Skocz do zawartości

Wysrywy z resetery

Featured Replies

Opublikowano

Doczytalem tego fb z posta Shena i Zooltar to jest kliniczny przypadek lewaczyzny. Typowy uzytkownik resetcweli.

Jak gosc dopa pisal w PE o kale w zylach to go sciagneli ze sceny a jak Zooltar naku.rwia te faszystowski poglady to jest nie do ruszenia bo bedzie PE canceling xD O ja je.bie.

• Odpowiedzi 587
  • Wyświetleń 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor

Tadeusz to jest ciężki przypadek, siędze na grupie pixela, to juz tam kilka razy dostawał ostrego wylewu i jego posty były kasowane albo po czasie sam się reflektował i usuwał.

Ostatnio z pianą na pysku się rzucił na tych, co krytykowali usunięcie gestu OK z call of duty.

Opublikowano
Godzinę temu, teddy napisał:

No ale wlasnie dzieki temu ze jest tez manifestem nie mozna jej krytykowac za chuyowa historie i gameplay sprzed 7 lat

oho, teddy i reszta prawaciaków znowu tworzą sobie w głowie swój własny clown world. Pokaż mi, gdzie nie można krytykować TLOU 2 za gameplay i słabą fabułę

Opublikowano

No ja tam widziałem dużo postów krytykujących TLOU 2. Tylko nie takich "buuu ale ona nie może mieć takich mięśni bwaaahh".

Opublikowano

Figaro znów pięknie wyjaśniony za pomocą logiki i faktów.

Opublikowano

A mi go troche szkoda. Reszta lewakow forumowych go opuscila i wola klepac sie po napletach na discordzie a tu pisac jak to nie ma pola do dyskusji.

Opublikowano

Ty myślisz że to troll, ale...

https://www.teenvogue.com/story/digital-blackface-reaction-gifs

https://www.wired.com/story/tiktok-evolution-digital-blackface/

No i oczywiście:

https://www.resetera.com/threads/can-non-black-people-use-reaction-gifs-of-black-people.92346/

Ten dziwny moment, kiedy resetera jest bardziej konserwatywna niż BBC i Wired :notsure:

Opublikowano

:shieeet: digital blackface

Figaro nas wszystkich zgłosi na policję i pójdziemy siedzieć. Kolejny argument za banem.

Opublikowano

Za zbieranie bawełny murzynkiem w Farm Simulator, można trafić do sztumu. Uważajcie koledzy :lapka:

Opublikowano

Już abstra(pipi)ąc do tego co napisał NRGeek, to Zooltar jest jedną z najbardziej toksycznych osób jakie znam w środowisku developerów, ale także dziennikarzy growych. Koleś jest tak przesycony jadem, że wścieklizny dostaje na każde wspomnienie o LGBT, Trumpie czy innej rzeczy, która w jakiś sposób nie wpasowuje się w jego światopogląd. Ciężko się go czyta i w PE i na jego profilach na portalach społecznościowych. Bardzo go lubiłem za czasów Hypera czy KŚG, ale teraz ciężko by wzbudzał we mnie jakąkolwiek sympatię. 

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Ubi już się zesrało

Opublikowano

Jakim cudem ta piesc jest teraz zagrabiona przez blm? Moglbym przysiac, że jak dzis gralem w strategie endless legend to tam jedna z ikon wyglada tak samo. W innych miejscach tez na 100% ją widziałem. Poza tym fajnie, ze sami łącza blm z organizacją próbujacą zdestabilizowac panstwo :usmiech:

Opublikowano

Czy za 10 lat będzie można powiedzieć zdanie przez które jakaś grupa społeczna nie zesra się w internecie? ehh może serio niech ta ludzkość zdycha