Opublikowano 16 lutego 20223 l Ale mógłby jakiegoś lektora jednak zatrudnić - Arkadikuss byłby idealny
Opublikowano 16 lutego 20223 l jedyneczka to taki średniak dla mnie, mocno przereklamowany. No fajnie się biega, fajny krafting i pomysł, ale postacie bez grama jaj, totalnie niegrywane misje poboczne i forma podania historii w stylu stoisz w miejscu w jakichś kanałach i słuchasz co gada holograficzna postać sprawiają, że mocno się odbiłem. Do tego ten paskudny polski dubbing (zwłaszcza koślawa Aloy). No nie pykło A dwójeczka zapowiada się spoko jeśli faktycznie poprawili bolączki poprzednika. No nic, czekam i obadam na premierę. Obstawiam najmocniejsze 7+ w historii PS. Kiedy studio nie ogarnia nawet mimiki twarzy postaci, ale wciska zarost głównej bohaterce bo fotorealistyczna grafika i moc nowej generacji xD
Opublikowano 16 lutego 20223 l Kosmicznie to wygląda jak na crossgena, to już jest taki poziom, że naprawdę dużo więcej nie trzeba.W 2009 o uncharted 2 też tak mówili Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 16 lutego 20223 l 9 minut temu, gekon napisał: PS. Kiedy studio nie ogarnia nawet mimiki twarzy postaci, ale wciska zarost głównej bohaterce bo fotorealistyczna grafika i moc nowej generacji xD Specjalista z Ciebie jak z dup.y kaloryfer... Edytowane 16 lutego 20223 l przez addhoc
Opublikowano 17 lutego 20223 l Kurde, dawno nie widziałem PlayStation Access, coś mi YouTube ich nie proponuje dawno i zapomniałem o ich istnieniu
Opublikowano 17 lutego 20223 l W sumie jestem trochę zaskoczony, że jak na grę Sony jest całkiem sporo bugów z tego co mówią w recenzjach. Widać efekty pracy zdalnej odbijają się na każdym a w game devie to spore utrudnienie.
Opublikowano 17 lutego 20223 l Horizonek wydany do doręczenia oby tylko dziś można też już było zrobić upgrade wersji.
Opublikowano 17 lutego 20223 l Z tego co wiadomo to upgrade od premiery. I chyba nawet pobieranie tych 98gb. Na tej samej zasadzie co te definitive edyszyny u4 Got czy DS. Pobieranie od nowa całej gry.
Opublikowano 17 lutego 20223 l Jak wygląda to w przypadku cyfrowej wersji na PS4? Co zrobić aby ulepszyć ją do wersji na PS5?
Opublikowano 17 lutego 20223 l 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Jak wygląda to w przypadku cyfrowej wersji na PS4? Co zrobić aby ulepszyć ją do wersji na PS5? Czekać do północy aż wyskoczy możliwość.
Opublikowano 17 lutego 20223 l Poczekac do premiery pewnie i pobrac albo pacz albo bedzie wybor wersji
Opublikowano 17 lutego 20223 l Będzie trzeba pobrać wersję PS5. Jak pisałem wcześniej, jeżeli ktoś posiada wersję PS4 i ma PS5 to wersji ze starej konsoli nawet nie instalujcie, bo stracicie tylko czas/miejsce.
Opublikowano 17 lutego 20223 l Nie trzeba mieć zainstalowanej wersji na PS4 aby pojawiła się opcja upgrade'u?
Opublikowano 17 lutego 20223 l Wystarczy, że będzie w bibliotece. 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Nie trzeba mieć zainstalowanej wersji na PS4 aby pojawiła się opcja upgrade'u?
Opublikowano 17 lutego 20223 l Wsadzasz płytę i po prawej wyskoczy kafelek z opcją pobrania wersji PS5. W przypadku cyfry w bibliotece (czy na karcie gry) będzie wybór wersji do instalacji.
Opublikowano 17 lutego 20223 l Lecicie na "większa wydajność" czy "lepsza rozdzielczość". IMO te klatki są mega widoczne i sto razy lepiej się gra na wydajności. Dajcie znać jak to wygląda z Waszej perspektywy.
Opublikowano 17 lutego 20223 l Zaczynam w 30fps. Jak mi się w oczach nie poebe to zostawię. Ale w ratchecie całą grę tak ukończyłem więc i tu powinno być ok. Imo warto dla widoków lbedzie.
Opublikowano 17 lutego 20223 l Po co sobie to robicie? 5 minut temu, Faranell napisał: Lecicie na "większa wydajność" czy "lepsza rozdzielczość". IMO te klatki są mega widoczne i sto razy lepiej się gra na wydajności. Dajcie znać jak to wygląda z Waszej perspektywy. 60 klatek >>>>>>>>>>>>>> wszystko
Opublikowano 17 lutego 20223 l Zależy od gry. Jak jest dobry pacing w 30 to wolę doyebaną graficzkę, ale w DSR już tylko 60.