Opublikowano 14 kwietnia14 kwi 2 godziny temu, Zwyrodnialec napisał(a):Za mało dynamiczne po czym zrobił grę w której łapiesz stworki w zwolnione tempo i odstrzeliwujesz bez stresu kończyny.No to możesz grać bez używania stazy i będziesz miał dynamicznie. Zresztą na hard jest tego ograniczona ilość i pomaga przetrwać cięższe starcia. W szczególności spotkania ze stalkerem i twichers, które są kurewsko szybkie. Edytowane 14 kwietnia14 kwi przez Czokosz
Opublikowano 6 sierpnia6 sie W wersji gold na ps5 te bonusy są w postaci kodu do realizacji czy wszystko jest na płycie? @Josh
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Nie mam tej wersji Gold, ale znalazłem na allegro fotkę pudełka i jest takie info
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Dobra a są jakieś dodatkowe misje z Edą czy tylko te pierdoly i mi się coś pojebało?
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Separate ways ale to się da dokupić osobno to już musisz popatrzeć czy jest jakaś duża oszczędność. Ta wersja gold i tak jest tania jak barszcz zazwyczaj
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Stroje z DLC są brzydkie, ale już dodatkowe skarby i bronie są całkiem spoko. Skull Shaker zajmuje mało miejsca co jest przydatne zwłaszcza na początku, a Sentinel Nine to lepszy pistolet niż ten podstawowy. Trochę mniejsza siła ognia, ale pojemniejszy magazynek i szybciej strzela. Z laserowym celownikiem znacznie zwiększa szansę na criticale.
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Ok bo sprzedałem wersję na ps4 i zamówiłem teraz nówkę na ps5 wersje gold o nie byłem pewien czy dobrze zrobiłem hehe separate ways nie grałem więc głównie dla tego kupiłem.
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Nie pożałujesz. Ten dodatek podniósł poprzeczkę bardzo wysoko. Nie wiem co szykują do Requiem, ale jest na pewno duża presja by dorównać tej jakości.
Opublikowano 16 sierpnia16 sie Przez takie AI guwno trzeba będzie wydać 10k żeby zagrać w kolejne części Residenta, no super kurwa deal.
Opublikowano 16 sierpnia16 sie Nie wiem co macie do pierwszego Residenta od Andersona, zajebisty film.