Opublikowano 13 listopada13 lis Guerilla nie macza w tym swoich palców więc może będzie pierwszy dobry horizon
Opublikowano 13 listopada13 lis To gra przewidziana typowo na rynek azjatycki, choć nie powiem - zaintrygowała mnie. Walka wręcz bardziej przypomina tą z Monster Hunter niż Horizona - co może też zwiastować zmiany w trzeciej części.No i miło popatrzeć też na ładne buźki Edytowane 13 listopada13 lis przez Snake_Plissken
Opublikowano 13 listopada13 lis Te ryje wyglądają jak lalki erotyczne. To ja już wolę ziemniaczaną mordę z zarostem w wykonaniu Aloy.
Opublikowano 16 listopada16 lis Nigdzie nie mogę znaleźć czyściwodnego nornika kanistrowego, a to ostatnia maszyna do trofeum. Próbowałem kilkadziesiąt razy w siedliskach i nic. Znacie jakieś miejsce gdzie łatwo go znaleźć po ukończeniu gry?
Opublikowano 16 listopada16 lis Sprawdź wyzwanie na Arenie, ale warianty maszyn nie są potrzebne do trofeum.