Skocz do zawartości

Wysrywy z resetery

Featured Replies

Opublikowano
16 godzin temu, suteq napisał:

Ja widziałem wpis, że Druckmann zły bo czarni giną w brutalny sposób. :reggie: 

No bialych miedzy oczy toporem a ciemnoskorym przeciwnikom Ellie powinna robic smiercionosny zastrzyk po ktorym murzynek umiera jakby slodko zasypial

• Odpowiedzi 587
  • Wyświetleń 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

ja (pipi)e :O Neogaf juz był mocno lewicowy, ale to ło panie

Opublikowano

Będzie beka jak historia zatoczy koło i ten ściek zamkną jak neogafa przez oskarżenia o molestowanie

Opublikowano

A byłoby fajnie, im mniej takiego piedolnika w światku internetowym tym lepiej dla każdego.

Opublikowano
56 minut temu, Starh napisał:

ja (pipi)e :O Neogaf juz był mocno lewicowy, ale to ło panie

Resetera powstala po rozłamie na neogafie. Całe turbo lewactwo jest teraz na reeee

Opublikowano

Tu nie ma co wybielac gafa. Lewactwo w 2020 roku osiagnelo poziom niewyobrazalnego absurdu. Gdyby nie rozlam to te same pier.dolniete tematy powstawalyby na gafie.

Brak czarnych w W3 to niby gdzie byl dyskutowany.

Opublikowano

Nie z restetery, ale wrzuce, bo sie zasmialem

https://us.forums.blizzard.com/en/wow/t/an-update-on-pelagos-pronouns/571239

Cytat

In an upcoming build for the Shadowlands alpha, we are updating some dialog and quest text referring to a key character to the Bastion storyline: Pelagos. While normally we wouldn’t share these changes in advance, we recognize there is a higher than usual possibility of this being misunderstood if (and when) it is discovered out of context through datamining, and wanted to make sure that our intentions are clear.

A key part of the Bastion storyline is that Aspirants are able to choose a physical form that represents their true self. Pelagos, who presented as a woman in his mortal life, chose to be a man in the Shadowlands. The team had originally written him to use they/them pronouns, but received feedback that he/him would be more respectful of the character’s wishes to be identified as a man. This change is simply the result of us listening and responding to that feedback.

Ale trzeba sie nakombinowac, zeby wrzucic meska postac do gry :chicken:

Pelagos.jpg?version=62c9a0050fa2e7ee2d13

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Wspaniała lektura. :fsg: 

Mam nadzieję, że artykuł pójdzie w świat i ten kurwidołek dostanie za swoje. 

Opublikowano

A nie przeszkadza tam nikomu, że biały Kratos jest dubbingowany przez wielkiego murzyna? I wcześniej też był?

Opublikowano
2 godziny temu, - V - napisał:

A nie przeszkadza tam nikomu, że biały Kratos jest dubbingowany przez wielkiego murzyna? I wcześniej też był?

Czarny może dubbingować białego, ale odwrotnie to już nie. 

Opublikowano
  • Autor

Rasistowskie tlou

spoiler z jedynki

Spoiler

FYKMuYR.jpg

Opublikowano

No ladnie nam sie TLOU2 w y b i e l a. A mialo byc tak progresywnie.

Opublikowano

EAL1TTLWsAA2Pya.jpg

Tldr, w 2017 4chanowcy wmówili lewakom, że okejka to rasistowski znak, a teraz w codzie usuneli ten gest z gry :yao:

Dzięki za pozbycie się rasizmu

Opublikowano
W dniu 2.07.2020 o 18:20, - V - napisał:

A kiedy James Earl Jones przeprosi za Vadera? Taki był z niego mały, ładny, biały chłopczyk, jak się ścigał z Sebulbą - co się porobiło? :sapek:

Opublikowano
W dniu 1.07.2020 o 21:16, Figuś napisał:

Będzie beka jak historia zatoczy koło i ten ściek zamkną jak neogafa przez oskarżenia o molestowanie

Dokładnie to się dzieje właśnie teraz z EVO, turniejem bijatyk kochanym przez RE za banowanie mężczyzn za nielewomyślne tweety. Założyciel Evo ktory jest gejem za co Evo mialo dodatkowe punkty u SJW, sam jest jednym z ojców założycieli cancel culture i sam wielokrotnie wspierał podejście że ludzi trzeba banować zanim nawet wysłucha się ich punktu widzenia. Z turbolewackich excesów najlepszym było zbanowanie z turnieju Dead Or Alive, bo w grze występują atrakcyjne kobiety, co jest oczywiście niwdopuszczalnym seksizmem dla SJW.

Kilka dnie temu wyszło że ten wzorcowy lewak jest pedofilem i gwałcił chłopców w wieku 10-16 lat. 

No kto by się spodziewał. Jak zawsze ci co dają największy virtue signaling sami mają najwięcej za uszami.

Edytowane przez Observer

Opublikowano
  • Autor

Zrobiłem ostatnio tam konto dla beki i w kilka minut mnie zbanowali za obrone Angry Joe xd

Opublikowano

Co napisales? xD

Opublikowano

Joe ładnie zamknął mordę tym wszystkim oskarżycielom. Bardzo szanuje. :usmiech: 

Mógłby pozwać resetere za zniesławienie przyczyniając się tym samym do jego zamknięcia. 

Opublikowano

Ja dostałem bana na reseterze na 2 tygodnie za sexist trolling in a sensitive thread, takze przez 2 tygodnie bede wam tu dupe zawracal. :pechowiec:

Opublikowano

Lubi być trzymany za mordę. Wyobrazacie sobie bać się napisać cokolwiek odbiegającego od zdania hivemindu? xD Dzis widzialem goscia, ktory wylapał bana, bo napisal, ze zgadza się z niektórymi argumenami AJ w recenzji tlou2 :dynia:

Opublikowano
23 minuty temu, suteq napisał:

Joe ładnie zamknął mordę tym wszystkim oskarżycielom.

Podrzuć, bo nie chce mi się szukać :s159: