Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Demko bardzo mi się podobało, ale czekałem na recenzje dla pewności. Wlatuje day 1.

• Odpowiedzi 131
  • Wyświetleń 9,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• devilbot
    devilbot

Wywalić dziecko z pleców, łamigłówki podczas strzelania, dodać system osłon i wtedy możemy rozmawiać panie Capcom.

• Ograłem demo i gra się w to o wiele lepiej niż pokazują trailery. To hakowanie w połączeniu z dobrym strzelaniem i unikami na serio działa. To co mi nie pasuje to sterylność otoczenia, właściwie tylko

• O kurcze znowu dowieźli

Opublikowano

No ja mimo wszystko miałem obawy przez to że tyle to powstawało. Często nie najlepiej to wróży dla efektu końcowego, ale na szczeście tutaj wykerowali

Opublikowano

Właśnie skończyłem plusowe W40000 SM2 i super, że zaraz kolejna świetna, krótsza gra. W zalewie rozwleczonych open worldów na pierdyliardy godzin takie skondensowane liniowe produkcje rodem z PS3 są jak powiew świeżego powietrza.

Opublikowano

Muszą przeprosić za Deep Down.

Ocenki o 2 pkt wyżej od Starfielda, 1 pkt wyżej od Returnala, ciekawe jak przy Sarosie wypadnie, ja wiem, że to trochę inne, ale jednak sci-fi to sci-fi.

Swoją drogą sporo tych gier sci-fi wpada ostatnio i same dobre, szok.

Jeszcze po Pragmacie i Sarosie za sekundę The Dark Pictures Anthology: Directive 8020, a potem Exodus i Osiris Reborn.

Opublikowano
3 godziny temu, Kuba0101 napisał(a):

Ja już nic nie oglądam, gra jest zbyt krótka, żeby sobie spoilerować.

NRGeek mówił, że przejście zajęło mu 18h, dwa razy tyle co moje pierwsze przejście RE9. Jak dla mnie to dosyć sporo. reggie Już myślałem, że gra na 6h.

Opublikowano

Możliwe. Mówili, że nowy RE też jest krótki, a mi zajęło to 16hD. Wszystko zależy od tego, czy ktoś liże ściany, czy nie. Dzisiaj czytałem, że streamerzy na Twitchu przeszli w 7h. W recenzjach najczęściej jest te 10-12h. Ja myślę, że raczej nie zejdę poniżej tego czasu.
I bardzo dobrze. Mam już przesyt open-worldów po Death Stranding 2 i Crimsonie. A tutaj dostajemy samo mięso bez zapychaczy.