Opublikowano 1 lipca 20204 l 16 godzin temu, suteq napisał: Ja widziałem wpis, że Druckmann zły bo czarni giną w brutalny sposób. No bialych miedzy oczy toporem a ciemnoskorym przeciwnikom Ellie powinna robic smiercionosny zastrzyk po ktorym murzynek umiera jakby slodko zasypial
Opublikowano 1 lipca 20204 l Będzie beka jak historia zatoczy koło i ten ściek zamkną jak neogafa przez oskarżenia o molestowanie
Opublikowano 1 lipca 20204 l A byłoby fajnie, im mniej takiego piedolnika w światku internetowym tym lepiej dla każdego.
Opublikowano 1 lipca 20204 l 56 minut temu, Starh napisał: ja (pipi)e :O Neogaf juz był mocno lewicowy, ale to ło panie Resetera powstala po rozłamie na neogafie. Całe turbo lewactwo jest teraz na reeee
Opublikowano 1 lipca 20204 l Tu nie ma co wybielac gafa. Lewactwo w 2020 roku osiagnelo poziom niewyobrazalnego absurdu. Gdyby nie rozlam to te same pier.dolniete tematy powstawalyby na gafie. Brak czarnych w W3 to niby gdzie byl dyskutowany.
Opublikowano 1 lipca 20204 l Nie z restetery, ale wrzuce, bo sie zasmialem https://us.forums.blizzard.com/en/wow/t/an-update-on-pelagos-pronouns/571239 Cytat In an upcoming build for the Shadowlands alpha, we are updating some dialog and quest text referring to a key character to the Bastion storyline: Pelagos. While normally we wouldn’t share these changes in advance, we recognize there is a higher than usual possibility of this being misunderstood if (and when) it is discovered out of context through datamining, and wanted to make sure that our intentions are clear.A key part of the Bastion storyline is that Aspirants are able to choose a physical form that represents their true self. Pelagos, who presented as a woman in his mortal life, chose to be a man in the Shadowlands. The team had originally written him to use they/them pronouns, but received feedback that he/him would be more respectful of the character’s wishes to be identified as a man. This change is simply the result of us listening and responding to that feedback. Ale trzeba sie nakombinowac, zeby wrzucic meska postac do gry Edytowane 1 lipca 20204 l przez 20inchDT
Opublikowano 2 lipca 20204 l Jak ktoś się zastanawia co to ta resetera i dlaczego jest to forum faszystowskie to polecam dobry artykuł wyjaśniający: https://outrageousfacts.wordpress.com/2020/06/27/the-fascism-of-resetera-com/
Opublikowano 2 lipca 20204 l Wspaniała lektura. Mam nadzieję, że artykuł pójdzie w świat i ten kurwidołek dostanie za swoje.
Opublikowano 2 lipca 20204 l A nie przeszkadza tam nikomu, że biały Kratos jest dubbingowany przez wielkiego murzyna? I wcześniej też był?
Opublikowano 2 lipca 20204 l 2 godziny temu, - V - napisał: A nie przeszkadza tam nikomu, że biały Kratos jest dubbingowany przez wielkiego murzyna? I wcześniej też był? Czarny może dubbingować białego, ale odwrotnie to już nie.
Opublikowano 4 lipca 20204 l Tldr, w 2017 4chanowcy wmówili lewakom, że okejka to rasistowski znak, a teraz w codzie usuneli ten gest z gry Dzięki za pozbycie się rasizmu
Opublikowano 4 lipca 20204 l W dniu 2.07.2020 o 18:20, - V - napisał: A nie przeszkadza tam nikomu, że biały Kratos jest dubbingowany przez wielkiego murzyna? I wcześniej też był? A kiedy James Earl Jones przeprosi za Vadera? Taki był z niego mały, ładny, biały chłopczyk, jak się ścigał z Sebulbą - co się porobiło?
Opublikowano 5 lipca 20204 l W dniu 1.07.2020 o 21:16, Figuś napisał: Będzie beka jak historia zatoczy koło i ten ściek zamkną jak neogafa przez oskarżenia o molestowanie Dokładnie to się dzieje właśnie teraz z EVO, turniejem bijatyk kochanym przez RE za banowanie mężczyzn za nielewomyślne tweety. Założyciel Evo ktory jest gejem za co Evo mialo dodatkowe punkty u SJW, sam jest jednym z ojców założycieli cancel culture i sam wielokrotnie wspierał podejście że ludzi trzeba banować zanim nawet wysłucha się ich punktu widzenia. Z turbolewackich excesów najlepszym było zbanowanie z turnieju Dead Or Alive, bo w grze występują atrakcyjne kobiety, co jest oczywiście niwdopuszczalnym seksizmem dla SJW. Kilka dnie temu wyszło że ten wzorcowy lewak jest pedofilem i gwałcił chłopców w wieku 10-16 lat. No kto by się spodziewał. Jak zawsze ci co dają największy virtue signaling sami mają najwięcej za uszami. Edytowane 5 lipca 20204 l przez Observer
Opublikowano 5 lipca 20204 l Autor Zrobiłem ostatnio tam konto dla beki i w kilka minut mnie zbanowali za obrone Angry Joe xd
Opublikowano 5 lipca 20204 l Joe ładnie zamknął mordę tym wszystkim oskarżycielom. Bardzo szanuje. Mógłby pozwać resetere za zniesławienie przyczyniając się tym samym do jego zamknięcia.
Opublikowano 5 lipca 20204 l Ja dostałem bana na reseterze na 2 tygodnie za sexist trolling in a sensitive thread, takze przez 2 tygodnie bede wam tu dupe zawracal.
Opublikowano 5 lipca 20204 l Lubi być trzymany za mordę. Wyobrazacie sobie bać się napisać cokolwiek odbiegającego od zdania hivemindu? xD Dzis widzialem goscia, ktory wylapał bana, bo napisal, ze zgadza się z niektórymi argumenami AJ w recenzji tlou2
Opublikowano 5 lipca 20204 l 23 minuty temu, suteq napisał: Joe ładnie zamknął mordę tym wszystkim oskarżycielom. Podrzuć, bo nie chce mi się szukać