minuty temu, Czokosz napisał(a):przecież to prosta fabułka do ogarnięcia z podstawowym angielskim.tym bardziej nie ma żadnego uzasadnienia na olewanie rynku, na którym chce się zarabiać. Ja się skłaniam ku temu, że to nie jest wynik zajebiście skrupulatnej kalkulacji i badań a raczej wyłożona laga i niechęć do roboty. Jeśli dobrze to rozumiem: do 2020 seria miała normalnie napisy na premierę, przy RE8 coś się zesrało i nie było, to samo RE4R ale z jakiegoś powodu RE9 będzie miało napisy na starcie trochę to porąbane i dlatego bardziej mi to wygląda na burdel niż wynik genialnych obliczeń zysków i strat. 54 minuty temu, Szermac napisał(a):Wjeżdżaj w RE4 Remakno dobra skoro tak mówisz... szkoda mi trochę tych widoków jakie obiecuje mi ósemka.
Opublikowano 5 lutego5 lut Kupiłem bo dali spolszczenie. Tylko ze to jakas strzelanka, zmieni się gameplay?CZy bedzie taka chujnia jak na początku?
Opublikowano 11 lutego11 lut Dobra, mimo że zaczyna się średnio, to całościowo fajna gierka. Tylko zamiast residenta to powinna być jakaś osobna gra np. Van Helsing. Grałem na hardcore i popsułem sobie grę sprzedając mięsko na początku, co zblokowało mi możliwość połowy upgradow. Było dosyć łatwo, wszyscy bossowie praktycznie na raz, ostatni tylko dał mi w kość, robiłem z 10 podejść. Ciekawi mnie ten odblokowany tryb trudności, ale nie wiem czy by mnie nie przerósł.