Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Uwielbiam wracać co jakiś czas na kilka runów i zebrać jakiś fragment słońca/szyfr/dziennik, by pchnąć cały wózek do przodu. Ale potem znowu potrzebuję odpoczynku, bo przy częstym powtarzaniu zaczyna się frustracja, ryzykowne decyzje i próba grania na skróty. A wtedy Returnal każe sprawiedliwie.Unikalne doświadczenie.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Tak to niestety prawda, ze jak się chce szybko to najczęściej się głupio zginie, ale dużo zależy od tego jak się nam układa run czy broń spoko czy przedmioty leczące mamy. W 3 biomie czuje to solidnie bo warto mieć astro klucze przed bossem bo jest dużo zamkniętych drzwi.Wczoraj miałem fajnego zgniłego pluja i przed bossem też pluj, a z plujem Nexus chyba nie do pokonania.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 48 minut temu, mario10 napisał(a):Wczoraj miałem fajnego zgniłego pluja i przed bossem też pluj, a z plujem Nexus chyba nie do pokonania.Od 3 biomu każdego bossa pokonywałem plujem
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ale w 3 biomie plujem też? Ja miałem pluja na Nexusa i za cholere nie mogłem go trafić.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Autor Nemesisa chyba? O jakich problemach z trafieniem piszesz? Bo dystans Pluj ma bardzo dobry.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Tak masz rację Nemesis. Miałem problem bo pluj strzela po łuku i jakoś nie mogłem sobie poradzić z nim żeby dobrze trafiać w cel. W pierwszej fazie jeszcze spoko ale później na ruchomych platformach i deszczu pocisków nie radziłem sobie za dobrze. Ale sam pluj ma fajne ulepszenia do odblokowania i co raz więcej nim sobie pykam.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. w późniejszych fazach najważniejsze jest używać linki jak najwięcej bo jesteś wtedy nieśmiertelny, a samym plujem bez problemu nawet bez ładowania strzału trafiałem bossa