Opublikowano 5 października5 paź W dniu 1.09.2025 o 11:14, Bzduras napisał(a):Pograłem z godzinę-dwie i poleci z dysku. W dniu 18.09.2025 o 10:57, Bzduras napisał(a):Ja pograłem moment i poleciało z dysku. 3 godziny temu, Bzduras napisał(a):A najgorsze, że jak mam 10 minut wolnego to i tak odpalam żeby sobie szybko triczka strzelić, bo mimo wszystko jeździ się dobrze.:D
Opublikowano 5 października5 paź czyli chyba spoko gerkaJa narazie przestałem grać, bo złapałem sie na tym że odpalam to tylko żeby zrobić daily jak w jakimś komórkowym szrocie, ale na dysku dalej trzymam bo od czasu do czasu fajnie sobie pojeździć\
Opublikowano 5 października5 paź 3 minuty temu, wrog napisał(a)::DWinny, nawet nie będę się tłumaczyć Gierka jest spoko u podstaw, dobrze się lata, jak już włączę to BAWIĘ SIĘ DOBRZE i MAM DUŻĄ FRAJDĘ Z GRANIA. Trochę narzekam, a i tak pyknie się sesyjkę tu, sesyjkę tam i jest fajno.
Opublikowano 5 października5 paź No ja liczę, że pierwszy sezon doda sporo contentu, bo trochę już mnie nudzi wbijanie na maksa trzeciej dzielnicy, gdzie jest tylko kilka powtarzalnych wyzwań.
Opublikowano środa o 06:025 dni No niesamowite tuzy od skate passa w tym ea pracują, żeby zrobić takie gówno wypełnione ikonkami do profilu i brzydkimi ciuchami xdNa razie sezon 1 straszne rozczarowanie, jedyny plus to troche SVB w darmowym tierze passa i popołudniowa pogoda xdno co to jest? jakieś buty z CCC?Bonusowo też zwiększyli wymagania do levelowania dzielnic i zmniejszyli xp za zadania xd
Opublikowano środa o 21:295 dni Podbili za to walutę za zadania, więc szybciej idzie kupować pudełka, więc samo levelowanie dzielnic jest chyba dość podobnie szybkie/wolne. Ja już 10. poziom w każdej dzielnicy mam, więc tylko zbieram 11k rip score i pewnie na tym zakończę przygodę z grą, dopóki ta ostatnia dzielnica nie dostanie czegoś do roboty. Chyba że coś się ogólnie rozrusza i pojawi się więcej rzeczy, bo content z nowego sezonu zrobiłem w jakieś 3h, ale większych nadziei sobie nie robię. Widać, że obrali zupełnie inny kierunek. Oczywiście passa nie skończyłem, bo nie ma możliwości wbijania punktów do niego bez końca, tylko trzeba czekać tydzień aż pojawi się więcej zadań.Słabo to wygląda. Nadal jeździ się fajnie, zmienione oświetlenie idzie w dobrym kierunku jeśli chodzi o klimat, ale to tyle.
Opublikowano środa o 23:205 dni Japierdziele z całym szacunkiem ale muszę zapytać, serio chce wam się w to grać? Te "dzielnice" mnie skutecznie odstraszyły i spowodowały odruch wymiotny po 30min, jednocześnie wzmacniając wrażenie bez celowości i nudy jaka płynie z zaliczania kolejnych zadań, swoją drogą również bez polotu Kurde, jeśli nie mieliście do czynienia z poprzednimi odsłonami, spoko, ale jeśli mieliście i katujecie ten badziew, to naprawdę chciałbym zrozumieć co was ciągnie do tego tworu. Przecież tu nie ma ani klimatu, ani niczego co gracz (moim zdaniem powinien) szukać w tym gatunku. Wogole co oni zrobili z mordami tych skejtow
Opublikowano czwartek o 10:534 dni Wczoraj grałem trochę po tym updacie.Całkiem spoko ten system season passa że możemy wybierać co się wykupuje i można wracać do poprzednich.Nagrody średnie ale całość passa wydaje się przystępnie wyceniona zwłaszcza jak się weźmie founder pack w którym pass się znajduje to jest tam jeszcze waluta za którą można będzie kupić ze 3 kolejne.Posłuchali też starych pierdzieli i dodali muze z lat 90.Aha no i gra wygląda dużo ładniej niż na premierę, poprawili ręcznie oświetlenie bo na bank wcześniej było przejebane tylko przez ai.Jeździ się nadal przyjemnie na luzie i bez spiny.
