Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wysrywy z resetery

Featured Replies

Opublikowano
21 godzin temu, lpcl napisał:

Kiedyś pamiętam, że jak odpalałeś gierkę jak np. Forza Horizon to tam bohater to biały młodzieniec, bez możliwości customizacji i doklejania wagin. Już widzę ten hejt i wylewy przy takim samym manewrze obecnie. 

Już wtedy były z tego tytułu wylewy. Dlatego Forza ma teraz tyle ciuchów i innych pierdół dla postaci, której prawie w ogóle się nie ogląda.

• Odpowiedzi 588
  • Wyświetleń 18,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
2 godziny temu, Chmielinski napisał:

Już wtedy były z tego tytułu wylewy. Dlatego Forza ma teraz tyle ciuchów i innych pierdół dla postaci, której prawie w ogóle się nie ogląda.

Ja tam ogólnie nic nie mam do tego, że w yakuzie nie ma np. białych rasy kaukaskiej. A jak widzę teamy deweloperskie z eu czy usa to też tam raczej zdecydowaną większość stanowią biali (często robią takie wspólne foty jak jakąś gra osiągnie status gold). Tak samo jakby np. Nigeryjczycy pisali świetne gierki i bohaterowie byliby czarni to dla mnie też spoko. Ale tam sobie jakąś krucjatę wymyślili a gierki są w mainstreamie więc wyskakują z jakimiś promocjami swoich chorych pomysłów. 

Opublikowano
42 minuty temu, lpcl napisał:

Ja tam ogólnie nic nie mam do tego, że w yakuzie nie ma np. białych rasy kaukaskiej. A jak widzę teamy deweloperskie z eu czy usa to też tam raczej zdecydowaną większość stanowią biali (często robią takie wspólne foty jak jakąś gra osiągnie status gold). Tak samo jakby np. Nigeryjczycy pisali świetne gierki i bohaterowie byliby czarni to dla mnie też spoko. Ale tam sobie jakąś krucjatę wymyślili a gierki są w mainstreamie więc wyskakują z jakimiś promocjami swoich chorych pomysłów. 

No dla mnie identycznie. Nie mam nic do Yakuzy, nie mam nic do GTA SA, nie mam nic do podstawki Wiedźmina. Sam fakt, że w grze większość postaci jest jednej rasy nie jest problemem, bo w wielu przypadkach jest to uzasadnione settingiem gry i wciskanie na siłę tokenów nic nie dodaje, a wręcz odejmuje, bo widać, że są to bohaterowie wciśnięci na siłę. To samo z płcią, orientacją, itp.

Opublikowano
W dniu 6.12.2020 o 22:20, suteq napisał:

Bonzaj nie odpowie, jest zajęty szkalowaniem białych heteroseksualnych mężczyzn na erze. 

:cool::lapka:

Opublikowano
4 minuty temu, Bansai napisał:

:cool::lapka:

Co tam, banik na resetcweli że zawitałeś do nas na powrót? Tymczasowy czy perm? :shieeet:

Opublikowano

Wpadlem napisac kilka PW i zobaczyc pozar w temacie Cyberpunka :cool:

Ale juz wracam na moje glowne, najukochansze forum pod sloneczkiem. :fsg:

Opublikowano
6 godzin temu, Bansai napisał:

Wpadlem napisac kilka PW i zobaczyc pozar w temacie Cyberpunka :cool:

Ale juz wracam na moje glowne, najukochansze forum pod sloneczkiem. :fsg:

Plus od Fagaro, tfu!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 12.12.2020 o 18:11, Chmielinski napisał:

No dla mnie identycznie. Nie mam nic do Yakuzy, nie mam nic do GTA SA, nie mam nic do podstawki Wiedźmina. Sam fakt, że w grze większość postaci jest jednej rasy nie jest problemem, bo w wielu przypadkach jest to uzasadnione settingiem gry i wciskanie na siłę tokenów nic nie dodaje, a wręcz odejmuje, bo widać, że są to bohaterowie wciśnięci na siłę. To samo z płcią, orientacją, itp.

No dokladnie. Zreszta nie wierze ze normalni murzyni nie odbieraja tego podobnie i nie czuja zazenowania jak sie pokazuje nie wiem mozarta jako ciemnoskorego mezczyzne. Ogolnie kolor skory bohatera w grach czy filmach kompletnie mi wisi. Poza tym nie ma sie co dziwic bo najwieksza presje na tworcach wywoluja nie glowni zainteresowani ale skrajnie lewackie media reprezentowane w 99% przez ludzi koloru bialego. 

Jedynie w grach gdzie tworzymy postac powinny byc rozne odcienie skory do wyboru i tyle. Ale w 99% gier w sumie tak jest.

Nie no bialy glowny bohater w san andreas. 

Spoiler

EKz-QtlWkA46qwl.jpg

• 5 tygodni później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie Restera, ale podobne środowisko wykolejeństwa:

Ken Levine jest rasistą, Bioshock Infinite jest rasistowski i ogólnie ohydna to jest gra.

Opublikowano

Czego się spodziewasz po typie co ma w profilu BLM i any pronouns? :) 

Opublikowano

Jakie niedługo?....człowieku.

"All white people are racist" to dla nich oczywistość od kilku lat :-P

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widzicie taką okładkę Game Informera i myślicie sobie - fajny art, podoba mi się. 

336-full.jpg

Resetera?

salXoIr.png

AferDNI.png

pLaqFXy.png

QK3gU5p.png

eQTi14q.png

4GqM6EA.pngVIl4imu.png

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

I ASKED COMMUNITY MANAGER XDDDDDDD

z drugiej, patrząc na siłę przebicia tych freaków, to nie jest śmieszne :wujaszek:

Opublikowano

Mam nadzieję że nie będzie jakichś durnych przeprosin ze strony Double Fine i po prostu oleją 'kontrowersję'. Nie chcę widzieć sytuacji takiej jak z Little Devil Inside gdzie dev zmieni(ł) design bo komuś się źle kojarzyło, tym bardziej w przypadku gry praktycznie na ukończeniu.

Opublikowano

Double Fine nie ma u nich kompletnie przejebane tylko dlatego, że za grafikę odpowiada czarnoskóra kobieta. :reggie:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiem, że w sumie słabe, ale mnie rozwalają tytuły wątków o Nintendo Direct (jedno z niewielu miejsc gdzie lubię zerkać bo są czasem fajne ploty):

Cytat

Super Nintendo General Discussion | OT Twent-E3 | The Friends We Made Along the Way (Trans Rights Will Always be Human Rights | Free Palestine)

Opublikowano

W międzyczasie na Neogafie zupełne przeciwieństwo.

dGQUQ8m.jpg

:D

• 2 miesiące temu...