Opublikowano czwartek o 11:454 dni 12 godzin temu, lysyolec napisał(a):Japierdziele z całym szacunkiem ale muszę zapytać, serio chce wam się w to grać? Te "dzielnice" mnie skutecznie odstraszyły i spowodowały odruch wymiotny po 30min, jednocześnie wzmacniając wrażenie bez celowości i nudy jaka płynie z zaliczania kolejnych zadań, swoją drogą również bez polotuKurde, jeśli nie mieliście do czynienia z poprzednimi odsłonami, spoko, ale jeśli mieliście i katujecie ten badziew, to naprawdę chciałbym zrozumieć co was ciągnie do tego tworu.Przecież tu nie ma ani klimatu, ani niczego co gracz (moim zdaniem powinien) szukać w tym gatunku.Wogole co oni zrobili z mordami tych skejtow W to się po prostu dobrze gra. Trzaskam sobie zadanka, wpadają punkty i morda się cieszy. Ani emulatora, ani starej konsoli dla starego skate'a nie chce mi się odpalać. Brzydkie mordy nie zmieniają odbioru tego. Edytowane czwartek o 11:464 dni przez Chmielinski
Opublikowano czwartek o 12:054 dni No i dokręcanie dechy i ciała przy lądowaniu Sam ten motyw kładzie poprzednie części na łopatki
Opublikowano czwartek o 14:574 dni Spoko, szanuje odmienne opinie, jednak w moim prywatnym odczuciu, sama mapa ma się wrażenie jakby wyklepała ją sztuczna inteligencja. Może z uwagi na to iż szukam w tego typu gierce chociażby minimalnego poczucia realizmu i skejterskiego klimatu. Pamiętam jak samo demo skejta 3 katowałem z kilkanaście godzin, bo miejscówka była ciekawie zaprojektowana, i z przyjemnością szukałem spotów aby dla funu pokatowac triki. W tym nowym tego totalnie nie poczulem. Jest ciasno, czysto, sterylnie, powtarzalnie. Luźnie porównując mapy w starszych częściach to coś jak battlefield/COD - jeśli chodzi z kolei o tą nową odsłonę.I w sumie super że komuś się dobrze gra, mnie niestety po tych 40min pogranych i kumpla nie przekonało, bo czułem się jakbym grał w jakąś marna podróbkę F2P. Edytowane czwartek o 14:584 dni przez lysyolec
Opublikowano czwartek o 15:244 dni Bo to jest marna podróbka F2P. Tylko z tego wszystkiego mechanika gry nadal jest świetna, IMO lepsza niż w poprzednich częściach i dla mnie to się liczy. Chciałbym porządną karierę, ale jest co jest. Dla mnie to jest przypadek bardzo podobny do Gran Turismo 7, ale mniej dopracowany. Tam też mechanika gry jest topką, ale kariera dla pojedynczego gracza leży. No ale jeździ się super, więc cotygodniowe czasówki robię, czasem przejadę parę wyścigów. Mógłbym odpalić GT4 z porządną karierą, ale zwyczajnie mi się nie chce.
Opublikowano niedziela o 05:562 dni @Bzduras udało mi się zrobić pompowanie na vercie jak w skate 3, odpal sobie, semi auto pumping w asystachJa mam jeszcze vert pump assist na 0, ale nie wiem, czy to ma znaczenie